Lansering av nya LADY-färger 2019

Lansering av nya LADY-färger 2019

Äntligen är de nya färgerna här!

Stämningen var förväntansfull när Jotun hade bjudit in till pressvisning av LADY IDENTITY, den nya färgkartan för 2019. Äntligen skulle man få höra om och se de nya färgerna, presenterade av Jotuns Globala Kulörchef, Lisbeth Larsen.

Pressevent LADY Färgkarta 2019

Jotuns Globala Kulörchef, Lisbeth Larsen håller en underhållande och inspirerande presentation av nya LADY Färgkartan 2019 – IDENTITY

Pressevent hos Arkitekt Andreas Martin Löf

Stockholm, som visade sig från sin allra bästa sida, blev utgångspunkten för presseventet och det hölls i Arkitekt Andreas Martin Löfs nya lägenhet invid Riddarfjärden. Man kan inte säga annat än att det var en fantastisk kväll. Stämningen var på topp och Lisbeth Larsen var som vanligt på ett strålande humör och höll en inspirerande presentation av den nya LADY IDENTITY färgkartan 2019.

Pressevent LADY Färgkarta 2019

Arkitekt Andreas Martin Löf på balkongen i sin nya lägenhet invid Norr Mälarstrand i Stockholm där presseventet hölls.

Trender och tendenser blir en ny färgkarta

Det är många inblandade i framtagandet av en ny färgkarta. Vår Globala Kulörchef, Lisbeth Larsen, har tillsammans med sitt team av färgrådgivare på Jotun, omsatt sin insikt om trender och tendenser till en vacker färgpalett med 28 nyanser som utgör den nya färgkollektionen för 2019 – IDENTITY. Äntligen kan vi visa upp den!

I vår stressade tillvaro, när allt går lite för fort, blir hemmet en plats där vi helt och fullt måste få uttrycka vilka vi är. Hemmet måste få vara en trygg hamn – en plats där vi kan vara oss själva och berätta vår historia. Det blir vår identitet. – Vi städar i våra liv, åker på spa och retreats. Vi lägger ifrån oss mobilen mer och mer och vi bör sluta fråga var du kommer ifrån och istället fråga vem du är, berättar Lisbeth Larsen. Det är dessa betraktelser som utgör grundstommen för iden bakom det nya globala färgkonceptet från Jotun – IDENTITY.

Läs mer om LADY Färgkarta 2019 här

LADY IDENTITY - ny färgkarta från LADY 2019

Den nya LADY Färgkartan 2019 – IDENTITY. Utforska färgkartan digitalt här. 

-Vårt mål är att ge husägare, inredningsdesigners och arkitekter de bästa färgerna och verktygen så att de kan skapa inspirerande interiörer och hem som på ett passande sätt uttrycker värderingar, intressen och personlighet hos dem som bor där, säger Lisbeth Larsen. Den nya färgkartan tar avstamp i det äkta och ärliga, integritet och sanning – 2019 förmedlar hemmet ”Det här är jag”.

Pressevent LADY Färgkarta 2019

Presentationen av den nya LADY Färgkartan 2019 höll i arkitekt Andreas Martin Löfs nya lägenhet.

Tack alla som var där och bidrog till en fantastisk kväll!

Pressevent LADY Färgkarta 2019

Adam & Albin levererade maten

Pressevent LADY Färgkarta 2019

Jotuns Globala Kulörchef, Lisbeth Larsen med Svante Öqvist, Elle Decoration och Andreas Martin Löf.

”Se upp! ”LADY Identity” är den starkaste kollektion kulörer jag någonsin sett! En eloge! Alla 28 kulörer i ”LADY Identity. Min egen favorit är 3377 Slate Lavender. Ja, jag vet – lavendel är en svår färg – men den sitter mitt i prick”. Svante_elledecoration. (Svante Öqvist)

”Nu är jag faktiskt riktigt sugen på att skapa lite förändring hemma hos oss med hjälp av färg, kanske blir det något åt det gräddvita hållet denna gången, det är ju så snyggt.” Anette Gustafsson, Inredningshjälpen.

Pressevent LADY Färgkarta 2019

Anette Gustafsson, Inredningshjälpen, Daniel Wengelin, Koncept och Lotta Agaton, Lotta Agaton Interiors.

Pressevent LADY Färgkarta 2019

– Otroligt inspirerande! Frida Fahrman, Elle Decoration Blogg 

Pressevent LADY Färgkarta 2019

Som vanligt är det i köket det händer :) Här groupselfie med Lisbet Larsen, Jotuns Globala Kulörchef, Stylistduon Kråkvik & D’Orazio och Hanna Nova Residence.

Pressevent LADY Färgkarta 2019

Foto: Frida Möller

Styling: Kråkvik & D’Orazio

Annika Lindskog
Annika Lindskog

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

Varmt och vårigt i köket

Med färgen LADY 20046 Savanna Sunset fick köket ett varmt och behagligt uttryck! Foto: Vibeke Illevold/Enkontrast Färgval till köket Innan 20046…

Ny färgkarta för släta, betonglika väggar!

Se alla färger i den nya färgkartan! LADY Minerals Revive 8252 Green Harmony.  Släta väggar med betonglook Ibland kan renovering…

Färgtrenderna våren 2019

LADY 12074 Peachy är en kul persikofärgad accent. Den kan vara fin ihop med gröna färger som LADY 7628 Treasure och…

Samma panel – tre olika färger

Se hur samma rum ändrar uttryck med olika färger! Färgsätt panelen En färgförändring kan verkligen göra underverk för ett rum!…

Måste alla detaljer vara vita?

Mjuka övergångar i sovrummet. Fönstren är målade med LADY Supreme Finish Matt 12078 Comfort Grey. Övre delen av väggen har…

Våra vackraste kulörer – ny färgkarta!

Djupblå och läcker! LADY 5455 Industrial Blue har fått plats i vår nya färgkarta. Vi vet att många älskar färgkartan ”Våra vackraste…

Go to top