Se de nya färgerna från LADY!

Se de nya färgerna från LADY!

Nu är det dags för ny färgkarta igen – äntligen!

Ett stort team från Jotun, med vår energiska kulörchef i spetsen, har utvecklat det nya färgkonceptet. Lisbeth Larsen har rest världen runt för att samla intryck och fånga de viktigaste trenderna. Det har resulterat i en färgkarta med många vackra nyanser som vi är stolta över att presentera. Det här är färger du kommer att tycka om, indelade i tre stilriktningar och stämningar som du vill bo och leva i.

Färgkartan kan du hämta hos din närmaste Jotun-återförsäljare. Utskicken startar i vecka 35 och inom någon vecka ska alla återförsäljare ha fått dem.

Se den nya färgkartan

LADY färgkarta nya kulörer, 5044 Blåis

Färger skapar stil och sätter rytmen för livet i hemmet. Den nya färgen LADY 5044 Blåis utmärker sig.

LADY 1434 Elegant från ny LADY färgkarta

Du kan göra mycket med färg. Till och med små färgnyanser kan förändra stämningen i ett rum, här med LADY 1434 Elegant

Vi önskar oss harmoniska hem

Idag, mer än någonsin, vill vi skapa harmoniska hem. Ett hem vi kan dra oss tillbaka till när vi behöver vila och fylla på energi. Du kan göra mycket med färg. Även små färgnyanser har förmåga att förändra stämningen i ett rum.

Så skapar du din egen färgpalett

Tre livsrytmer

Den nya färgkartan presenterar tre färgteman som visar det breda spektrum av interiörstilar du kan skapa med LADY. Färgerna speglar trenderna vi ser runt om i världen idag; tre distinkta livsrytmer och stilriktningar som ger inspiration och en hint om hur vi kan få den rätta stämningen med färger. Urbana utmaningar kräver nya lösningar och en ny generation visar vägen med smarta grepp som gör livet enklare.

Ny färgkarta från Jotun LADY

LADY färgkarta, med olika stilar för ditt hem, ”Rhythm of life”.

City Motions

City Motions omfamnar en minimalistisk och kreativ trend som har sin bas i blå nyanser. Trenden som med det gråblå, som vi gillar, fortsätter för fullt – och skänker stämning till det strama och stilfulla med en hint av det industriella.

Nye blåfarger fra Jotun LADY

Minimalistiskt och industriellt med LADY 5455 Industrial Blue och LADY 5044 Blåis. 

Silent Serenity

Med bruna sandfärger och nyanser av persika skapar Silent Serenity en atmosfär präglad av ro och stillhet – inspirerad av medveten närvaro. Det är lätt att tycka om de lätta och delikata färgerna som bildar en skön harmoni – till stugan, hallen, köket eller sovrummet.

Ny färgkarta LADY 10966 Almond Beige och LADY 20047 Blushing Peach

LADY 10966 Almond Beige och LADY 20047 Blushing Peach från nya LADY färgkartan.

Lush Garden

Lush Garden är ett blå-grönt uttryck för den harmoni vi finner i djupa skogar och lummiga botaniska trädgårdar. Färger som skapar naturens energirika atmosfär i hemmet. De mörkare färgerna är ofta bra på att rama in och ge sköna rum att vara i, en soffa det är mysigt att krypa upp i eller matplats som har en skön atmosfär. Det är värt att våga en något mörkare nyans – du kommer inte att ångra dig!

 

LADY 6352 Evening Green från ny LADY färgkarta

LADY 6352 Evening Green ger en varm och skön stämning i rummet.

LADY färgkarta med färgprover som visar ton-i-ton och vackra kontraster

LADY färgkarta med färgprover som visar ton-i-ton och vackra kontraster.

Skapa din egen stil

Den helt unika färgupplevelsen får du med vår nya LADY Pure Color, som är ännu mattare än förr, för att ge ett mer exklusivt utseende. Använd färgerna för att sätta en stämning. Skapa en stil med stilfulla kontraster eller välj nyanser som går ton-i-ton för en mer enhetlig färgupplevelse. Du vet bäst vilken stil och atmosfär du kommer att trivas med.

Lisbeth Larsen - Colour Manager Jotun

-Skapa din egen stil, rekommenderar Lisbeth Larsen, global kulörchef på Jotun. Hon har varit med och utvecklat de nya färgerna och stilinriktningarna i färgkartan.

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lång erfarenhet av varumärkesbyggande och kommunikation. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners, delar hon med sig av nyheter, trender och inspirerande tips.

Ljust och fräscht hemma hos Kristin Rödin

Kreatören Kristin Rödin älskar vita, ljusa färger i sitt hem och föll för vår vackra gräddiga kulör 0486 Silke som…

Lanseringsevent för LADY Minerals hemma hos Angelica Svanström

Vi har lanserat en ny färgkarta för LADY Minerals kalkfärg och LADY Minerals Revive väggförnyare! Vad passar väl bättre än…

Kalkfärg hemma hos Emelie Sundberg

Fotografen och stylisten Emelie Sundberg ville skapa en levande känsla i vardagsrummet. Hon bestämde sig därför för att måla väggarna…

Nymålat vardagsrum i 1376 Froströk hos Elin Lannsjö

Stylisten och keramikern Elin Lannsjö tog inspiration från vår senaste färgkarta CANVAS och valde den vackra beige färgen 1376 Froströk…

Vi lanserar ny LADY Minerals-färgkarta!

Ge nytt liv till inredningen med vackra och unika kulörer från LADY Minerals kalkfärg – och bli förälskad i kalkfärgens…

Hemma hos Michaela Forni

Harmoniskt och sofistikerat är ledorden hemma hos Michaela Forni. Inspireras av vackra kulörval och lyxiga inredningsdetaljer och hör Michaelas tankar…