Daniella Wittes nya hemmakontor

Daniella Wittes nya hemmakontor

Välkomna hem till kreatören Daniella Witte. Med sin passion för vackra platser och miljöer som andas trivsamhet har Daniella nyligen gjort om sitt kontor. Kolla in resultatet som näst intill ger ett andligt välbefinnande. Hallen är målad med LADY Pure Color i 0486 Silke/Early Rain och arbetsrummet i 1276 Soft.

Daniella Witte

Daniella Witte bor i Lomma i Skåne och arbetar som inredningsstylist. Hon är en av Sveriges främsta stylister och passionen för inredning kom redan i tidig ålder.

– Ni skulle sett mina ommålningsprojekt som 10-åring, Det var ofta en total makeover på flickrummet i både färg och möblering, och till min hjälp hade jag snälla kompisar som jag betalade med vingummi som tack för hjälpen. Inspirationen har från början kommit från både min mamma och mormor som alltid haft olika kreativa projekt igång, förklarar Daniella.

Inspiration till det nya hemmakontoret. Träbitarna är målade i 0486 Silke/Early Rain och 1276 Soft

Inspirationen

Min inspiration kommer till mig när mitt sinne är i balans och i vila. När det händer är jag oftast ute i naturen. Strukturer, nyanser, former och ljus är det som triggar igång en idé. Instagram och Pinterest är bra om jag är ute efter exempelvis en speciell detalj. Jag har alltid triggats av att inte göra det som redan är gjort… Att skapa likadant som någon annan ger mig inte den inre stimulans som faktiskt föder mig till ny energi och nya projekt. 

Daniella Witte KontorVackra kontorsskåp som är målade med LADY Supreme Finish Matt i 1276 Soft. Se så läckert den gyllene beigetonen kombineras med trädetaljer. 

Nytt kontor

Under en längre tid har Daniella planerat att skapa ett hållbart hemmakontor, men detta projekt har bortprioriterats – trots att ritningarna har legat klara under ett års tid. I höstas stod Daniella inte ut längre och trots att tiden egentligen inte fanns, så spenderades kvällar och helger till att skapa ett fantastiskt läckert hemmakontor. En vägg sattes upp för att skilja rummet från den långa hallen. Här sattes även spröjsade fönster in som tillförde ett välbehövligt ljusinsläpp, samt förstärkte husets karaktär och stil.

Daniella Witte kontorLäckra spröjsade fönster sattes upp för att skapa ett ljusinsläpp till hallen. Väggarna är målade med LADY Pure Color i 1276 Soft. Visst är det fint när väggar och inredning går ton-i-ton?

I kontoret ryms två arbetsplatser och gott om förvaring, samtidigt är rummet väldigt trivsamt och går hand-i-hand med Daniellas övriga inredning.

Jag tycker det är väldigt lätt att kontor i dag blir kalla, hårda och ganska trista. Den platsbyggda modellen som vi gjort tillsammans med färgsättningen kan vara en lösning, och förhoppningsvis en inspiration till det mer inbjudande hemmakontoret.

Daniella Wittes kontorTrivsam arbetsplats. Väggarna och inredningen är målad i 1276 Soft.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Suverän finish – både på dörrar och lister
  • Extremt slitstark
  • Jämn och vacker yta
  • Matt, silkematt, halvblank, superblank

Detta rum känns hållbart på sikt i både design och funktion. Precis det vi vill uppnå!

Kulörer

Vid arbetsplatsen ville Daniella skapa en omfamnande känsla med värme och ljus i mjuka kontraster. Valet föll därför på kulören 1276 Soft.

– Soft hade den där soliga egenskapen och passade så bra till den färgsättning vi har i övriga huset, förklarar Daniella.

Daniella Witte kontorSoliga 1276 Soft pryder Daniellas arbetsrum. 

Det inre rummet blev som en förlängning av husets hall och målades därför i 0486 Silke/Early Rain.

– En perfekt varmvit kulör som bryter försiktigt mot de vita snickerierna. Väldigt passande i detta, något mörkare rum men också som en basfärg till ett helt hus. Jag kommer måla vidare med Early rain i fler rum. Väldigt behaglig!

Daniella Witte kontorHallen är målad med LADY Pure Color i 0486 Silke/Early Rain och arbetsrummet i 1276 Soft.

2021

– Det blir ett spännande år där förväntningarna från min sida är ödmjukt stora. Vi går förhoppningsvis in i en tid som mer passar mig än innan pandemin. Tycker redan den redan känns mycket snällare… Hälsa, återhämtning och långsiktighet är de tre ledord jag har för 2021! 

Få mer inspiration och följ Daniella Witte här.

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Här är årets färgtrender för 2024!

Dags att fräscha upp ditt hem med nya, moderna färger? Vi hjälper dig! Här listar vi årets 9 stora färgtrender…

Välkommen till Julia Dangs kreatörsstudio

När kreatören Julia Dang besökte lanseringseventet för vår senaste LADY-färgkarta CANVAS blev hon inspirerad till att måla om hela Studio…

7686 Mindful Green – en balanserad grön färg

Vår senaste LADY-färgkarta CANVAS bjuder på flera gröna färgnyheter – till exempel den mörkgröna, djupa kulören 7686 Mindful Green! Inspireras…

Ett lugnare uttryck med kalkfärg

Funderar du på att måla med kalkfärg? Inspireras av Emelie Augustssons vackra vardagsrum målat med vår kalkfärg LADY Minerals i…

Hemma hos Sara Biderman

Välkommen hem till stylisten Sara Biderman! Denna eleganta lägenhet i Vasastan i Stockholm präglas av lugna, dämpade kulörer – en…

Dova, beige färger hos Emma Melin

Har du också inspirerats av Emma Melin och hennes fina hem på Instagram? Vi fick chansen att hälsa på och…