INREDNINGSDESIGNERNS TIPS #2

INREDNINGSDESIGNERNS TIPS #2

Inspiration från ett alldeles nytt hus

Oavsett om du ska bygga nytt eller bara fräscha upp lite hemma så kommer här några bra tips från designduon Ert&Ris. Hur tänker en designer och illustratör när den får möjligheten att skapa drömhuset ifrån grunden? Jag, Linn (den ena halvan av duon) har just flyttat in i mitt funkishus i Sandefjord. Här på LADY Inspirationsblogg kommer jag att dela med mig av några enkla tips från renoveringen. Här kommer tips nummer två. Låt dig inspireras och sno idéer!

Tips för matplatsen
Kombinera praktiskt och stilrent i köket. Du får både en annorlunda look och en möjlighet till att frigöra plats genom att välja ett köksbord som kan dras ut och in ur ett av köksskåpen. Bordet på bilden kan dras ut till ca 2 meters bredd med plats för 6 personer. Den praktiska förvaringslådan ovanpå binder på ett bra sätt ihop bordet med resten av köket. Dans- eller lekutrymme när du behöver det, och en perfekt matplats till vardags.

Jotun-Lady-Designerens-tips-2

Kulör på väggen: LADY 1391 Ljus Antikgrå.

Se flera tips från Linn här.

Fler bilder på matplatser hittar du på inspirationssidorna på jotun.se

Avatar

ertogris – Designers och illustratörer

ert&ris är en designduo bestående av två sprudlande och duktiga tjejer, Linn och Jannicke. Båda två är frilansande designers och illustratörer. Tjejerna har ett stort intresse för inredning och kulörkombinationer, och har ständigt små projekt på gång som de gärna delar med sig av till er. ert&ris jobbar också med tryck och skapar de vackraste illustrationer.

Skapa en helhets-färgsättning på väggar och tak

När du ska skapa en färgsättning för ditt hem är det viktigt att du inte glömmer av taket. På bilden…

Så väljer du rätt vitton

Kulören på bilden är LADY Pure Color 12126 Silhouette. Denna matchar fint till detaljkulörerna 1001 Eggvit och 1453 Bomull, liksom…

Vita nyanser till årets färgkarta

Vilka vita nyanser passar bäst till kulörerna i den nya färgkartan LADY REDISCOVER? Detta är en fråga som vi har…

Lär känna Frida Ramstedt, Trendenser

Frida Ramstedt driver en av nordens största inredningsbloggar Trendsenser. Hennes öga för detaljer och djupa kunskap om inredning är imponerande….

Ditte Svanfeldts varma och ombonade sovrum

Välkomna hem till Ditte Svanfeldt. En inspiratör och entreprenör som bor tillsammans sin familj på landet. Hon är en livsnjutare…

Neutral bas med varma kulörinslag

Många trivs bra med en neutral färgbas i hemmet, men vill ändå ha några kulörta inslag. Här får du kulörchefens…

Go to top