Ny färgkarta från LADY – Upptäck kulörerna!

Ny färgkarta från LADY – Upptäck kulörerna!

LADY lanserar färgkartan REDISCOVER med nya vackra kulörer. Här kan du läsa allt om kulörerna och paletterna.

Ny färgkarta = nya berättelser

Den nya färgkartan från LADY heter REDISCOVER. Färgkartan presenterar helt nya kulörer i kombination med noga utvalda nyanser från Jotuns innehållsrika kulörarkiv. REDISCOVER reflekterar dagens tid, vikten av att ta vara på det vi har, och att få känna trygghet, ro och glädje. Skapa den atmosfär du behöver med kulörers hjälp, och upptäck och återupptäck det som är av värde för dig.

LADY Pure Color 4894 Ocean Air.

Kulörer som reflekterar dagens tid

Vi befinner oss i en tid där många av oss funderar på livets förändringar, hur vi ska vara och göra för vårt eget bästa, världen vi lever i och våra hem. Trenderna har länge pekat mot en hållbar konsumtion, vilket den nya världssituationen har stärkt.

Jotuns globala kulörchef, Lisbeth Larsen.

I osäkra tider blir våra hem desto viktigare, berättar Lisbeth Larsen, Global Kulörchef, Jotun. Här önskar vi att känna oss trygga, och med kulörers hjälp kan vi skapa den miljö som vi behöver. Våra behov kan variera från dag till dag, och från rum till rum. Med vackra kulörer och kulörkombinationer skapas ett hem med rum för både estetik och vardagsliv.

Kulörerna i denna luftiga blåa palett är inspirerad av naturens kontraster. Med dessa kulörer fås förfinad stämning av oslipad natur in i hemmet. 

Läs mer om paletten här.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suverän finish – både på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Jämn och vacker yta
 • Matt, silkematt, halvblank, superblank

Fyra vackra kulörpaletter

Kulörerna presenteras genom fyra paletter som alla inspirerar till vackra kulörkombinationer och till förnyelse med mening.

Den jordnära kulörpaletten hämtar sin inspiration från olika kulturer runt om i världen. Här presenteras varma, rustika toner som bjuder in dig till en lugn och samtidigt upplyftande interiör.

Läs allt om paletten här.

LADY 12124 Natural Clay är en av kulörerna i den rustika kulörpaletten. Bordet är målat med LADY Supreme Finish Matt 12124 Natural Clay, och väggen i samma kulör med LADY Pure Color.

Mjuka neutraler skapar klarhet och ro

LADY har många fina nyanser i arkivet – så många att det nästan är omöjligt att designa fler, förklarar Lisbeth. Men, vi introducerar en helt ny dämpad brunton, Beligan Brown, som passar perfekt till neutraler och ger de mjuka nyanserna en renässans.

Läs mer om paletten här.

LADY 10385 Belgian Brown – kombineras vacker till flera neutraler. 

LADY Pure Color 1303 Observe – en av våra nya neutraler

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

Drömlika pasteller

Kulörerna vi väljer berättar mycket om vilka vi är och hur vi uppfattar världen omkring oss. Använd kulörerna i denna palett för att skapa ett inspirerande hem med uppiggande rum, där fantasin kan leva fritt och nya idéer kan födas.

Läs allt om paletten här. 

Ny färgkarta

Den nya färgkartan REDISCOVER presenterar 29 vackra LADY-kulörer. Här presenteras 18 helt nya kulörer i kombination med speciellt utvalda nyanser som har varit med oss länge. REDISCOVER inspirerar till vackra kulörkombinationer och till förnyelse med mening. Gemensamt för alla kulörer är att de är noga utvalda och anpassade för att användas på stora ytor.

Våra hem är som livet, och det vi väljer att göra det till. Oavsett vilken kulör du väljer kommer ett vackert hem alltid vara en lugn och trygg hamn, avslutar Lisbeth Larsen.

Huvudkulören på framsidan är LADY Pure Color 12120 Desert Pink. Lister (närmast) LADY Supreme Finish Matt 12118 Hummus. Väggen närmast är målad med LADY Pure Color 12118 Hummus. Fönsterkarm LADY Supreme Finish Halvblank 12120 Desert Pink. Bänk LADY Supreme Finish Halvblank 20167 Welcoming Red, och tak LADY Perfection 12120 Desert Pink

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel att påföra – utan dropp och spill
 • Vackert och jämnt resultat
 • Täckgaranti

Upplev de nya LADY-kulörerna

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…

Ljust och fräscht hemma hos Kristin Rödin

Kreatören Kristin Rödin älskar vita, ljusa färger i sitt hem och föll för vår vackra gräddiga kulör 0486 Silke som…

Lanseringsevent för LADY Minerals hemma hos Angelica Svanström

Vi har lanserat en ny färgkarta för LADY Minerals kalkfärg och LADY Minerals Revive väggförnyare! Vad passar väl bättre än…

Kalkfärg hemma hos Emelie Sundberg

Fotografen och stylisten Emelie Sundberg ville skapa en levande känsla i vardagsrummet. Hon bestämde sig därför för att måla väggarna…