Kulörer som ger energi och glädje

Kulörer som ger energi och glädje

Energiska kulörer! I LADYs färgkarta TOGETHER presenterar vi kulörpaletten PLAYFUL som är glad, självsäker och energisk. Väggen är målad med LADY Pure Color 8565 Hope och taket med LADY Perfection 8565 Hope. Den högre väggen är målad med LADY Pure Color 6384 Wish.

Fri till att vara kreativ

– Behovet av att få uttrycka sig med livliga kulörer och ge hemmet en personlig prägel, växer sig stadigt starkare. Vi kan vara vågade, experimenterande, och till och med provocerande, i vår inredning. Ibland känns livet för kort för att skynda långsamt, förklarar Lisbeth Larsen, Jotuns globala kulörchef.

JOTUN_LADY_3377-Slate-Lavender_Fresh-Pasta_ChiDet bakre rummet är målat med LADY Pure Color 3377 Slate Lavender, den vänstra väggen är målad med LADY Pure Color 1775 Fresh Pasta, och taket med LADY Perfection 1775 Fresh Pasta. Den ljusa väggen är målad med LADY Pure Color 7236 Chi och cirkeln med LADY Supreme Finish Matt 20186 Lavender Touch.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel att påföra – utan dropp och spill
 • Vackert och jämnt resultat
 • Täckgaranti

Släpp kreativiteten lös och testa nya kulörkombinationer.

Klara kulörer

Kulörerna är klarare än de som vi har sett tidigare och bär med sig hopp och positivitet. Detta uttrycks genom de fräscha, klara gula och gröna nyanserna i kombination med upplyftande lavendeltonerna, som tillsammans skapar en kulörpalett som är proppfull av energi och lekfulla kombinationer. JOTUN_LADY_Slate-Lavender_Wish”PLAYFUL”-paletten är lekfull och glad. Bordsskivan är målad med LADY Supreme Finish i kulören 6384 Wish, och den bakre väggen är målad med LADY Pure Color 3377 Slate Lavender

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suverän finish – både på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Jämn och vacker yta
 • Matt, silkematt, halvblank, superblank

Rum för kulörer med energi

I detta universum kan du skapa kraftfulla kulörkombinationer till hela hemmet. Eller till utvalda rum, om du gradvis vill få in starkare toner i hemmet. Hylla glädjen och friheten att experimentera. Det är dags att släppa loss kreativiteten.

JOTUN_LADY_6084-Sjoesmaragd_Chi_Friendly-Pink_ImagineVäggen är målad med LADY Pure Color 6084 Sjösmaragd.

”PLAYFUL” – en lekfull palett

Kulörerna är noga utvalda så att du med trygghet kan skapa dina egna kulörkombinationer. Vi har lagt ner mycket arbete för att hitta de perfekta nyanserna som passar bra på stora väggytor. De lila nyanserna har ett grått skimmer över sig, vilket ger balans och djup i paletten.

Skapa ett inspirerande universum med uppmuntrande turkost och grönt, glada soliga gultoner och uppiggande nyanser av lavendel

Energiska kulörkombinationer

De tre turkostonerna, 6383 Imagine, 6384 Wish och 6084 Sjösmaragd, är skapade för att vara tillsammans och kombineras. Genom att tillsätta en gulton i form av 10235 Sommarsol, eller den vårliga gröntonen 8565 Hope, så kommer du att uppleva nya energier i hemmet. Lavendeltoner som 20186 Lavender Touch är en viktig trend i år och när dessa toner kombineras med grönt eller gult, skapas en läcker och spännande kontrast. Med dessa toner är det viktigt med en kritvit kontrast, så som 7236 Chi. Dröm stort, lek och släpp kulörerna in!

JOTUN_LADY_20186-Lavender-Touch_HopeKulörmagi med lavendel och grönt! Väggen är målad med LADY Pure Color 20186 Lavender Touch och taket med LADY Perfection 20186 Lavender Touch. Den högre väggen är målad med LADY Pure Color 8565 Hope.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

 • Enkel att påföra – utan dropp och spill
 • Vackert och jämnt resultat
 • Täckgaranti

Läckra energibomber

Om du tycker att det är lite för djärvt att ha de allra starkaste kulörerna på väggen i ett helt rum, så finns det många alternativ. Genom att ha en neutral bas kan du exempelvis måla detaljer som möbler eller en vägg. Eller varför inte färgsätta taket i en kraftig kulör i kombination mot neutrala väggar? JOTUN_LADY_10235-Sommersol_Chi_Bordet är målat med LADY Supreme Finish Silkesmatt i kulören 10235 Sommarsol, och väggen är målad med supermatta LADY Pure Color i den kritvita tonen 7236 Chi.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suverän finish – både på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Jämn och vacker yta
 • Matt, silkematt, halvblank, superblank

Läs mer om Embrace-paletten med de rustika tonerna.

Les mer om Cherish – paletten med behagliga pasteller och varma neutraler.

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Sovrum i kalkfärg hos Emelie Sundberg

Hemma hos fotografen och stylisten Emelie Sundberg är det inte bara vardagsrummet som målats om med kalkfärg – nu även…

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…