Ännu mattare och vackrare finish till trä och panel med nya LADY Supreme Finish

Ännu mattare och vackrare finish till trä och panel med nya LADY Supreme Finish

Nu lanserar vi en ännu mattare glansgrad i vår snickerifärg. Nyheten LADY Supreme Finish Pure Matt är förbättrad med utvecklade påföringsegenskaper och extrem slitstyrka, samt med vår mattaste glansgrad till snickerier. 

LADY Supreme Finish är vår bästa färg till trä och panel, och nu är den ännu bättre! Med lång öppentid och penselmotstånd blir det ännu enklare att lyckas och att få en jämn yta. Du kommer att få ett perfekt slutresultat till både lister, dörrar, snickerier, panel och möbler, förklarar Anne Favretto, Regional Brand Manager för LADY.

Ännu vackrare och mattare

Den matta trenden på ytskikt har kommit för att stanna. Alltfler väljer matta glansgrader för att skapa det eleganta, sömlösa och vackra uttrycket som matta färger framhäver. JOTUN har vidareutvecklat sin serie av snickeri- och lackfärg, LADY Supreme Finish, med en ännu mattare glansgrad, LADY Supreme Finish Pure Matt – utan att kompromissa med färgens slitstyrka.

Matt panel - LADY_3377-Slate-Lavender_Lavender-TouchNyheten LADY Supreme Finish Pure Matt har fått en ännu mattare glansgrad och är lika slitstark som övriga färger i serien.  Panelväggen är målad med LADY Supreme Finish Pure Matt i 3377 Slate Lavender och väggen ovan med LADY Pure Color20186 Lavender Touch.

Extremt slitstark och suveränt utflyt

LADY Supreme Finish är en vattenburen oljefärg som är anpassad för snickerier, och den förbättrade formuleringen ger ett ännu vackrare och långvarigt resultat. Färgen är även miljömärkt med Svanen. Utvecklingen av färgserien har resulterat i bättre påföringsegenskaper och utflytning, vilket gör att alla kan få ett vackert resultat – oavsett om det är en nybörjare eller ett proffs som målar.

Den uppdaterade LADY Supreme Finish-serien är extremt slitstark och kan användas på slitutsatta områden, såsom möbler, dörrar och trappräcken med ett vackert resultat. Serien består av fyra glansgrader, där du kan skapa unika uttryck baserat på dina önskemål. Vill du framhäva detaljerna eller skapa ett enhetligt matt uttryck? Lek med glansgraderna och skapa ett personligt hem, förklarar Anne Favretto, Regional Brand Manager för LADY.

Rekkverk med LADY Supreme Finish 0280 Caravan

Trappräcket är målad med LADY Supreme Finish i 0280 Caravan.

Avancerad teknologi

Den nya och förbättrade färgserien är ett resultat av ett fantastiskt samarbete mellan Jotuns kemiker och kulör- och trendexperter. Den nya formuleringen säkrar ett estetiskt och långvarigt slutresultat i fyra olika glansgrader.

Skapa unika uttryck med olika glansgrader

Skapa spännande och lekfull interiör med hjälp av olika glansgrader. Framhäv detaljerna med en högre glansgrad eller välj nya LADY Supreme Finish Pure Matt för att få en helmatt och enhetlig upplevelse. Oavsett vilken glansgrad du väljer, så kommer kulörupplevelsen att variera – valet är ditt!

LADY Supreme Finish i 4 glansgrader

  • Pure Matt – glansgrad 03: Dämpar kulören och ger ett enhetligt uttryck.
  • Silkematt – glansgrad 15: Dämpar kulören och ger en diskret kontrast.
  • Halvblank – glansgrad 40: Förstärker kulören och framhäver detaljerna.
  • Superblank – glansgrad 80: Skapar tydliga kontraster och reflekterar ljuset.

Matt duo för ett helmatt resultat

Supermatta LADY Pure Color och de matta trenderna har ökat förståelsen över hur glansgraden påverkar slutresultatet.

Matt färg reflekterar minimalt med ljus, och passar därför extra bra till rum med stora fönster och mycket ljusinsläpp. Våra mattaste färger LADY Pure Color och LADY Supreme Finish Pure Matt kan med fördel kombineras om man önskar ett enhetligt och matt interiör. Då får du glädjen av en sober, elegant och mjuk atmosfär i hela rummet, förklarar Anne. LADY-Pure-Color-and-LADY-Supreme-Finish-Pure-Matt_10966-Almond-Beige

En perfekt duo! LADY Pure Color och LADY Supreme Finish Pure Matt i 10966 Almond Beige.

Se alla bilder från stylisterna Kråkvik & D’Orazio nymålade hem!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti
Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Sovrum i kalkfärg hos Emelie Sundberg

Hemma hos fotografen och stylisten Emelie Sundberg är det inte bara vardagsrummet som målats om med kalkfärg – nu även…

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…