Hemma hos Fanny Hamlin

Hemma hos Fanny Hamlin

Välkomna hem till inredningsstylisten Fanny Hamlin. Kolla in hennes nya och platsbyggda bokhylla som är målad med LADY Supreme Finish Pure Matt i 1929 Muskotnöt.  

Fanny Hamlin

34 åriga Fanny Hamlin bor tillsammans med sin man Jocke och deras två döttrar Joni och Fleur. Fanny arbetar som inredningsstylist och stylar allt från redaktionellt till kommersiellt. Innan Fanny började som inredningsstylist gjorde hon karriär i musikbranschen, men hennes stora intresse för inredning gjorde att hon vid 25 års ålder bytte bana.

Det kändes väldigt naturligt för mig att jobba med inredning och jag kände att jag verkligen drogs till det. Intresset för inredning har alltid funnits nära och det är ett yrke jag alltid har drömt om att få jobba med, förklarar Fanny.

Den nya bokhyllan

Nyligen har Fanny platsbyggt en bokhylla som finns i parets sovrum. Här ville de skapa en lugn känsla – trots att det är mycket böcker som ber om uppmärksamhet. Fanny valde därför att måla in bokhyllan i samma kulör som väggen. Valet blev därför 1929 Muskotnöt med vår snickerifärg LADY Supreme Finish.

Harmonisk känsla! Bokhyllan är målad med LADY Supreme Finish Pure Matt i 1929 Muskotnöt

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Ännu vackrare finish – även på dörrar och lister
  • Extremt slitstark
  • Suverän utflytning
  • Pure matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Vi är väldigt nöjda med resultatet och färgen blev otroligt fin i vårt sovrum.

Blodad tand!

Vårt nästa projekt är att platsbygga garderober och en sängstomme till sovrummet. Vi flyttade in i vårt hus för ungefär ett år sedan, så vi har mycket kvar att få klart. Min man Jocke ritar och bygger allt vi gör i huset, så det känns otroligt lyxigt att vi kan tänka och ändra så mycket vi vill. Just nu längtar jag både efter att få klart förvaringen och att få påbörja vårens utomhusprojekt, förklarar Fanny.

Bokhyllan är målad med LADY Supreme Finish Pure Matt i 1929 Muskotnöt

Så här målar du om bokhyllan!

Få mer inspiration av Fanny här!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Dova, beige färger hos Emma Melin

Har du också inspirerats av Emma Melin och hennes fina hem på Instagram? Vi fick chansen att hälsa på och…

Inspireras av kärlekens färg

Den 14 februari är det alla hjärtans dag och då vill vi uppvakta någon vi tycker om! Det kan man…

Detta är kulörerna för 2023

Härligt sovrum med nymålade väggar i kulören 1520 Cheerful Peach! Drömmer du om att måla om i år och är…

Nordisk elegans hos Catrine och Per Ove

Det vackra hemmet tillhörande inredningsstylisten Catrine Svellingen kännetecknas av egendesignade lösningar, greige kulörval och nordisk design. Välkommen in! Catrines eleganta…

Inbjudande hall hos @houseofekman

Inspireras av Emma Ekmans nymålade hall och korridor! Att måla taket i en mörkare kulör än väggen ger en spännade…

Hemma hos Filippa Agaton

Hemma hos Filippa Agaton möts man av skandinavisk elegans och en härlig känsla för detaljer. Kolla in Filippas läckra sekelskifteslägenheten!  …