Exotiskt spadag till vardags

Exotiskt spadag till vardags

Tänk om varje dag var en spadag!
Detta badrum ger dig lite av den sköna och exotiska semesterkänslan.

Modena badrum med Jotun färger
Jordfärger och djupblått kakel, i kombination med spegel och armatur med drag från fjärran, ger den sköna spa-känslan.

Exotisk spa-känsla

Djupblått kakel, i kombination med metall och guldfärg på armaturer i duschen, spegeln och dekorering, gör att du kan gå in i ditt eget spa, varje dag.

Modena badrum med Jotun färger. Hemmaspa.

Lite mystik – och delikata färger som ger en god atmosfär.

Skapar fina badrum

– Badrummet är kanske för någon som har rest mycket och har lust att ta med sig en stämning hem, säger Aina Sollie Steen. Hon är inredningsdesigner och för många norrmän känd från TV genom Sinnasnekker’n och som designer i  Tid for hjem. Aina driver dessutom Steen & Aiesh, ihop med Tahani Aiesh, och tillsammans har de tagit fram flera bad i olika stil för Modena.

Steen & Aiesh

Aina Sollie Steen och Tahani Aiesh designar badrum för Modena inspirationscenter.

Kombinera små och stora kakelplattor

Något som är speciellt med badrummet är kontrasterna i texturer. Stora plattor i 60×60 cm är kombinerade med högblank sexkantig mosaik i en djup, metallisk blå färg. Detta ger en fin kombination av texturer. LADY 4477 Deco Blue är en perfekt färg i kombination med dessa.

I badrummet har man också gjort plats för en eldstad. Tänk att kunna sitta och titta in i elden – i badrummet! Det är en härlig privat spa-anläggning!

Modena badrum med Jotun färger

Tvättfatet är gjort i färgat glas i samma ton som lådan under. Rummet är kryddat med detaljer i mässing som matchar de mörka färgerna på kakel och målade ytor. 

Bli inspirerad – se fem vackra, målade bad

Välj färg i taket!

Med en så pass djup färg i rummet, blir badrummet ett mysigt kryp-in! Väggen och taket är målade i  LADY Aqua 4477 Deco Blue. Äntligen kan badrummet också målas vackert och silkematt!

Modena badrum med Jotun färger
Möbler med karaktär, i trä och metall, ger den exotiska atmosfären. Det luktar av spa….

Modena badrum med Jotun färger. Hemmaspa.

Det blå rummet, med självspolande toalett från Aqua Clean – för en lyxig känsla! Väggarna är målade med LADY Aqua 4477 Deco Blue.

Ditt eget krypin

Här träder man in en oas, där du kan ta fotbad, ett varmt bad eller duscha i en tropisk dusch, berättar Aina och visar en av juvelerna i det nya badrummet: Den självspolande toaletten från Aqua Clean. Enkel och hygienisk. – Detta vill vi ha!

Få en frisk start på dagen – skandinavisk stil i badrummet

Modena badrum med Jotun färger. Hemmaspa.

Vem har inte lust att ta ett bad här?  

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Ingår i Jotuns godkända våtrumssystem
  • Fuktbeständig
  • Täckgaranti

Härliga blå badrum

Ett badrum i blått känns fräscht! Naturens egna blå nyanser ger en förnimmelse av hav och himmel – här kan du slappna av och njuta!

LADY Aqua 4423 Källa

LADY Aqua 4423 Källa

LADY Aqua 4629 Skuggblå

LADY Aqua 4629 Skuggblå

LADY Aqua Deco Blue

LADY Aqua 4477 Deco Blue

Foto från Modena hemmaspa: Jorunn Tharaldsen.

Jotun bilder: Siren Lauvdal. 

Barbro
Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar hela tiden med projekt som ska inspirera dig till att förnya ditt hem. Hon fixar filmklipp, färgkartor, åker på mässor, stylar och ordnar vackra bilder för visa dig hur enkelt det är att få det perfekta resultatet.

Samma panel – tre olika färger

Se hur samma rum ändrar uttryck med olika färger! Färgsätt panelen En färgförändring kan verkligen göra underverk för ett rum!…

Våra vackraste kulörer – ny färgkarta!

Djupblå och läcker! LADY 5455 Industrial Blue har fått plats i vår nya färgkarta. Vi vet att många älskar färgkartan ”Våra vackraste…

Matt eller blankt – vilken glansgrad bör du välja?

Läcker färgsymfoni på en exklusiv panel! Rummet i förgrunden är målat med LADY Supreme Finish Silkematt 7629 Antique Green. Dörren…

Moderna neutrala färger

Med en härlig touch av persika! LADY 10290 Soft Touch är en av de nya, vackra neutrala nyanserna. De nya neutrala…

Så använder du färgkartan – LADY IDENTITY

Vi har designat denna färgkarta så att du snabbt och enkelt kan skapa din personliga färgpalett. Färgkartan består av accentfärger,…

Stor färgguide till LADY IDENTITY färgkarta!

LADY 12085 Rural är en ny, rödbrun persikonyans. Se hur fin den är i kombination med varma, grå fönster i 12078 Comfort…

Go to top