Hemma hos Hannas Änglar

Hemma hos Hannas Änglar

Kreatören och influencern Hanna Östberg inspirerar knappt hundratusentals personer dagligen via hennes inspirerande sociala medier. Vi lät inrednings- och färgsättningstokiga Hanna testa nya LADY Supreme Finish Pure Matt vid ommålningen av hennes glasveranda. Kolla in resultatet här!

Hannas Änglar

Hanna Östberg arbetar som influencer och driver kontot Hannas Änglar. Här inspirerar hon sina följare med inredning, renovering och massor av färgsättningstips. Vi inspireras av Hanna och hennes öga för detaljer. Här förstår du varför!

Läcker ommålning! Snickerierna är målade med LADY Supreme Finish Pure Matt i 8303 Vit Ljung och väggarna med LADY Pure Color i 8478 Pale Green

Ommålning av glasverandan

– Den här gången målade jag med den nya snickerifärgen, LADY Supreme Finish Pure Matt till alla snickerier samt LADY Pure Color till väggar. Jag ville skapa en rofylld plats i vår gamla glasveranda, men som samtidigt skulle ge ett sobert intryck. Den helmatta färgen skapar en helt oslagbar elegans som jag älskar och som gav rummet ett lyft – utan att sudda bort det lantligt charmiga som en glasveranda innebär, förklarar Hanna.

Läckra gröntoner i harmoni. Snickerierna är målade med LADY Supreme Finish Pure Matt i 8303 Vit Ljung.

Jakten på originalkulören

– När jag skulle måla om, så ville jag komma åt originalkulören som jag hade på känn var lindblomsgrön. Jag fick därför skrapa bort flera lager av färg för att hitta rätt. Sedan började jag leta bland Jotuns alla fina kulörer för att hitta något som liknade originalfärgen, men som också passade fint ihop med 8494 Organic Green som vi har i rummet intill. Valet landade på 8303 Vit Ljung till snickerierna och 8478 Pale Green till väggar, förklarar Hanna.

Vackert rum! Snickerierna är målade med LADY Supreme Finish Pure Matt i 8303 Vit Ljung och väggarna med LADY Pure Color i 8478 Pale Green

– Det här är ett ganska svårt rum att måla, då det badar i ljus från flera olika väderstreck. Uttrycket växlar otroligt mycket beroende på om solen skiner eller ej. Jag ville därför hitta kulörer som jag tyckte om oavsett väder eller årstid. Dessa två kulörer är underbara när solen är framme, de bjuder på en frodig, nästan syrlig grön färgskala som andas vår och ger mängder av energi. När vädret inte är på topp blir intrycket istället dämpat grågrönt vilket skapar ett vilsamt lugn, berättar Hanna.

Det här blev fantastiskt fint och kulörerna kopplar ihop de intilliggande rummen på ett väldigt fint sätt

Inspireras av mode

– Jag har ett rikt inre liv brukar jag säga… Jag ser allt i färg och form, det är min värld så långt bakåt som jag kan minnas. Mode har alltid varit en stor del av mitt liv och jag tar mycket inspiration därifrån. Redan som barn älskade jag kläder och fascinerades av vackert klädda människor. Att gå in i min mormors garderob med vackra aftonklänningar var drömmen, men jag kunde lika gärna fastna för något jag såg på gatan. Ur det växte intresset för inredning fram. Att färgsätta hem och klä dem med möbler och accessoarer som skapade rum som sa något/berättade en historia blev min passion. Att få utveckla den kreativa delen av mig själv och göra det till mitt yrke har varit fantastiskt på alla sätt och vis. Mitt intresse har växt efter att ha fått träffa fantastiska formgivare och att få höra historien bakom deras skapelser – det är otroligt intressant och väldigt kul, berättar Hanna.

Vackra detaljer. Takrosetten är målad med LADY Supreme Finish Pure Matt i 8303 Vit Ljung.

Vackra snickerier som är målade med LADY Supreme Finish Pure Matt i 8303 Vit Ljung.

Få mer inspiration av Hanna här!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Elaines och Dennis rosa kök

Många av dagens kök tenderar att gå i ljusa, neutrala pastellfärger. Men varför inte satsa på en mer kulört ton?…

Inspireras av vårens kulörer

Släpp in våren och kickstarta denna härliga årstid med att måla om i ljusa, fräscha nyanser från Jotun LADY! Med…

Hemma hos Sara Biderman

Välkommen hem till stylisten Sara Biderman! Denna eleganta lägenhet i Norrmalm i Stockholm präglas av lugna, dämpade kulörer – en…

Naturlig färginspiration till fjällstugan

Vem älskar inte den naturliga fjällstugan med varma och rustika inslag? Jag vill bara till stugan på en gång! Och,…

Dusk Green – en härlig grönton för frodiga rum

Vi bara älskar frodiga rum i mjuka gröntoner – och speciellt denna lite djupa, men ändå fräscha 7038 Dusk Green! …

Greige och blått hos Tone Kroken

Norska inredningsarkitekten Tone Kroken lever på att skapa god stämning. Det framkommer i hennes vackra Oslo-lägenhet. Välkommen in! Bilden ovan:…