Ny färgkarta från LADY – Upptäck kulörerna!

Ny färgkarta från LADY – Upptäck kulörerna!

LADY lanserar färgkartan REDISCOVER med nya vackra kulörer. Här kan du läsa allt om kulörerna och paletterna.

Ny färgkarta = nya berättelser

Den nya färgkartan från LADY heter REDISCOVER. Färgkartan presenterar helt nya kulörer i kombination med noga utvalda nyanser från Jotuns innehållsrika kulörarkiv. REDISCOVER reflekterar dagens tid, vikten av att ta vara på det vi har, och att få känna trygghet, ro och glädje. Skapa den atmosfär du behöver med kulörers hjälp, och upptäck och återupptäck det som är av värde för dig.

LADY Pure Color 4894 Ocean Air.

Kulörer som reflekterar dagens tid

Vi befinner oss i en tid där många av oss funderar på livets förändringar, hur vi ska vara och göra för vårt eget bästa, världen vi lever i och våra hem. Trenderna har länge pekat mot en hållbar konsumtion, vilket den nya världssituationen har stärkt.

Jotuns globala kulörchef, Lisbeth Larsen.

I osäkra tider blir våra hem desto viktigare, berättar Lisbeth Larsen, Global Kulörchef, Jotun. Här önskar vi att känna oss trygga, och med kulörers hjälp kan vi skapa den miljö som vi behöver. Våra behov kan variera från dag till dag, och från rum till rum. Med vackra kulörer och kulörkombinationer skapas ett hem med rum för både estetik och vardagsliv.

Kulörerna i denna luftiga blåa palett är inspirerad av naturens kontraster. Med dessa kulörer fås förfinad stämning av oslipad natur in i hemmet. 

Läs mer om paletten här.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suverän finish – både på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Jämn och vacker yta
 • Matt, silkematt, halvblank, superblank

Fyra vackra kulörpaletter

Kulörerna presenteras genom fyra paletter som alla inspirerar till vackra kulörkombinationer och till förnyelse med mening.

Den jordnära kulörpaletten hämtar sin inspiration från olika kulturer runt om i världen. Här presenteras varma, rustika toner som bjuder in dig till en lugn och samtidigt upplyftande interiör.

Läs allt om paletten här.

LADY 12124 Natural Clay är en av kulörerna i den rustika kulörpaletten. Bordet är målat med LADY Supreme Finish Matt 12124 Natural Clay, och väggen i samma kulör med LADY Pure Color.

Mjuka neutraler skapar klarhet och ro

LADY har många fina nyanser i arkivet – så många att det nästan är omöjligt att designa fler, förklarar Lisbeth. Men, vi introducerar en helt ny dämpad brunton, Beligan Brown, som passar perfekt till neutraler och ger de mjuka nyanserna en renässans.

Läs mer om paletten här.

LADY 10385 Belgian Brown – kombineras vacker till flera neutraler. 

LADY Pure Color 1303 Observe – en av våra nya neutraler

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

Drömlika pasteller

Kulörerna vi väljer berättar mycket om vilka vi är och hur vi uppfattar världen omkring oss. Använd kulörerna i denna palett för att skapa ett inspirerande hem med uppiggande rum, där fantasin kan leva fritt och nya idéer kan födas.

Läs allt om paletten här. 

Ny färgkarta

Den nya färgkartan REDISCOVER presenterar 29 vackra LADY-kulörer. Här presenteras 18 helt nya kulörer i kombination med speciellt utvalda nyanser som har varit med oss länge. REDISCOVER inspirerar till vackra kulörkombinationer och till förnyelse med mening. Gemensamt för alla kulörer är att de är noga utvalda och anpassade för att användas på stora ytor.

Våra hem är som livet, och det vi väljer att göra det till. Oavsett vilken kulör du väljer kommer ett vackert hem alltid vara en lugn och trygg hamn, avslutar Lisbeth Larsen.

Huvudkulören på framsidan är LADY Pure Color 12120 Desert Pink. Lister (närmast) LADY Supreme Finish Matt 12118 Hummus. Väggen närmast är målad med LADY Pure Color 12118 Hummus. Fönsterkarm LADY Supreme Finish Halvblank 12120 Desert Pink. Bänk LADY Supreme Finish Halvblank 20167 Welcoming Red, och tak LADY Perfection 12120 Desert Pink

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel att påföra – utan dropp och spill
 • Vackert och jämnt resultat
 • Täckgaranti

Upplev de nya LADY-kulörerna

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Vacker greige palett hemma hos Ask och Eng

Kine Ask Stenersen och Kristoffer Eng startade köks- och möbeldesignföretaget Ask og Eng 2016 efter att ha byggt hållbara kök…

Cheerful Peach – en fräsch persikofärg

Ett ljust och behagligt uttryck skapas med LADY Pure Color i den fräscha nyansen 1520 Cheerful Peach. Detta är en…

Naturligt och lyxigt i Trädtoppen

Inredningen i Trädtoppen är enkel och asketisk. Gästen ska känna att det är kvalitet i alla led, från gott hantverk…

Inspireras av kärlekens färg

Den 14 februari är det alla hjärtans dag och då vill vi uppvakta någon vi tycker om! Det kan man…

Naturlig färginspiration till fjällstugan

Vem älskar inte den naturliga fjällstugan med varma och rustika inslag? Jag vill bara till stugan på en gång! Och,…

Jasmine älskar beige tonen Sand

Gillar du beige toner? Då kommer du garanterat att älska Jasmines hem! I denna lugna och fridfulla Malmö-lägenhet är varje…