Ännu mattare och vackrare finish till trä och panel med nya LADY Supreme Finish

Ännu mattare och vackrare finish till trä och panel med nya LADY Supreme Finish

Nu lanserar vi en ännu mattare glansgrad i vår snickerifärg. Nyheten LADY Supreme Finish Pure Matt är förbättrad med utvecklade påföringsegenskaper och extrem slitstyrka, samt med vår mattaste glansgrad till snickerier. 

LADY Supreme Finish är vår bästa färg till trä och panel, och nu är den ännu bättre! Med lång öppentid och penselmotstånd blir det ännu enklare att lyckas och att få en jämn yta. Du kommer att få ett perfekt slutresultat till både lister, dörrar, snickerier, panel och möbler, förklarar Anne Favretto, Regional Brand Manager för LADY.

Ännu vackrare och mattare

Den matta trenden på ytskikt har kommit för att stanna. Alltfler väljer matta glansgrader för att skapa det eleganta, sömlösa och vackra uttrycket som matta färger framhäver. JOTUN har vidareutvecklat sin serie av snickeri- och lackfärg, LADY Supreme Finish, med en ännu mattare glansgrad, LADY Supreme Finish Pure Matt – utan att kompromissa med färgens slitstyrka.

Matt panel - LADY_3377-Slate-Lavender_Lavender-TouchNyheten LADY Supreme Finish Pure Matt har fått en ännu mattare glansgrad och är lika slitstark som övriga färger i serien.  Panelväggen är målad med LADY Supreme Finish Pure Matt i 3377 Slate Lavender och väggen ovan med LADY Pure Color20186 Lavender Touch.

Extremt slitstark och suveränt utflyt

LADY Supreme Finish är en vattenburen oljefärg som är anpassad för snickerier, och den förbättrade formuleringen ger ett ännu vackrare och långvarigt resultat. Färgen är även miljömärkt med Svanen. Utvecklingen av färgserien har resulterat i bättre påföringsegenskaper och utflytning, vilket gör att alla kan få ett vackert resultat – oavsett om det är en nybörjare eller ett proffs som målar.

Den uppdaterade LADY Supreme Finish-serien är extremt slitstark och kan användas på slitutsatta områden, såsom möbler, dörrar och trappräcken med ett vackert resultat. Serien består av fyra glansgrader, där du kan skapa unika uttryck baserat på dina önskemål. Vill du framhäva detaljerna eller skapa ett enhetligt matt uttryck? Lek med glansgraderna och skapa ett personligt hem, förklarar Anne Favretto, Regional Brand Manager för LADY.

Rekkverk med LADY Supreme Finish 0280 Caravan

Trappräcket är målad med LADY Supreme Finish i 0280 Caravan.

Avancerad teknologi

Den nya och förbättrade färgserien är ett resultat av ett fantastiskt samarbete mellan Jotuns kemiker och kulör- och trendexperter. Den nya formuleringen säkrar ett estetiskt och långvarigt slutresultat i fyra olika glansgrader.

Skapa unika uttryck med olika glansgrader

Skapa spännande och lekfull interiör med hjälp av olika glansgrader. Framhäv detaljerna med en högre glansgrad eller välj nya LADY Supreme Finish Pure Matt för att få en helmatt och enhetlig upplevelse. Oavsett vilken glansgrad du väljer, så kommer kulörupplevelsen att variera – valet är ditt!

LADY Supreme Finish i 4 glansgrader

  • Pure Matt – glansgrad 03: Dämpar kulören och ger ett enhetligt uttryck.
  • Silkematt – glansgrad 15: Dämpar kulören och ger en diskret kontrast.
  • Halvblank – glansgrad 40: Förstärker kulören och framhäver detaljerna.
  • Superblank – glansgrad 80: Skapar tydliga kontraster och reflekterar ljuset.

Matt duo för ett helmatt resultat

Supermatta LADY Pure Color och de matta trenderna har ökat förståelsen över hur glansgraden påverkar slutresultatet.

Matt färg reflekterar minimalt med ljus, och passar därför extra bra till rum med stora fönster och mycket ljusinsläpp. Våra mattaste färger LADY Pure Color och LADY Supreme Finish Pure Matt kan med fördel kombineras om man önskar ett enhetligt och matt interiör. Då får du glädjen av en sober, elegant och mjuk atmosfär i hela rummet, förklarar Anne. LADY-Pure-Color-and-LADY-Supreme-Finish-Pure-Matt_10966-Almond-Beige

En perfekt duo! LADY Pure Color och LADY Supreme Finish Pure Matt i 10966 Almond Beige.

Se alla bilder från stylisterna Kråkvik & D’Orazio nymålade hem!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti
Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Naturlig färginspiration till fjällstugan

Vem älskar inte den naturliga fjällstugan med varma och rustika inslag? Jag vill bara till stugan på en gång! Och,…

Jasmine älskar beige tonen Sand

Gillar du beige toner? Då kommer du garanterat att älska Jasmines hem! I denna lugna och fridfulla Malmö-lägenhet är varje…

Dusk Green – en härlig grönton för frodiga rum

Vi bara älskar frodiga rum i mjuka gröntoner – och speciellt denna lite djupa, men ändå fräscha 7038 Dusk Green! …

Greige och blått hos Tone Kroken

Norska inredningsarkitekten Tone Kroken lever på att skapa god stämning. Det framkommer i hennes vackra Oslo-lägenhet. Välkommen in! Bilden ovan:…

Så här bor vår kulörexpert Annika!

Våga satsa på mörka kulörer! Så här fint blir det med den mörkblå nyansen 4744 Sophisticated Blue i Annikas stora…

Detta är kulörerna för 2023

Härligt sovrum med nymålade väggar i kulören 1520 Cheerful Peach! Drömmer du om att måla om i år och är…