KALKFÄRG – NYHET FRÅN LADY

KALKFÄRG – NYHET FRÅN LADY

LADY Minerals kalkfärg

Vi är otroligt stolta att kunna berätta att vi nu lanserar den vackra kalkfärgen LADY Minerals Kalkfärg! Vi har lagt ner mycket tid och arbete på den här produkten för att få fram just de perfekta kulörerna, och nu det äntligen dags! Allt är klappat och klart och den är nu på väg att levereras ut till alla Jotunhandlare som beställt den. Så otroligt kul! LADY Minerals tar naturen på allvar, och resultatet blir matt, mjukt och varmt. Kulörerna vi valt är fina, trygga och välbekanta nyanser som är väldigt vackra på väggar. Ytan är tidsenligt matt, och lägger grunden för ett rått, industriellt och tidlöst uttryck. En perfekt kuliss för design och hantverk i keramik och härliga träslag.

kalkmaling-lady-minerals-1877-valmuefroe

Väggen här är målad med LADY Minerals Kalkfärg i kulören 1877 Vallmofrö

LADY Minerals Kalkfärg har också fått en helt egen färgkarta med 15 vackra kulörer som vår globala kulörchef, Lisbeth Larsen, har plockat ihop. Det är trygga, välbekanta LADY-kulörer som är särskilt utvecklade för just väggytor. Se och beställ färgkartan här.

Du kan utan problem måla alla väggarna i ett rum med den här kalkfärgen. Om du tycker att det blir lite för mycket av det goda kan du måla en vägg med LADY Minerals och de övriga med LADY Pure Color. LADY Minerals och LADY Pure Color passar nämligen varandra som hand i handske.

 

kalkmaling-lady-minerals-5030-st-pauls-blue

Den sofistikerade LADY 5030 St. Pauls Blue som vi tog fram i samarbete med FRAMAs designers har vi sett till att anpassa för LADY Minerals!

Kalkfärgen är nu på väg ut till de flesta Jotunhandlare och inom kort ska den vara framme hos alla som beställt den (och det är många det!). Så det är bara att med spänning invänta att den kommer till din närmaste färghandlare.

Mer information, förslag på färgkombinationer, tips och vackra bilder kommer snart!

 

Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Marketing Manager Scandinavia

Camilla har lång erfarenhet av varumärkesbyggande och kommunikation. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners, delar hon med sig av nyheter, trender och inspirerande tips.

7685 Subtle Green – en subtil, vacker grön färg

I färgkartan CANVAS presenterar vi hela fyra gröna kulörer för 2024. En av dessa är en dämpad, subtil och vacker…

Julens bästa cheesecake

En härlig cheesecake, med salted caramelpopcorn och torkade apelsinskivor, blir garanterat en favorit till julfirandet! Se det utsökta receptet här….

7686 Mindful Green – en balanserad grön färg

Vår senaste LADY-färgkarta CANVAS bjuder på flera gröna färgnyheter – till exempel den mörkgröna, djupa kulören 7686 Mindful Green! Inspireras…

20217 Muted Coral – en vacker korallröd nyhet

Jord och sand, snäckor och stenar. Naturen bjuder på betydligt fler färger än grönt. Lugna jordfärger, dämpade gultoner och varma…

12291 Soft Brown – en djup och elegant brun färg

Vill du måla om i en brun färg? I den senaste färgkartan från LADY, CANVAS, hittar du vår kanske vackraste…

2224 Indi Pink – en dämpad och allsidig rosa ton

Rosa kan betyda många saker för olika personer, men i de flesta fall går det att hitta en rosa färg…