Årets terrasstrender 2017

Årets terrasstrender 2017

Utesäsongen står för dörren. Gör klar terrassen, ta med dig en pläd och kuddar och flytta ut! Här är ett litet smakprov på årets terrasstrender för att pimpa upp uterummet.

Nylaserad terrass

Det är trevligt med en välunderhållen terrass. Flytta ut och skapa ett litet vardagsrum på terrassen med korgar, en soffa och några fina kuddar. Den här terrassen är laserad med DEMIDEKK Terasslasyr i kulören 0683 Sotgrå och väggen är målad med DEMIDEKK Brilliant White i kulören 1453 Bomull.

Skapa en mysig vrå

Rensa bort de sista spåren av vintern – fräscha upp terrassen och skapa en mysig vrå. Att ha det mysigt på terrassen är trendigt – även 2017. Det får du när du har en uteplats som kräver lite underhåll men inte alltför mycket arbete och som håller sig lika fin och charmerande år efter år. Så att du har maximal tid att njuta. En timme eller två, bara du och en bra bok.

Fixa till terrassen

Pynta med lavendel och andra fräscha kulörer på terrassen. Det här golvet är laserat i kulören DEMIDEKK 0683 Sotgrå. Staketet är laserat i kulören 90001 Fjällbris. Kom ihåg att använda terrasslasyr och inte vanlig lasyr på staketen, då de fort kan bli lite klibbiga.

NYHET! DEMIDEKK Terrasslasyr i ny, förbättrad utgåva

DEMIDEKK Terrasslasyr är nu ännu effektivare mot gröna alger och torkar snabbare. Om vädret slår om plötsligt och du precis har laserat terrassen är det bra att veta att ytan tål en regnskur en timme efter påföringen. Det räcker med en strykning för att få ett långvarigt, fint utseende, samtidigt som träverkets naturliga och livfulla uttryck framhävs och bevaras.

Fräscha upp med mjuka kulörer

Det är lätt att frestas av trädgårdsmöbler som kan fräscha upp annars så traditionella nyanser av brunt och grått. Låt dig frestas! Satsa på härliga kulörer, som de som norska Sundays har i sitt sortiment!
Sundays Design är trädgårdsmöbler som designas och tillverkas i Norge. En annan detalj är att deras ramverk är tillverkat av aluminium och läckert ihop med JOTUN pulverlack.

Utemöbler från Sundays

Sundays har norsktillverkade, robusta och eleganta möbler för nordiskt uteliv.

 Sundays Design terrass

Vi ser fram emot dagar som dessa, med förfriskningar vid sjön under härliga solskensdagar. Bord och bricka från Sundays.

Undvik de här terrasstabbarna

Go green!

Satsa på grönt i kombination med nordiska kulörer av trä och sten. Skapa din egen oas med krukor, olivträd, örter och andra gröna växter. Det ger ett mysigt uterum med lite underhåll. Det enda du behöver komma ihåg är att vattna växterna och ge dem näring – och det är bara mysigt!

DEMIDEKK Terrasslasyr 90002 Gråsvart

Låt det gröna stå ut extra mycket på ett nylaserat golv, här med DEMIDEKK Terrasslasyr, 90002 Gråsvart

Fina vårblommor

Se hur Stylizimo fräschar upp inför våren och utesäsongen med sin eleganta stil.

Bänk från IKEA

Odla, ät och lev! Ett bra motto för sommaren. Odla örter på en växtbänk från IKEA.

Utemöbler från IKEA

Framhäv det gröna i krukor – då blir det alltid bra! Som t.ex. med sommarens nyheter från IKEA.

Inne som ute

Många av årets trädgårdsmöbler har utvecklats med tanke på att vi vill inreda uterummet på samma sätt som vi gör inne. Och att man kan använda möblerna både inne och ute.

Jotun terrasstrender 2017

Serien Garden Easy från Röshults är möbler som är lika fina inne som ute.

DEMIDEKK Terrasslasyr 9074 Nordiskt Trä

DEMIDEKK Terrasslasyr 9074 Nordiskt Trä är fin till vita utemöbler och ett vitmålat hus.

DEMIDEKK Terrasslasyr

DEMIDEKK Terrasslasyr finns i tolv olika nyanser och utgör ett fint underlag i uterummet. Här har man använt 90002 Gråsvart.

Se den nya färgkartan för DEMIDEKK Terrasslasyr:

Avatar
Avatar

Emelie Ljungberg – Kommunikatör & marknadsförare

Emelie arbetar med projekt för Jotuns marknadsavdelning. Hon har ett stort intresse för färg och form och delar gärna med hjälp av Jotuns färgexperter och samarbetspartners med sig av inspiration och målningstips.

Kalkfärg hemma hos Emelie Sundberg

Fotografen och stylisten Emelie Sundberg ville skapa en levande känsla i vardagsrummet. Hon bestämde sig därför för att måla väggarna…

Nymålat vardagsrum i 1376 Froströk hos Elin Lannsjö

Stylisten och keramikern Elin Lannsjö tog inspiration från vår senaste färgkarta CANVAS och valde den vackra beige färgen 1376 Froströk…

Vi lanserar ny LADY Minerals-färgkarta!

Ge nytt liv till inredningen med vackra och unika kulörer från LADY Minerals kalkfärg – och bli förälskad i kalkfärgens…

Hemma hos Michaela Forni

Harmoniskt och sofistikerat är ledorden hemma hos Michaela Forni. Inspireras av vackra kulörval och lyxiga inredningsdetaljer och hör Michaelas tankar…

Här är årets färgtrender för 2024!

Dags att fräscha upp ditt hem med nya, moderna färger? Vi hjälper dig! Här listar vi årets 9 stora färgtrender…

7685 Subtle Green – en subtil, vacker grön färg

I färgkartan CANVAS presenterar vi hela fyra gröna kulörer för 2024. En av dessa är en dämpad, subtil och vacker…