Vårligt och vackert med rosa vardagsrum

Vårligt och vackert med rosa vardagsrum

Dagarna har blivit längre och vi njuter av ljuset som är tillbaka efter vinter och mörker. Kanske ger det dig den barnsliga och pirrande känslan av att äntligen kunna gå med lite lättare skor och vårjacka? Dagsljuset ger också många av oss inspiration att förnya lite hemma!

LADY Minerals Kalkfärg 20054 Silky Pink

Tavlor på väggen med pappersdekorationer och blomkruka i keramik – allt från Broste Copenhagen. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 20054 Silky Pink.

Extra vår-energi

Mars är årets första vårmånad och ljuset ger både ny energi och lust att skapa lite förändring i hemmet. Med ny färg på väggarna, några vårliga textilier och fräscha blommor i vasen, skapar du lätt en ny och fräsch stil!

LADY Minerals Kalkfärg 20054 Silky Pink

Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 20054 Silky Pink. Glasvasen är från Grønn cafe i Oslo – och vackra blommor från Mester Grønn. T-shirten med puffärmar är från HM. (Byxor: privat)

LADY Minerals Kalkfärg 20054 Silky Pink

Svart lampa och skulptur från Haver interiør. Soffa, Söderhamn, från Ikea klädd i specialsytt överdrag från Bemz.com – Överdraget heter Loose fit i Simply linen/Absolute white. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 20054 Silky Pink

Den känslan!

Det är många dämpade pasteller i trendbilden den här våren. Ja, vad ger väl mer vårkänsla än precis dessa härliga och lätta färgerna…?

LADY Minerals Kalkfärg 20054 Silky Pink

Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i färgen 20054 Silky Pink. Svart bord med bricka, prydnadskuddar, pläd och böcker, allt från Objekt etc. Vitt stubb-bord «Krosser» från Haver interiør– Matta, privat – från Marrakech.

Vardagsrum i rosa kalkfärg

Rosa är en pastellfärg som vi fortsättningsvis kommer att se mycket av i inredningen. Till de stora väggytorna är det smart att välja en nyans som är lite dämpad, som i det här vardagsrummet där det är målat med LADY 20054 Silky Pink. Detta är en av våra allra vackraste rosa färger! Den matta och levande ytan i LADY Minerals kalkfärg bidrar till en helt speciell och varm känsla i rummet – och passar perfekt till vårens färger!

LADY Minerals Kalkfärg 20054 Silky Pink

Väggarna är målade med LADY Minerals Kalkfärg 20054 Silky Pink.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

Så målar du med LADY Minerals kalkfärg

Bjud in våren

Något av det vackraste våren har att bjuda på är kanske blommande magnolia! De sammetslena och delikata blommorna var utgångspunkten för färgvalet och inspiration till stylingen i det här vardagsrummet.LADY Minerals Kalkfärg 20054 Silky Pink

Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 20054 Silky Pink.

Medan vi väntar på att våren kommer igång ute i naturen, bjuder vi in våren i hemmet med färger och blommor.

LADY Minerals Kalkfärg 20054 Silky Pink

Väggarna är målade med LADY Minerals Kalkfärg i färgen 20054 Silky Pink.

Foto och styling: Annette Nordstrøm – Modell: Phoebe Sturk

Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar med utveckling av Jotuns alla färgkartor. Genom olika designsamarbeten, mässor och renoveringstips skapar hon inspiration för förnyelse av ditt hem.

Årets mest populära LADY-kulörer

Efter en färgkartlansering är det alltid spännande att se vilka kulörer som ni gillar allra bäst och som är mest…

Årets finaste adventskalender

Låt förberedelserna till årets adventskalender bli en mysig familjestund. Men, låt inte familjen få veta vad som göms i paketen…

Så gör du julens godaste glögg

Lusse lelle, lusse lelle, elva nätter före jul…  Julen står runt hörnet och det är dags att påbörja julstöket. Ett…

Luftigt hemmakontor

Barnrummet blev ett nytt och luftigt hemmakontor med LADY Minerals Revive 4894 Ocean Air.  Inspirerande hemmakontor Idag har många av…

Så gör du egendesignade hyllor

Letar du efter den perfekta hyllan, som du aldrig hittar? Hyllan som du vet precis hur den ska se ut…

Hemma hos Emily Slotte lyser solen

Instagrams vackraste konto? Ja, det är något som kreatören Emily Slotte hör att hon har titt som tätt. Kolla in…

Go to top