HÄRLIGA ROSA NYANSER

HÄRLIGA ROSA NYANSER

Rosa nyanser

Frågar du mig så finns det inget som ger så mycket vår- och sommarkänslor, som härliga rosatoner! Rosa är nämligen en av de allra hetaste kulörerna för tillfället. Rosa inte bara är rosa, utan det finns ett brett spektra av nyanser.

Jag har doppat penseln i den otroligt fräscha och frestande LADY 2602 Butterfly, den ljuvliga och behagliga LADY 2374 Bliss, och den tuffa, kontrasterande LADY 2846 Bordeaux. Du hittar garanterat också en ny rosa favorit i den här nya kulörkollektionen!

Jotun-LADY-Rosa-farger2

De här kulörerna gör sig utmärkt för sig själva eller tillsammans med någon av de kulörer du har sedan innan, men här har jag valt att sätta alla mina nymålade prylar tillsammans för att verkligen framhäva samspelet mellan dem. Koppar har jag ännu inte tröttnat på, och tillsammans med de rosa nyanserna kommer den varma metalltonen verkligen till sin rätt.

Jotun-LADY_springsummer2014_Rosafarger_3

Den grå kulören på väggen med ”fjälltopparna” är LADY Pure Color 1032 Grå Harmoni, en kulör som utan tvekan stramar upp det rosa och enligt min mening gör att det inte blir alldeles för sockersött.

Jotun-LADY_springsummer2014_Rosafarger_4

Efter en rejäl ommöblering hyser det här hörnet nu en liten kontorsplats, helt möblerad med loppisfynd. Skrivbordet har hängt med länge och behövde milt sagt ett par lager färg efter att ha vart skrudat i äggskalsvitt sedan mitten av 00-talet. Jag gillar verkligen det nya uttrycket det har fått med en skinande vit bordsskiva (LADY Supreme Finish Superblank 7236 Chi) och färgglatt underrede i LADY Supreme Finish Superblank 2602 Butterfly.

Jotun-LADY_springsummer2014_Rosafarger_5

Den lilla pallen fungerar perfekt som en extra sittplats eller ett avlastningsbord till kaffemuggen. Den blev otroligt tuff med ny färg, LADY Supreme Finish Superblank LADY 2846 Bordeaux, som en vacker kontrast till de nättare rosa nyanserna, till exempel den väna, söta LADY 2374 Bliss som nu har gett min favoritpinnstol nytt liv (också den målad med LADY Supreme Finish Superblank). Den höga ryggen gör faktiskt den här gamla stolen överraskande skön att sitta på.

Hoppas att du tar dig tid att kolla in den här kulörkollektionen! Jag blev i alla fall superinspirerad av kulörerna och kombinationerna, och kommer bli förvånad själv om jag klarar av att hålla mig från att måla något mer …

Det trekantiga fototrycket på finsk björkfanér ”You & Me” och kopparkärlen med marmorlock kommer från www.fjeldborg.no. Kopparfärgad paljettkudde från H&M Home (www.hm.com). Ljusgrön kopp, ”Mano” från Kähler. Vit Jieldelampa från Nr9 i Sandefjord.

Avatar
Avatar

Ingrid – Interiörbloggare

Ingrid är idag gästbloggare hos oss. Hon är superkreativ och älskar små DIY-projekt. Hon har en fantastisk förmåga att sätta ihop vackra kulörer och trolla fram den bästa ur en gammal stol, hylla eller byrå. Ingrid gillar glada kulörer! Och så tar hon så vackra bilder!

Ännu mattare och vackrare finish till trä och panel med nya LADY Supreme Finish

Nu lanserar vi en ännu mattare glansgrad i vår snickerifärg. Nyheten LADY Supreme Finish Pure Matt är förbättrad med utvecklade…

Färgsätt hemmet i energiska kulörer

Energiska kulörer ger glädje och inspiration. Här får du tips och råd på hur du kan färgsätta hemmet med paletten…

Hemma hos Rebecca Fredriksson

Välkomna hem till Rebecca Fredriksson – inredningsstylist, Content Creator och Influencer. Här får vi titta in i hennes nya kök…

LADY Minerals Revive väggförnyare i nya unika kulörer

Nu finns LADY Minerals Revive i nya unika kulörer! Kulören på bilden är 1288 Granskugga som är målad med LADY…

Tips på varma och harmoniska kulörkombinationer

Behöver du tips på kulörkombinationer? I kulörpaletten ”Embrace” finns många bra och vackra kombinationer. Ta del av kulörchefen Nina K….

Nya läckra kulörer i LADY Minerals kalkfärg!

 – Äntligen finns det ännu fler och nya kulörer som är tillgängliga i LADY Minerals kalkfärg!  I bilden ovan är…