Äkta och naturligt med kalkfärg

Äkta och naturligt med kalkfärg

LADY Minerals 0394 Varmgrå – kalkfärgen är perfekt till den industriella stilen!

Nu kan du få LADY Minerals kalkfärg i hela 76 olika nyanser!

Vackra kalkade väggar

Med LADY Minerals kalkfärg kan du ta in det naturliga uttrycket i hemmet och upp på väggarna! Många säger med förtjusning att det är kul att måla med kalkfärg, att det är ett nöje att äntligen få vara lekfull och kreativ med målarpenseln. Resultatet blir vackra väggar som är både matta, mjuka – och personliga.LADY Minerals färgerBehagliga miljöer med LADY Minerals 2024 Senses.

Ett unikt färguttryck

LADY lanserar ständigt nya LADY Minerals färger – och vi har nu hela 76 olika färgnyanser som du kan välja mellan! De allra flesta färgerna i den senaste färgkartan, LADY Identity, finns också i kalkfärg. Tips! Ett litet kryss efter färgen i vår färgkarta markerar att färgen kan blandas i LADY Minerals.LADY Minerals färgerLADY Minerals 12075 Soothing Beige är en av våra allra senaste färger, hämtad från den senaste färgkartan LADY Identity.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

Varmt, mjukt och sensuellt

Diskreta jordfärger skapar sensuella inredningar och framhäver det äkta och nära. En personlig strykning med penseln skapar den unika LADY Minerals-ytanLADY Minerals färgerLADY Minerals 1623 Marrakesh är en av de många jordfärger som du kan få i kalkfärg.

Maskulint och tufft

LADY Minerals är kalkmatt, något som ger ett exklusivt och levande uttryck. Varför inte kombinera detta med till exempel laserat trä? Se hur rummet får en mer maskulin och tuff ”edge” med de svartlaserade väggarna!LADY Minerals färgerLADY Pure Nature interiörlasyr i färgen 9044 Kolsvart i kombination med LADY Minerals i 10961 Raw Canvas.LADY Minerals färgerSofistikerad och maskulin look i sovrummet med LADY Minerals 5030 St. Pauls Blue.

Oanade möjligheter med kalkfärg!

Färgerna vi har valt till LADY Minerals är alla trygga och bra nyanser som är vackra på stora väggytor. Kalkfärgen ger en härlig och taktil yta som skapar en unik bakgrund för många stilar. Den passar fint både till den råa och den industriella stilen men även till en mer dämpad och tidlös stil.LADY-Minerals färgerLåt färgen sätta stämningen! LADY Minerals 1877 Vallmofrö är en mycket användbar grå nyans som blir särskilt vacker i kalkfärg.

LADY Minerals unika färguttryck gör sig fint i kombination med den supermatta LADY Pure Color. På detta sätt kan du skapa variation och olika strukturer på väggarna. Här har vi målat den övre delen med LADY Pure Color och den nedre delen med LADY Minerals – båda delarna i samma färg, 2782 Deco Pink.LADY-Minerals färgerDen övre delen är målad med LADY Pure Color och den nedre delen med LADY Minerals – båda delar i samma färg, 2782 Deco Pink.

Äkta, varmt och ärligt

De varma, naturliga färgtonerna kan framstå både som lite ruffa och industriella men även som mjuka och varma. Den brända röda färgen LADY 2771 Rustik Terracotta, blir superfin i kalkfärg! Kolla också in de senaste  rosa- och persikofärgerna i det senaste LADY-färgkartan, om du gillar dessa färger.LADY-Minerals färgerHärlig värme med LADY Minerals 2771 Rustik Terracotta.

Gyllene nyanser som 10961 Raw Canvas eller 10683 Cashmere, passar också mycket bra till den kalkmatta ytan. De upplevs som äkta, ärliga och jordnära.LADY-Minerals färgerLADY Minerals 10683 Cashmere.LADY-Minerals färgerLADY Minerals 10961 Raw Canvas.

Enkelt att lyckas!

LADY Minerals är enkelt att använda och ger interiören en vacker och personlig karaktär. Du kan själv anpassa hur du vill att det ska se ut. Det är hur du arbetar med penseln som ger resultatet. Långa drag ger ett lite lugnare uttryck medan kortare drag ger ett mer synlig och intensivt uttryck

Tips! Testa målningstekniken på en liten testyta innan så du hittar det uttrycket som du önskar för din vägg.

Alla underlag bör grundas först med JOTUN Kvist- och Spärrgrundning. Ytorna stryks därefter en gång med en LADY vägg-produkt i samma färg som LADY Minerals toppstrykning. Använd handskar och skyddsglasögon.

Färgen kommer upplevas mörkare i vått tillstånd och det är faktiskt kul att följa processen och se hur den förändrar sig medan den torkar!

LADY-Minerals färgerFärgen i köket är LADY Minerals 8469 Green Leaf. 

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti
Barbro
Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar med utveckling av Jotuns alla färgkartor. Genom olika designsamarbeten, mässor och renoveringstips skapar hon inspiration för förnyelse av ditt hem.

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…

Ljust och fräscht hemma hos Kristin Rödin

Kreatören Kristin Rödin älskar vita, ljusa färger i sitt hem och föll för vår vackra gräddiga kulör 0486 Silke som…