Nya vackra kulörer i LADY kalkfärg

Nya vackra kulörer i LADY kalkfärg

 – Vi har lanserat nya kulörer i LADY Minerals kalkfärg och LADY Minerals Revive. Färgen på bilden är LADY Minerals 1563 Mörk Strandstrand.

Unika LADY-kulörer

När LADY lanserar nya kulörer och en ny färgkarta, så utvecklas alltid vackra toner till LADY Minerals kalkfärg och LADY Minerals Revive väggförnyare. Se alla nyheter här.
Vackra väggar med LADY Minerals 1392 Gul Antik.  

Vackra kalkade väggar

LADY Minerals kalkfärg har hämtat sin inspiration från naturen, och ger vackra rum med kalkade väggar samt unika kulöruttryck. Kalkmålade väggar får en välförtjänt roll i rummet, och resultatet är både matt, mjukt och varmt. Rummet får en rustik, vacker och imperfekt prägel.

LADY Minerals kalkfärg finns nu i flera nya och vackra LADY-kulörer!

Vi erbjuder vackra och välkända nyanser i LADY Minerals. Texturen i LADY Minerals är matt och ger ett rått, industriellt och tidlöst utseende. En perfekt kuliss för inredning, hantverk i keramik, och vackra trähantverk.

LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

Använd din kreativitet

Med LADY Minerals handlar det om att få utlopp för sin kreativitet, och denna produkt erbjuder oändliga möjligheter. Det bästa är att du har möjlighet att sätta din egen personliga prägel på väggarna, eftersom du applicerar färgen med pensel.

Med långa strykningar får du en lugn effekt, medan med kortare strykningar får du ett mer intensivt uttryck.

Här har 1392 Gul Antik målats med LADY Minerals och LADY Pure Color. När de olika färgerna kombineras får du en spännande, men samtidigt lugn interiör.

Så här målar du med kalkfärg

LADY Minerals är enkel att påföra. Eftersom det är det personliga uttrycket som står i fokus, rekommenderar vi att du testar målartekniken på en liten ytan innan målerijobbet påbörjas. Så att du är säker på att du hittar det uttrycket som du önskar på din vägg.

Nya kulörer i LADY Minerals

Vi har lanserat 16 nya kulörer i LADY Minerals kalkfärg. Se hela kulörurvalet här.

Få bort ojämnheter på väggarna

De flesta har ett rum där renoveringen känns så tidskrävande att den ständigt skjuts fram. De kan vara en gammal glasfiberväv eller andra ojämnheter som nästan ropar efter förnyelse. Lyckligtvis finns det effektiva produkter som kan hjälpa dig att släta ut väggarna och förnya de.

LADY Minerals Revive är en väggförnyare som förvandlar väggar med glasfiberväv och andra uttjänta underlag till rustika, släta väggar med ett mineraliskt utseende. En bra lösning för dig som vill ta bort gammal tapet på ett smart sätt. Du behöver inte heller riva ut den gamla väven eller ta bort lister. Här är det lov att skapa en personlig, tuff och ett ”perfekt imperfekt” utseende.

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

  • Naturlig, mineralisk väggrenovering
  • Levande yta med ett unikt färguttryck
  • Tidsenlig renovering
  • Kommer i utvalda LADY-kulörer

Nya kulörer i LADY Minerals Revive

På vår nya hemsida får du en översikt över alla kulörerna som du kan få med LADY Minerals Revive. Kolla in här.

Nu erbjuds LADY Minerals Revive i närmare 50 olika kulörer. LADY-Minerals-ReviveLADY Minerals Revive 1462 Grå Skiffer

Fräckt resultat

LADY Minerals Revive appliceras med roller och jämnas ut med spackelspade. Resultatet ger vackra, mineraliska väggar med ett unikt kulöruttryck och taktilitet.

TIPS! Det är viktigt att du målar underlaget bra vid den första strykningen – du måste använda rejält med färg. Släta ut färgen så gott du kan, och var inte orolig för att resultatet ska bli perfekt vid den första strykningen. Vid den andra strykningen ska du jämna ut färgen på väggen.

Här kan du få svar på fler frågor! 

Så här gör du!

Hela måleriprocessen kan genomföras på bara några dagar. Eftersom detta är en ny produkt rekommenderar vi dig att läsa på innan du går igång med målerijobbet. Här hittar du fler tips och råd.

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…

Ljust och fräscht hemma hos Kristin Rödin

Kreatören Kristin Rödin älskar vita, ljusa färger i sitt hem och föll för vår vackra gräddiga kulör 0486 Silke som…