Äkta och naturligt med kalkfärg

Äkta och naturligt med kalkfärg

LADY Minerals 0394 Varmgrå – kalkfärgen är perfekt till den industriella stilen!

Nu kan du få LADY Minerals kalkfärg i hela 76 olika nyanser!

Vackra kalkade väggar

Med LADY Minerals kalkfärg kan du ta in det naturliga uttrycket i hemmet och upp på väggarna! Många säger med förtjusning att det är kul att måla med kalkfärg, att det är ett nöje att äntligen få vara lekfull och kreativ med målarpenseln. Resultatet blir vackra väggar som är både matta, mjuka – och personliga.LADY Minerals färgerBehagliga miljöer med LADY Minerals 2024 Senses.

Ett unikt färguttryck

LADY lanserar ständigt nya LADY Minerals färger – och vi har nu hela 76 olika färgnyanser som du kan välja mellan! De allra flesta färgerna i den senaste färgkartan, LADY Identity, finns också i kalkfärg. Tips! Ett litet kryss efter färgen i vår färgkarta markerar att färgen kan blandas i LADY Minerals.LADY Minerals färgerLADY Minerals 12075 Soothing Beige är en av våra allra senaste färger, hämtad från den senaste färgkartan LADY Identity.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

Varmt, mjukt och sensuellt

Diskreta jordfärger skapar sensuella inredningar och framhäver det äkta och nära. En personlig strykning med penseln skapar den unika LADY Minerals-ytanLADY Minerals färgerLADY Minerals 1623 Marrakesh är en av de många jordfärger som du kan få i kalkfärg.

Maskulint och tufft

LADY Minerals är kalkmatt, något som ger ett exklusivt och levande uttryck. Varför inte kombinera detta med till exempel laserat trä? Se hur rummet får en mer maskulin och tuff ”edge” med de svartlaserade väggarna!LADY Minerals färgerLADY Pure Nature interiörlasyr i färgen 9044 Kolsvart i kombination med LADY Minerals i 10961 Raw Canvas.LADY Minerals färgerSofistikerad och maskulin look i sovrummet med LADY Minerals 5030 St. Pauls Blue.

Oanade möjligheter med kalkfärg!

Färgerna vi har valt till LADY Minerals är alla trygga och bra nyanser som är vackra på stora väggytor. Kalkfärgen ger en härlig och taktil yta som skapar en unik bakgrund för många stilar. Den passar fint både till den råa och den industriella stilen men även till en mer dämpad och tidlös stil.LADY-Minerals färgerLåt färgen sätta stämningen! LADY Minerals 1877 Vallmofrö är en mycket användbar grå nyans som blir särskilt vacker i kalkfärg.

LADY Minerals unika färguttryck gör sig fint i kombination med den supermatta LADY Pure Color. På detta sätt kan du skapa variation och olika strukturer på väggarna. Här har vi målat den övre delen med LADY Pure Color och den nedre delen med LADY Minerals – båda delarna i samma färg, 2782 Deco Pink.LADY-Minerals färgerDen övre delen är målad med LADY Pure Color och den nedre delen med LADY Minerals – båda delar i samma färg, 2782 Deco Pink.

Äkta, varmt och ärligt

De varma, naturliga färgtonerna kan framstå både som lite ruffa och industriella men även som mjuka och varma. Den brända röda färgen LADY 2771 Rustik Terracotta, blir superfin i kalkfärg! Kolla också in de senaste  rosa- och persikofärgerna i det senaste LADY-färgkartan, om du gillar dessa färger.LADY-Minerals färgerHärlig värme med LADY Minerals 2771 Rustik Terracotta.

Gyllene nyanser som 10961 Raw Canvas eller 10683 Cashmere, passar också mycket bra till den kalkmatta ytan. De upplevs som äkta, ärliga och jordnära.LADY-Minerals färgerLADY Minerals 10683 Cashmere.LADY-Minerals färgerLADY Minerals 10961 Raw Canvas.

Enkelt att lyckas!

LADY Minerals är enkelt att använda och ger interiören en vacker och personlig karaktär. Du kan själv anpassa hur du vill att det ska se ut. Det är hur du arbetar med penseln som ger resultatet. Långa drag ger ett lite lugnare uttryck medan kortare drag ger ett mer synlig och intensivt uttryck

Tips! Testa målningstekniken på en liten testyta innan så du hittar det uttrycket som du önskar för din vägg.

Alla underlag bör grundas först med JOTUN Kvist- och Spärrgrundning. Ytorna stryks därefter en gång med en LADY vägg-produkt i samma färg som LADY Minerals toppstrykning. Använd handskar och skyddsglasögon.

Färgen kommer upplevas mörkare i vått tillstånd och det är faktiskt kul att följa processen och se hur den förändrar sig medan den torkar! Så målar du med LADY Minerals:

LADY Minerals rekommenderas bara till torra rum. Om du vill använda kalkfärg på mer utsatta ytor, rekommenderar vi att använda LADY Minerals Sealer över. Var uppmärksam på att detta kommer påverka färgupplevelsen så gör en provmålning på en skiva eller liknande så att du ser hur färgen blir.LADY-Minerals färgerFärgen i köket är LADY Minerals 8469 Green Leaf. LADY Minerals Sealer kommer påverka färgåtergivningen. Provmåla därför först!

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti
Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar hela tiden med projekt som ska inspirera dig till att förnya ditt hem. Hon fixar filmklipp, färgkartor, åker på mässor, stylar och ordnar vackra bilder för visa dig hur enkelt det är att få det perfekta resultatet.

Ett barnrum växer med barnet

Med LADY Wonderwall får väggarna en hållbar yta. Få tips på hur du kan uppdatera barnrummet med enkla grepp! Måla…

Tidlöst badrum hos Frida Fahrman

Frida Fahrman, infuencer på Elle och Elle Decoration, har precis renoverat ett härligt familjebadrum. På väggarna färgen LADY Aqua 1024…

Grönskan flyttar in i Kvarngården

Hos Sofia och Nils Odier på Västerlen har golvet fått en grön färg, 7613 Northern Mystic. Kvarngården på Västerlen Mitt…

Inspiration till hemmakontoret

LADY 20145 Wisdom är magisk, lugnande och uppmuntrar till att tänka klart – i en elegant atmosfär i hemmakontoret. Ny jobbvardag Det…

Frukost på sängen

Njut av din helgfrukost! Den ljusa, grågula färgen ger den perfekta inramningen för en lugn morgonstund – LADY Wonderwall 11173 Humble…

Så målar du påskäggen!

Påskägg i alla varianter är något vi förknippar med traditionellt påskfirande. Vi pyntar gärna hemmet med påskägg eller fyller påskäggen…

Go to top