Vilken respons!

Vilken respons!

Detta är så kul!

Vi har haft en otroligt rolig vecka med lansering av höstens nya färgkarta. Det är MYCKET jobb som har lagts ner innan vi har färgkartan framför oss. Och, äntligen kan vi visa allt vi har arbetat med!

 

Lansering LADY färgkarta Galleri Riis

Gillar sättet som färgerna presenteras på

Lanseringen är en happening vi är glada över att så många är involverade i och vill vara en del av. Vi medger att vi är proppfulla av stolthet över mottagandet vi fått. Det är färgerna och stämningen vi upplever, när vi visar upp färgkartan allra första gången, som betyder något. Det är så kul med entusiasmen och alla trevliga återkopplingar.

– Men det är först och främst den omedelbara responsen som är så kul, att publiken gillar hur vi visar upp färgerna och som gör det så enkelt att använda dem – och bli inspirerad! Då har vi fått till något, säger vår globala kulörchef Lisbeth Larsen, som var strålande glad efter lanseringen och pressvisningar i Oslo och Stockholm.

Lansering LADY färgkarta Galleri Riis

Stämningen City Motions presenteras i nya färgtoner i blått och grått – här visat med noga utvalda detaljer som prickar in den fina stilen.

Lansering LADY färgkarta Galleri Riis

Ton-i-ton är färgerna presenterade som ett bra bevis på att det är enkelt att kombinera färger inom samma färgfamilj. Inspirerad? Så skapar du din egen färgpalett 

Lansering LADY färgkarta Galleri Riis

Få men vackra detaljer sätter stämningen tillsammans med färgerna. Exempelvis som stilriktningen City Motions presenterades vid lanseringen av LADY-färgkartan på Riis Galleri i Oslo.

Många av de besökande har redan hittat sina favoritfärger, som till exempel Nina Holst från Stylizimo blogg:

Stylozimos favoritfärrger från LADY

En vacker palett! Foto: Nina Holst,  Stylizimoblog.no

Inredningsbloggaren  Elisabeth Heier: ”Jotun are known to use a lot of time and resources for their research on tendencies and to develop colors that not only look beautiful but that you actually will love surrounding yourself with. This year again I’m impressed about their new color chart.”

LADY 1877 Vallmofrö

Till och med enkla detaljer kan vara effektfulla. Väggen är målad med den nya LADY Pure Color i kulören LADY 1877 Vallmofrö.

Vackra Savanna Sunset og Blushing Peach

Här ser du vackra LADY 20046 Savanna Sunset ihop med LADY 10580 Soft skin

LADY lanserar ny färgkarta på Formex

LADY är väl synlig i sin färgprakt på Formex i Stockholm, Nordens största mötesplats för inredningsdesign. Vi är sprickfärdiga av stolthet:)

Här kan du se en del av responsen från Sverige:

Presslansering Formex Stockholm

Daniella Witte, en av Sveriges mest erkända stylister, tillika fotograf, tog sig en tur igenom montern.

Danilla Witte/Elle Decoration: ”Utan tvekan mässans mest inspirerande monter och pressvisning hade Jotun där deras egna ansikte utåt, Lisbeth Larsen, stolt presenterade årets färgkollektion”

Presslansering Formex Stockholm

Stefan ”Trendstefan” Nilsson och Emma Olbers, svensk designer, till höger.

Trendstefan: ”Den största snackisen från Formex hösten 2017 är färgföretaget Jotun. Alltså inte ett prylföretaget utan de som gör färgen bakom. Och jag har tjatat om det under våren, sommaren och nu i början på hösten. Vi har slutat engagera oss i ”rätt” sorts saker, och istället handlar allt om färgen på väggen bakom.”

 

Vackra blåfärger ihop med bruntoner

Blåtoner i kombination av nyanser i brunt är spännande nyheter i den nya färgkartan.

Lansering av färgkartan Lisbeth Larsen

Vår globala kulörchef Lisbeth Larsen presenterade färgerna och stämningen i den nya färgkartan.

Se den nya färgkartan här

Avatar

Tanja – Digital inspiratör Jotun

Tanja ger LADY en helhetlig närvaro på webben, och ser till att trender, tips och aktuella nyheter hittar vägen från vår interiöravdelning och ut till er som följer oss i den digitala sfären. Hittar hon något som kan vara till inspiration eller nytta är det er hon först delar sina tips med.

Elegant och stilsäkert hem

Hemma hos Elisabeth Ønseth är det stilsäkert och minimalistiskt, samtidigt som det är ombonat och gästvänligt. Kolla in och bli inspirerad…

Detta är årets färger 2021!

Årets kulörer 2021 kommer utan tvivel att präglas av året som vi lämnar bakom oss. Jotuns skandinaviska kulörchef, Nina Klæboe…

Det bästa med julen

I år blir julen annorlunda och vi får anpassa oss för ett välmående 2021. Här får du höra hur Emily…

Julens godaste dessert

Vår favoritefterrätt i jul är en läcker cheesecake med julsmaker. Så här gör du julens godaste dessert. Recept och foto:…

Jul i stugan

I år firar Annette Nordstrøm jul i sin stuga. Det nymålade rummet pryds i den vackra plommonfärgen LADY 20145 Wisdom….

Villa Juli Guesthouse

Välkomna till vackra Villa Juli Guesthouse i södra Frankrike. Det färgglada bed and breakfast ligger vackert beläget mitt i en…

Go to top