Perspective Studio – En konceptbutik

Perspective Studio – En konceptbutik

Inte vilken konceptbutik som helst. Läs här om grundarduons tankar kring konceptet och hur de har tänkt kring valet av väggfärg i butiken. 

Konceptbutiken

Sedan några år tillbaka driver grundarduon, Robin Klang och Ejub Bicic, konceptbutiken Perspective Studio, i Vasastan i Stockholm.

Konceptet bygger på noggrant utvalda produkter som antikt, high-end, livstilsprodukter så som dofter, växter mm. Man blandar friskt erkända varumärken med helt nya kreatörer. Det kommer även att skapas egna möbler och konstverk i butikens studio. Tanken är att bara ta in ett fåtal av varje produkt och sedan fylla på med nya produkter så att kunderna hela tiden blir överraskade.

För att lyfta fram produkterna har man valt att måla väggarna i LADY Minerals i kulören LADY 8470 Smooth White. LADY Minerals kalkfärg bidrar med ett unikt uttryck till väggarna, som har fått en lite rå, men samtidigt varm känsla av sober, tidsenlig elegans.

Läs mer om de nya kalkfärgerna här!

Perspective Studio, LADY Minerals.

Väggen är målad med LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White

Här utmanar man gränsen mellan det perfekta och det operfekta. – Det skapar en spännande blandning när kontraster förenas och det blir tydligt i vår butik och studio, berättar duon.

Den perfekta bakgrundsfärgen

Lokalen är målad i LADY Minerals kalkfärg i färgen LADY 8470 Smooth White. – Det var ett givet val för oss ur miljösynpunkt men även enkelheten och färgskalan var avgörande, säger Robin. – Vi inspireras mycket av naturens egna färgskalor vilket stämmer väl överens med LADY Minerals.

LADY 8470 Smooth White fungerar mot både varma och kalla toner men den är framför allt en fantastisk bakgrundsfärg till våra produkter, berättar han vidare. Vi håller med, den är så snygg!

LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White

Väggen målad med LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White.

LADY 8470 Smooth White

Mjuk och elegant. Precis som namnet säger att den ska vara. Ihop med våra rätta blåtoner är den perfekt – den ger en lugn, mjuk bas som låter accentfärgerna få lysa.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

Perspective Studio, LADY Minerals

Väggen målad med LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White

Trendkänslig färg

Robin Klang och Ejub Bicic berättar att de gillar trendkänsligheten i tonerna, kvaliteten, renheten i mineralfärgen och prisbilden. – Många som kommer in i butiken och frågar om färgen, blir förvånade när de får höra om priset och enkelheten.

Jotun har visat att målarfärg inte behöver vara tråkigt utan kan vara trendsättande.

LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White

Väggen målad med LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White.

Det perfekta möter det operfekta. Unika objekt utan regler. LADY Minerals och färgen LADY 8470 Smooth White har på ett mjukt och fint sätt ramat in Perspective Studios alla produkter. Så vackert!

Perspective Studio

Foto: Perspective Studio

Annika Lindskog
Annika Lindskog

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

Nyrenoverad stugdröm

I samarbete med Hytteliv och inredningsdesignern Siv Munkeberg Brenne har Jotun / LADY tagit del av ett spännande renoveringsprojekt i norska Kragerø,…

Ett rent och naturligt hem

Trappan är gjord av kinesik poppel och det är kärestan till Nadia som har ritat och byggt den. – Egentligen…

My Scandinavian home – makeover av hemmakontor

Arbetar du hemifrån och vill ha tips på hur du kan göra din arbetsplats lite roligare? Följ med här… Niki,…

My Scandinavian home – sovrums-makeover

Vem har inte drömt om ett stämningsfullt, varmt, fluffigt och rosa sovrum? Följ med till just ett sådant. Sovrums makeover…

Downtown Camper – en urban oas

Ska du åka till Stockholm eller bor du kanske redan där? Då kan vi tipsa dig om ett av Stockholms…

Rustik och urban stil i badrummet

Varför inte blanda något nytt och något gammalt? Vips så har du ett nytt badrum i urban stil, som detta…

Go to top