INREDNINGSDESIGNERNS TIPS #2

INREDNINGSDESIGNERNS TIPS #2

Inspiration från ett alldeles nytt hus

Oavsett om du ska bygga nytt eller bara fräscha upp lite hemma så kommer här några bra tips från designduon Ert&Ris. Hur tänker en designer och illustratör när den får möjligheten att skapa drömhuset ifrån grunden? Jag, Linn (den ena halvan av duon) har just flyttat in i mitt funkishus i Sandefjord. Här på LADY Inspirationsblogg kommer jag att dela med mig av några enkla tips från renoveringen. Här kommer tips nummer två. Låt dig inspireras och sno idéer!

Tips för matplatsen
Kombinera praktiskt och stilrent i köket. Du får både en annorlunda look och en möjlighet till att frigöra plats genom att välja ett köksbord som kan dras ut och in ur ett av köksskåpen. Bordet på bilden kan dras ut till ca 2 meters bredd med plats för 6 personer. Den praktiska förvaringslådan ovanpå binder på ett bra sätt ihop bordet med resten av köket. Dans- eller lekutrymme när du behöver det, och en perfekt matplats till vardags.

Jotun-Lady-Designerens-tips-2

Kulör på väggen: LADY 1391 Ljus Antikgrå.

Se flera tips från Linn här.

Fler bilder på matplatser hittar du på inspirationssidorna på jotun.se

Avatar
Avatar

ertogris – Designers och illustratörer

ert&ris är en designduo bestående av två sprudlande och duktiga tjejer, Linn och Jannicke. Båda två är frilansande designers och illustratörer. Tjejerna har ett stort intresse för inredning och kulörkombinationer, och har ständigt små projekt på gång som de gärna delar med sig av till er. ert&ris jobbar också med tryck och skapar de vackraste illustrationer.

Ännu mattare och vackrare finish till trä och panel med nya LADY Supreme Finish

Nu lanserar vi en ännu mattare glansgrad i vår snickerifärg. Nyheten LADY Supreme Finish Pure Matt är förbättrad med utvecklade…

Färgsätt hemmet i energiska kulörer

Energiska kulörer ger glädje och inspiration. Här får du tips och råd på hur du kan färgsätta hemmet med paletten…

Hemma hos Rebecca Fredriksson

Välkomna hem till Rebecca Fredriksson – inredningsstylist, Content Creator och Influencer. Här får vi titta in i hennes nya kök…

LADY Minerals Revive väggförnyare i nya unika kulörer

Nu finns LADY Minerals Revive i nya unika kulörer! Kulören på bilden är 1288 Granskugga som är målad med LADY…

Tips på varma och harmoniska kulörkombinationer

Behöver du tips på kulörkombinationer? I kulörpaletten ”Embrace” finns många bra och vackra kombinationer. Ta del av kulörchefen Nina K….

Nya läckra kulörer i LADY Minerals kalkfärg!

 – Äntligen finns det ännu fler och nya kulörer som är tillgängliga i LADY Minerals kalkfärg!  I bilden ovan är…