Ljus och färg i härlig harmoni

Ljus och färg i härlig harmoni

Med höstens tema Dåtid – Nutid, belyser Oslo Design Fair hur vi är förankrade i dåtiden men ständigt rör oss framåt i tiden. Dåtiden ger oss trygghet och erfarenhet att leva här och nu – och också skapa något nytt. Vi älskar de tjusiga utställningarna och alla de spännande nyheterna för hösten!

Northern Lightning och Jotun

Den nya Lampan Buddy har fina runda former och är formgiven av danska Mads Sætter-Lassen. Den finns också som bordslampa. För denna lampa vann han Northern Lightning Student Design Award 2015. Väggen bakom sängen är målad med LADY Minerals 5044 Blåis.

 

Lyser upp LADY med Northern Lightning

När vi går in i den mörkare delen av året finns det ingenting som är så läckert och fint som ljus från bra lampor. Jotun har i år samarbetat med Northern Lightning och montrarna är färgsatta med de allra senaste LADY-färgerna.

Northern Lightning och Jotun

Urbant och stiligt med Birdy bordslampa! kontorsväggen är målad i LADY Pure Color 5455 Industrial Blue. Skrivbordet är målat i LADY Supreme Finish 05 10981 Norwegian Wood.

Man har skapat en behaglig färgpalett i bruna, gröna och blå nyanser med inslag av svartbetsat trä. Flera av väggarna är också målade med LADY Minerals som ger mer struktur och liv till väggarna och en extra touch i utställningen!

Skapa din egen färpalett

Northern Lightning och Jotun

Här är väggen målad i LADY Pure Color 5454 Dark teal. Bord vid soffan är målat i LADY Pure Nature 9044 Kolsvart.

Färgerna framhäver alla de fina lamporna från Northern Lightning på ett vackert sätt och skapar en behaglig och skön stämning i deras utställning!

Se fler av de nya färgerna från LADY här!

Northern Lightning och Jotun

Det bruna skrivbordet blir en tuff kontrast till den blå väggen. Väggen är målad med LADY Pure Color 5455 Industrial Blue. Skrivbordet är målat i LADY Supreme Finish 05 10981 Norwegian Wood.

 

Northern Lightning och Jotun

Väggen bakom köksbänken är målad med LADY Minerals med 6352 Evening Green. Lampan är den klassiska Birdy vägglampa, formgiven av Birger Dahl 1952.

PS. Pga ljusförhållanden i mässhallen kan kulöråtergivningen avvika.

Se de nya fina LADY-färgerna här.

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lång erfarenhet av varumärkesbyggande och kommunikation. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners, delar hon med sig av nyheter, trender och inspirerande tips.

Färgglatt och stilfullt hos Amelia Widell

Välkommen hem till inredningsprofilen och MELIMELI-grundaren Amelia Widell! Flytten från takvåning till sekelskiftesvåning fick Amelia att vilja satsa på färg…

Nymålat sovrum hos @bisse

Få in vårkänslorna i sovrummet! Fastighetsmäklaren och kreatören Jannike Nordström, mer känd som @bisse_ på Instagram, gjorde en total makeover…

Elaines och Dennis rosa kök

Många av dagens kök tenderar att gå i ljusa, neutrala pastellfärger. Men varför inte satsa på en mer kulört ton?…

Inspireras av vårens kulörer

Släpp in våren och kickstarta denna härliga årstid med att måla om i ljusa, fräscha nyanser från Jotun LADY! Med…

Hemma hos Sara Biderman

Välkommen hem till stylisten Sara Biderman! Denna eleganta lägenhet i Norrmalm i Stockholm präglas av lugna, dämpade kulörer – en…

Så målar du påskäggen!

Påskägg i alla varianter är något vi förknippar med traditionellt påskfirande. Vi pyntar gärna hemmet med påskägg eller fyller påskäggen…