Downtown Camper – en urban oas

Downtown Camper – en urban oas

Ska du åka till Stockholm eller bor du kanske redan där? Då kan vi tipsa dig om ett av Stockholms senaste hotell, Downtown Camper by Scandic. Många av rummen är målade med LADY Pure Color.

Urban oas

Det nya livsstilshotellet, Downtown Camper, ligger mitt i centrala Stockholm där storstaden gör sig som mest påmind. Platsen ligger lite upphöjd så trots att man befinner sig ”mitt i smeten” så finns det ändå ett visst lugn. Helt perfekt att komma hem till efter en dag med äventyr, shopping eller kultur. Hotellet är tänkt som en utgångspunkt för nyfikna gäster som vill upptäcka det riktiga Stockholm men även som en mötesplats för de som redan bor där.

Direkt när man kommer in i Downtown Camper känner man att det är ett annorlunda hotell. En varm och välkomnande  känsla infinner sig och man upplever en internationell atmosfär som för tankarna till New York eller London. Det skulle kunna vara precis var som helst i världen.

Hotellet, som har en varm och avslappnad karaktär, är färgsatt med Jotun LADY Pure Color.

Downtown Camper

I de varma, hemtrevliga rummen är väggarna målade med LADY 5180 Oslo och LADY 1623 Marrakesh.

Inredningen på Downtown Camper är lekfull, modern och inspirerad av naturen och av området Brunkebergstorgs betongkaraktär.

Nästan Hemma

Hotellet har, förutom vanliga rum, ett antal större sviter, Camper Co-living, där upp till 12 personer kan bo i anslutande rum med en gemensam social yta. Här kan man skapa sin egen hotellupplevelse och känslan av att vara nästan hemma. Hela hotellet är designat för att underlätta samvaro och spontana möten.

Downtown Camper

Väggarna är målade i LADY Pure Color i färgerna LADY 5180 Oslo och LADY 1623 Marrakesh

LADY 5180 Oslo

En djup, blå ton med gröna inslag, något som gör den till den perfekta accentfärgen till blågröna toner som 7163 Minty Breeze, 6315 Jade eller 7555 Soft Mint. Den är också fin ihop med 10341 Kalk, 10342 Kalkgrå samt den grågröna 5341 Prismagrön. 5180 Oslo fungerar också till en rad gråtoner och beigefärger. En tuff och cool färg till inredningen och läcker till gyllene bruntoner, retro teak och gyllene träverk för att nämna några. Fungerar till 9918 Klassisk Vit, 1624 Lätthet, 1001 Eggvit och 1453 Bomull på detaljer.

LADY 1623 Marrakesh

En varm beige ton.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

Väggar målade i LADY 5180 Oslo

Creative Spaces – sociala ytor för nya ideer

Istället för traditionella konferensrum har man skapat rum som ska vara inspirerande, Creative Spaces, med personlig karaktär där man kan mötas, brainstorma och ha workshops m.m. Här ska tankarna kunna flöda fritt.

Downtown Camper

Lounge och reception på Downtown Camper.

På Downtown Camper har tanken varit att skapa miljöer som inspirerar gemenskap, kreativitet, nyfikenhet och upptäckarglädje. Överallt känns det inbjudande att slå sig ner och njuta av en kaffe, mat och vin eller ett bra samtal med någon, diskutera eller kanske bara vara…

Idag vill folk ha allt – njuta av naturens lugn och ändå bo i stan. Downtown Camper för samman dessa två världar, säger Jacob Dahlberg, General Manager, Downtown Camper.

Se mer här om Downtown Camper

Annika Lindskog
Annika Lindskog

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

Små grepp ger stora förändringar!

Återupptäck någonting av det fina du redan har genom att sätta samman det på ett annat sätt! Väggen har färgen LADY…

Våra vackraste röda färger

Rött ökar aptiten! Detta härliga kök har fått den smakfulla rödrosa färgen LADY 20120 Organic Red. Rött är passion Rött…

Äkta och naturligt med kalkfärg

LADY Minerals 0394 Varmgrå – kalkfärgen är perfekt till den industriella stilen! Nu kan du få LADY Minerals kalkfärg i hela…

Våra vackraste gröna färger

LADY 8302 Lagerträd är en utmärkt grön färg att omge sig med i sovrummet. Sofistikerat och läckert med panel målad i…

Litet sovrum blir blått och mysigt

Karina valde LADY 4618 Kvällshimmel till sovrummet. Världens minsta sovrum? Inredaren Karina Lilleeng Holmen har kanske världens minsta sovrum, så när…

Bra färger till sovrummet

Hotellkänsla i sovrummet! Det här fina, varmblå sovrummet har fått färgen LADY Pure Colour 4143 Anemon. Designen är gjord av Karina L….

Go to top