BALANSERAD OCH PERSONLIG STÄMNING I ØRJE

BALANSERAD OCH PERSONLIG STÄMNING I ØRJE

Hege Barnholt och Bjørn Johan Stenersen som bland annat står bakom bloggen 2athome har delat några vackra bilder med oss som vi hoppas kan inspirera även er. Vi har fått lov att kika in i Pias och Simens nya hus i Ørje och blev genast hänförda över stämningen. De har tagit sig tid att tänka igenom alla beslut och gjort kloka och välövervägda val av både inredning och kulörer. Hege har haft förmånen att få vara deras bollplank. Hon är stylist och utför uppdrag åt olika reklambyråer, samt några av Norges ledande inredningsmagasin. Hennes kreativitet i vardagen och hennes önskan om att synliggöra mjuk natur, enkel livsstil och en touch av skandinavisk design, är tydlig i de projekt hon jobbar med – något som också kan kännas igen i det här huset.

LADY 4477 Deco Blue

Pia och Simen fick god hjälp hos Verket Interiør när de skulle välja möbler till matplatsen.

Kulörvalet lades det ner mycket tid på hos Pia och Simen. De ville ha en balanserad och personlig stämning. Klassisk och varaktig. Valet föll på LADY 4477 Deco Blue och på väggarna målade de med den supermatta LADY Pure Color. Den dämpade färgtonen ger en speciell ro. Den är mjuk, elegant och djup. En organisk nyans som skapar harmoni och framhäver interiören. Dessutom är den en fin kontrast till LADY 1928 Sommarsnö när den är målad i helmatt och kombinerad med naturmaterial. Som ni ser har de gjort många kloka val.

LADY 4477 Deco blue

Vår kulörchefs beskrivning av LADY 4477 Deco Blue:

LADY 4477 Deco Blue

En ny blå kärlek. Elegant, djup och lugn. Det finns något kungligt och exklusivt över den här kulören, något som gör att man lätt fascineras. Sätt den ihop med de varma grå, beigea och greigea tonerna och lyft interiören till nya höjder! Blått är en kulör många trivs med, kvinnor som män, just för att blått tillför en helt egen ro. Klassisk Vit, Lätthet, Eggvit och Bomull fungerar fint till.

LADY 4477 Deco Blue

Naturliga och varierande material ger rätt stämning i huset.

LADY 1928 Sommarsnö

Kulör- och materialvalet passar väl ihop med den vackra utsikten.

Vår kulörchefs beskrivning av LADY 1928 Sommarsnö:

LADY 1928 Sommarsnö

En rakt igenom ljus, greige ton: inte beige, inte grå, men något mittemellan. 1928 Sommersnö gör sig bäst intill rena vita toner som 9918 Klassisk Vit, eftersom den lätt drar sig lite åt det gula hållet ihop med  varmare vittoner som Eggvit och Bomull. Många älskar den här kulören tillsammans med 1622 Reflektion och 552 Tudor. Prova den också ihop med vår nya kulör Smooth White för en perfekt, ljus, gråbeige harmoni. Och inte att förglömma – vacker tillsammans med Deco Blue!

Alla foton: Bjørn Johan Stenersen

Många har redan förälskat sig i LADY 4477 Deco Blue – kanske passar den hemma hos dig också?

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lång erfarenhet av varumärkesbyggande och kommunikation. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners, delar hon med sig av nyheter, trender och inspirerande tips.

7685 Subtle Green – en subtil, vacker grön färg

I färgkartan CANVAS presenterar vi hela fyra gröna kulörer för 2024. En av dessa är en dämpad, subtil och vacker…

Julens bästa cheesecake

En härlig cheesecake, med salted caramelpopcorn och torkade apelsinskivor, blir garanterat en favorit till julfirandet! Se det utsökta receptet här….

7686 Mindful Green – en balanserad grön färg

Vår senaste LADY-färgkarta CANVAS bjuder på flera gröna färgnyheter – till exempel den mörkgröna, djupa kulören 7686 Mindful Green! Inspireras…

20217 Muted Coral – en vacker korallröd nyhet

Jord och sand, snäckor och stenar. Naturen bjuder på betydligt fler färger än grönt. Lugna jordfärger, dämpade gultoner och varma…

12291 Soft Brown – en djup och elegant brun färg

Vill du måla om i en brun färg? I den senaste färgkartan från LADY, CANVAS, hittar du vår kanske vackraste…

2224 Indi Pink – en dämpad och allsidig rosa ton

Rosa kan betyda många saker för olika personer, men i de flesta fall går det att hitta en rosa färg…