Reform & Jotun

Reform & Jotun

Reform har valt att måla sina läckra showroom i både Köpenhamn och Århus med färg från Jotun.

Reform kök

Väggarna är målade med färgen LADY 8094 Dunkel, som är en kylig grå nyans. Köket är från Reform.

Kylig och skandinavisk

I samband med att den danska köksleverantören Reform skulle uppgradera sina showroom, kontaktade de Jotun för att hitta den rätta färgen.

Valet föll på den grå färgen  8094 Dunkel som både är stämningsfull, djup, tidlös och kompletterar många olika stilar och hem. Färgen är lätt att kombinera med andra färger och material och passar perfekt till den skandinaviska stilen som har en förkärlek för kyliga och dämpade färger. Den här grå nyansen är därför ett tidlöst val som du kan ha i många år utan att tröttna. Dessutom ger färgen ett rått – men lugnt – uttryck på ställen det det annars sker mycket till vardags.

LADY 8094 Dunkel

Dunkel gråton

8094 Dunkel är en svagt kylig gråton med undertoner av grönt. Den bör användas ihop med helt vita detaljer i 9918 Klassisk Vit för att inte tappa sin friskhet. Dunkel är inte så mörk att den blir tung – och inte så ljus att den blir tråkig. Läcker att kombinera med allt från blonda träslag till de mörkare, rökta varianterna. Tuff som kontrast till gyllene metaller som mässing och koppar.

Matchande färgkombinationer: 8282 Vitpeppar, 8470 Smooth White och 7354 Svartpeppar.

Dunkel är också snygg att kombinera med grönt, blått och brända rödtoner. Några av våra favoriter är 5249 Linblå, 5030 St. Pauls Blue och 4744 Sophisticated Blue. De dämpade gråblå med svaga undertoner av grönt är tuffa till Dunkel och den blå-svarta Sophisticated Blue är också läcker till grått.

Dunkel är även fin ihop med 7613 Northern Mystic – och den är supertuff till varma kontraster som 2993 Kilim.

Läs mer om våra bästa grå nyanser här.

Läckra nymålade lokaler

I Reforms showroom är väggarna målade med LADY Pure Color, som ger ett elegant, exklusivt och supermatt utseende. Utöver det vackra utseendet har LADY Pure Color också en rengöringsvänlig yta med hög slitstyrka så det vackra utseende bevaras och den kan därför också användas till väggarna i ett kök.

LADY 8094 Dunkel

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

Tidlös köksdesign

Det sägs att köket är hjärtat i ett hem. Med detta som utgångspunkt har Reform – i samarbete med de bästa danska och internationellt erkända arkitekterna – haft som ambition att reformera köket med hög kvalitet och bra design.

Grundstommen är IKEA’s köksmoduler och med hjälp av fronter och bänkskivor designade av arkitekter, skapas en estetisk och personlig stil i en funktionell och tidlös design.

 

Reform kök

Se hur effektfullt det är när både fönster och vackra paneler är målade med samma färg! LADY Supreme Finish Matt 8094 Dunkel. 

Foto: Reform   

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suverän finish – både på dörrar och lister
  • Extremt slitstark
  • Jämn och vacker yta
  • Matt, silkematt, halvblank, superblank

All panel och listverk är målade med LADY Supreme Finish, som ger lister, möbler, dörrar och fönsterkarmar en enhetlig och vacker yta. Resultatet framstår med suverän finish. Den unika teknologin ger en hård, tvättbar och robust yta som kommer vara vacker under lång tid. LADY Supreme Finish finns i fyra olika glansgrader: matt, silkematt, halvblank och superblank.

Silje
Silje

Silje

Moderna neutrala färger

Med en härlig touch av persika! LADY 10290 Soft Touch är en av de nya, vackra neutrala nyanserna. De nya neutrala…

Så använder du färgkartan – LADY IDENTITY

Vi har designat denna färgkarta så att du snabbt och enkelt kan skapa din personliga färgpalett. Färgkartan består av accentfärger,…

Stor färgguide till LADY IDENTITY färgkarta!

LADY 12085 Rural är en ny, rödbrun persikonyans. Se hur fin den är i kombination med varma, grå fönster i 12078 Comfort…

Tidlöst hos Arkitekt Andreas Martin Löf

Följ med och se den prisbelönte arkitekten Andreas Martin Löfs nya våning målad i LADY 1024 Tidlös från den nya…

Stylizimo’s favoriter i den nya färgkartan

Jotun LADY lanserade sin nya färgkarta för 2019 för några veckor sedan och nog har de än en gång lyckats…

Uttryck dig med färger

Personliga färgval för hemmet Den nya färgkartan LADY IDENTITY återspeglar tre tendenser inom moderna och urbana livsstilar. Färgkartan är designad…

Go to top