MY BEIRUT – En ny och gyllene färg

MY BEIRUT – En ny och gyllene färg

Lär känna LADY 20116 MY BEIRUT, en frisk och gyllene persikoton.

I april lanserade vi en ny färg, 20116 My Beirut i samarbete med designern Nada Debs. Färgen blev lanserad i samband med Milano-mässan. Se mer här och bli inspirerad av den exotiska färgen!

20116 My Beirut, ny färg från Jotun

Jotun deltog för fjärde året i rad som en viktig färgsättare för design-veckan, där nya LADY 20116 My Beirut lanserades.

Lanserade ny färg i Milano

Under Milan Design Week i april fick den nya färgen göra sin debut. Design och färgtrender stod på agendan för en internationell designpublik – och Jotun deltog för fjärde året i rad som en viktig färgsättare för design-veckan. I det fantastiska rummet på Rossana Orlandi Gallery blev design verkligen markerat. Här blev en ny färgton lanserad internationellt, då galleriet för första gången visade fram den nya och skräddarsydda 20116 My Beirut.

20116 My Beirut, ny färg från Jotun

Den nya gyllene persikotonen My Beirut blev skräddarsydd till utställningen i galleriet och gör sig bra till brända rödtoner.

I samarbete med designern Nada Debs

Den nya färgen skapades för Jotun av den kända designern Nada Debs och visades första gången som bakgrund till hennes nya kollektion, exklusivt presenterad på Rossana Orlandi Gallery. Lokalen är förvandlad från en slipsfabrik till ett erkänt galleri för design och konstverk. Jotun var delaktig i färgsättningen av Rossana Orlandis väggar med en handplockad blandning av flera nyanser, utvalda från Jotuns viktigaste färgtrender för 2018.

– Jotuns trend-palett och signaturfärgen My Beirut 20116 illustrerar bredden av inredningsstilar som Jotun har skapat, och blev en snygg bakgrund till en fängslande utställning i galleriet. Milan Design Week är den perfekta anledningen till att visa upp Jotuns engagemang för designscenen över hela världen, säger Claudio Iurilli, Regionala Marketing Director, Jotun i Mellanöstern, Indien och Afrika.

Jotun 20116 My Beirut visas av Nada Debs

Under Milano-mässan i april blev den nya färgen, LADY 20116 My Beirut, lanserad i ett samarbete med designern Nada Debs.

En friskare persikofärg

20116 My Beirut är något gulare och friskare än 20047 Blushing Peach – och tuff ihop med djupa brända rödtoner som 2993 Kilim, den dämpade gråvita 1376 Froströk och vita detaljer i 1624 Lätthet. Det är receptet för hur du kan använda den varma färgen för att ge rummet en exotisk atmosfär. Gör plats för en friskare vår i hemma!

Nada Debs och 20116 My Beirut

Saknar du en varm och gyllene färg, som både är frisk och passar med de brända färgtonerna? I april blev LADY 20116 My Beirut lanserad.

Hitta fina kombinationer

Kombinera den också gärna med varma gröntoner som 7613 Northern Mystic och 8252 Green Harmony. En mer dämpad atmosfär får du om den kombineras med gyllene gråtoner som 8470 Smooth White och 1877 Vallmofrö. Ihop med väggar laserade i LADY Pure Nature 9044 Kolsvart eller den varmare rödbruna 9048 Mocka är den superfin. Fungerar också fint till vittoner som 1624 Lätthet, 1001 Eggvit och 1453 Bomull.

Jotun Northern Mystic

My Beirut kan med fördel kombineras med varma gröntoner som LADY 7613 Northern Mystic.

Jotun 2993 Kliim

Den nya färgen gör sig extra bra ihop med brända rödtoner som LADY 2993 Kilim.

Jotun 1877 Vallmofrö

En mer dämpad atmosfär får du om My Beirut kombineras med gyllene gråtoner som LADY 1877 Vallmofrö

Barbro
Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar hela tiden med projekt som ska inspirera dig till att förnya ditt hem. Hon fixar filmklipp, färgkartor, åker på mässor, stylar och ordnar vackra bilder för visa dig hur enkelt det är att få det perfekta resultatet.

Nyrenoverad stugdröm

I samarbete med Hytteliv och inredningsdesignern Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tagit del av ett spännande renoveringsprojekt i norska Kragerø,…

Frida Fahrmans Färgval

Är du nyfiken på hur en Influencer tänker kring färgval? Häng med hem till Frida Fahrmans nymålade hem. Färger valda…

Elegant och stiligt mitt i stan

Ljusa färgtoner är elegant och stiligt. Se hur inredningsspecialisten Katerina Dima har kombinerat ljusgrå och vita färgtoner med bruna och…

My Scandinavian home – sovrums-makeover

Vem har inte drömt om ett stämningsfullt, varmt, fluffigt och rosa sovrum? Följ med till just ett sådant. Sovrums makeover…

Lekfulla inredningar med LADY-målade väggar

Trondheim Design Event blev en fin möjlighet att visa upp det smarta hyllsystemet, utvecklat av grundarna Anniken Zahl Furunes och Hege…

Rustik och urban stil i badrummet

Varför inte blanda något nytt och något gammalt? Vips så har du ett nytt badrum i urban stil, som detta…

Go to top