INREDNINGSDESIGNERNS TIPS #2

INREDNINGSDESIGNERNS TIPS #2

Inspiration från ett alldeles nytt hus

Oavsett om du ska bygga nytt eller bara fräscha upp lite hemma så kommer här några bra tips från designduon Ert&Ris. Hur tänker en designer och illustratör när den får möjligheten att skapa drömhuset ifrån grunden? Jag, Linn (den ena halvan av duon) har just flyttat in i mitt funkishus i Sandefjord. Här på LADY Inspirationsblogg kommer jag att dela med mig av några enkla tips från renoveringen. Här kommer tips nummer två. Låt dig inspireras och sno idéer!

Tips för matplatsen
Kombinera praktiskt och stilrent i köket. Du får både en annorlunda look och en möjlighet till att frigöra plats genom att välja ett köksbord som kan dras ut och in ur ett av köksskåpen. Bordet på bilden kan dras ut till ca 2 meters bredd med plats för 6 personer. Den praktiska förvaringslådan ovanpå binder på ett bra sätt ihop bordet med resten av köket. Dans- eller lekutrymme när du behöver det, och en perfekt matplats till vardags.

Jotun-Lady-Designerens-tips-2

Kulör på väggen: LADY 1391 Ljus Antikgrå.

Se flera tips från Linn här.

Fler bilder på matplatser hittar du på inspirationssidorna på jotun.se

Avatar
Avatar

ertogris – Designers och illustratörer

ert&ris är en designduo bestående av två sprudlande och duktiga tjejer, Linn och Jannicke. Båda två är frilansande designers och illustratörer. Tjejerna har ett stort intresse för inredning och kulörkombinationer, och har ständigt små projekt på gång som de gärna delar med sig av till er. ert&ris jobbar också med tryck och skapar de vackraste illustrationer.

7685 Subtle Green – en subtil, vacker grön färg

I färgkartan CANVAS presenterar vi hela fyra gröna kulörer för 2024. En av dessa är en dämpad, subtil och vacker…

Julens bästa cheesecake

En härlig cheesecake, med salted caramelpopcorn och torkade apelsinskivor, blir garanterat en favorit till julfirandet! Se det utsökta receptet här….

7686 Mindful Green – en balanserad grön färg

Vår senaste LADY-färgkarta CANVAS bjuder på flera gröna färgnyheter – till exempel den mörkgröna, djupa kulören 7686 Mindful Green! Inspireras…

20217 Muted Coral – en vacker korallröd nyhet

Jord och sand, snäckor och stenar. Naturen bjuder på betydligt fler färger än grönt. Lugna jordfärger, dämpade gultoner och varma…

12291 Soft Brown – en djup och elegant brun färg

Vill du måla om i en brun färg? I den senaste färgkartan från LADY, CANVAS, hittar du vår kanske vackraste…

2224 Indi Pink – en dämpad och allsidig rosa ton

Rosa kan betyda många saker för olika personer, men i de flesta fall går det att hitta en rosa färg…