Om Jotun

Jotun är en norsk producent av färg och pulverlacker. Koncernen är inom ett flertal av sina verksamhetsområden en ledande aktör, såväl i Europa som i hela världen. Jotun har 9500 anställda och 36 produktionsanläggningar fördelade på alla kontinenter.

Jotuns vision är att utveckla, producera och marknadsföra produkter och tjänster som tillgodoser kraven på kostnadseffektivitet, miljö och hög kvalitet.

LADY från Jotun

LADY är skandinaviens ledande interiörfärg och sätter standarden när det gäller innovationer på såväl produkter som kulörer. LADY ger dig en perfekt finish och är alltid först ute med nya kulörer och innovationer.

LADY från Jotun är högkvalitetsfärg för inomhusbruk. LADY har ett brett sortiment av högkvalitetsfärg till olika användningsområden som vägg, tak, panel, lister, möbler och badrum.

Välkommen till vår färgrika värld på jotun.se

Utforska våra vackra kulörer när du ska måla inne, måla möbler, måla huset eller måla båten. Låt dig bli inspirerad av våra kulörexperter, de nya trenderna inom inredning och få idéer om hur du ska göra för att få det resultatet som du önskar. Kom i gång med hjälp av våra målningstips, se filmer om hur du målar på ett enkelt sätt.