Perspective Studio – En konceptbutik

Perspective Studio – En konceptbutik

Inte vilken konceptbutik som helst. Läs här om grundarduons tankar kring konceptet och hur de har tänkt kring valet av väggfärg i butiken. 

Konceptbutiken

Sedan några år tillbaka driver grundarduon, Robin Klang och Ejub Bicic, konceptbutiken Perspective Studio, i Vasastan i Stockholm.

Konceptet bygger på noggrant utvalda produkter som antikt, high-end, livstilsprodukter så som dofter, växter mm. Man blandar friskt erkända varumärken med helt nya kreatörer. Det kommer även att skapas egna möbler och konstverk i butikens studio. Tanken är att bara ta in ett fåtal av varje produkt och sedan fylla på med nya produkter så att kunderna hela tiden blir överraskade.

För att lyfta fram produkterna har man valt att måla väggarna i LADY Minerals i kulören LADY 8470 Smooth White. LADY Minerals kalkfärg bidrar med ett unikt uttryck till väggarna, som har fått en lite rå, men samtidigt varm känsla av sober, tidsenlig elegans.

Läs mer om de nya kalkfärgerna här!

Perspective Studio, LADY Minerals.

Väggen är målad med LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White

Här utmanar man gränsen mellan det perfekta och det operfekta. – Det skapar en spännande blandning när kontraster förenas och det blir tydligt i vår butik och studio, berättar duon.

Den perfekta bakgrundsfärgen

Lokalen är målad i LADY Minerals kalkfärg i färgen LADY 8470 Smooth White. – Det var ett givet val för oss ur miljösynpunkt men även enkelheten och färgskalan var avgörande, säger Robin. – Vi inspireras mycket av naturens egna färgskalor vilket stämmer väl överens med LADY Minerals.

LADY 8470 Smooth White fungerar mot både varma och kalla toner men den är framför allt en fantastisk bakgrundsfärg till våra produkter, berättar han vidare. Vi håller med, den är så snygg!

LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White

Väggen målad med LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White.

LADY 8470 Smooth White

Mjuk och elegant. Precis som namnet säger att den ska vara. Ihop med våra rätta blåtoner är den perfekt – den ger en lugn, mjuk bas som låter accentfärgerna få lysa.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

Perspective Studio, LADY Minerals

Väggen målad med LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White

Trendkänslig färg

Robin Klang och Ejub Bicic berättar att de gillar trendkänsligheten i tonerna, kvaliteten, renheten i mineralfärgen och prisbilden. – Många som kommer in i butiken och frågar om färgen, blir förvånade när de får höra om priset och enkelheten.

Jotun har visat att målarfärg inte behöver vara tråkigt utan kan vara trendsättande.

LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White

Väggen målad med LADY Minerals i färgen LADY 8470 Smooth White.

Det perfekta möter det operfekta. Unika objekt utan regler. LADY Minerals och färgen LADY 8470 Smooth White har på ett mjukt och fint sätt ramat in Perspective Studios alla produkter. Så vackert!

Perspective Studio

Foto: Perspective Studio

Annika Lindskog
Annika Lindskog

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

Moderna neutrala färger

Med en härlig touch av persika! LADY 10290 Soft Touch är en av de nya, vackra neutrala nyanserna. De nya neutrala…

Så använder du färgkartan – LADY IDENTITY

Vi har designat denna färgkarta så att du snabbt och enkelt kan skapa din personliga färgpalett. Färgkartan består av accentfärger,…

Stor färgguide till LADY IDENTITY färgkarta!

LADY 12085 Rural är en ny, rödbrun persikonyans. Se hur fin den är i kombination med varma, grå fönster i 12078 Comfort…

Lär känna de NYA grönfärgerna!

Vackra LADY 7628 Treasure är perfekt i vardagsrummet. Gröna nyanser I den nya LADY-färgkartan hittar du fyra helt nya grönfärger. Alla…

Tidlöst hos Arkitekt Andreas Martin Löf

Följ med och se den prisbelönte arkitekten Andreas Martin Löfs nya våning målad i LADY 1024 Tidlös från den nya…

Stylizimo’s favoriter i den nya färgkartan

Jotun LADY lanserade sin nya färgkarta för 2019 för några veckor sedan och nog har de än en gång lyckats…

Go to top