Ny färgkarta från LADY!

Ny färgkarta från LADY!

En hyllning till färgerna! Ny färgkarta från LADY!

En hyllning till färgerna! Ny färgkarta från LADY!

Ett nytt decennium markerar ofta en större förändring – och för många är det en tid att reflektera över framtiden. LADY Pure Color 8546 Local Green på bilden ovan är en av säsongens nya färger från Jotun och LADY!

Vi firar det nya årtiondet genom att lansera 12 helt nya färger från LADY!

Ny färgkarta från LADY

Två gyllene nyheter! LADY Pure Color 11174 Curious Mind på väggen bakom skåpet – och den ljusare nyansen LADY 11173 Humble Yellow (krökt vägg till vänster).

2020 – Ett nytt årtionde!

– 2020 representerar ett nytt årtionde och många av oss längtar då efter lite förändring i livet, att lära oss något nytt, resa eller bara dagdrömma lite mer. Oavsett vad man vill göra så är ett bra ställe att börja på i vårt eget hem. Det säger Lisbeth Larsen, Jotuns Globala Kulörchef, som har lett arbetet med att utveckla det nya färgkonceptet.

– När vi ska ta fram en ny färg, frågar vi oss alltid själva vad vi önskar att färgen ska uttrycka, säger Larsen. För, det handlar om mer än en ny färg. Det handlar om en tolkning av tendenser i samhället och vad vi tror kommer vara viktigt för folk framöver. Detta vill vi stödja med våra färger.

Ny färgkarta från LADY

Dröm dig bort med denna inbjudande färg! LADY Pure Color 20142 Daydream.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

12 Nya färger för unika atmosfärer

Färger har en stor påverkan på vår trivsel! Det handlar om att skapa utrymme för bra upplevelser och balans i livet. Vi firar 2020 med att lansera 12 helt nya färger från LADY. Var och en av färgerna har en tydlig karaktär, sin egen personlighet och de skapar helt unika atmosfärer. De nya färgerna är väl avstämda med åtta tidlösa färger som tillsammans ger dig ett stor antal harmoniska kombinationsmöjligheter, för ett vackert och personligt hem.

Statement Blue - i ny färgkarta från LADY

Djup blå – en stor personlighet! LADY Pure Color 4863 Statement Blue – i en fin kombination med den vackra grå färgen 1462 Grå Skiffer. Detta är färger som blir speciellt vackra i supermatt finish med LADY Pure Color!

Klokskap och nyfikenhet

Med det nya färgkonceptet kan Jotuns Färgteam förmedla en positiv tro på det nya årtiondet som vi är på väg in i. Färgerna har fått namn som reflekterar optimism och vänlighet i kombination med individualitet och nyfikenhet. Detta är egenskaper som betyder mycket för framtidsutveckling, personlig utveckling och vilken väg vi ska välja.

Ny färgkarta från LADY

LADY Pure Color 20145 Wisdom – en djup plommonfärg som passar utmärkt i rum där du ska koncentrera dig eller föra goda samtal.

Var och en av färgerna har sin egen personlighet och de skapar unika atmosfärer

Varaktigt vackra, matta väggar!

LADY finns i en rad olika kvaliteter för att passa olika behov. Nu har det kommet en helt ny LADY Wonderwall. Den är mattare och har en ännu vackrare finish men är lika robust som tidigare! LADY Wonderwall är helt unik när det kommer till tvättbarhet och slitstyrka.

De unika egenskaperna som fläckavvisning och extra slitstyrka gör att färgen tål vardagens användning. Vilka aktiviteter dagen än innehåller så håller sig väggarna lika matta och vackra.

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vacker, matt och robust
 • Extremt slitstark
 • Mycket smutsavvisande
 • Täckgaranti

Ny färgkarta från LADY

Nu kan du få en matt och vacker finish också på de mest utsatta ytorna och i de olika livsfaserna där tålighet är en prioritet i hemmet. LADY Wonderwall har unika egenskaper som gör att den tål vardagens användning! Som till exempel här i köket med den nya färgen LADY 11175 Adventure.

Tidlösa färger

Genom att kombinera de nya färgerna med några av våra tidlösa färger får du en spännande dynamik i färgsättningen och många möjligheter till nya vackra färgkombinationer! I den nya färgkartan kan du få många tips på färger som passar bra ihop. Våga vara lite annorlunda! Kanske är det bara ett litet stråk av en senapsfärgad nyans som ska till för att göra inredningen lite spännande?

Ny färgkarta från LADY

Väggen har fått färgen LADY Pure Color 7637 Exhale och hyllorna är målade med LADY Supreme Finish Superblank 10001 Dijon Yellow.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suverän finish – både på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Jämn och vacker yta
 • Matt, silkematt, halvblank, superblank

När du målar med LADY får du alltid ett vackert slutresultat, både när det gäller färg och finish!

Barbro
Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar med utveckling av Jotuns alla färgkartor. Genom olika designsamarbeten, mässor och renoveringstips skapar hon inspiration för förnyelse av ditt hem.

Sovrum i kalkfärg hos Emelie Sundberg

Hemma hos fotografen och stylisten Emelie Sundberg är det inte bara vardagsrummet som målats om med kalkfärg – nu även…

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…