Nya, eleganta kombinationer med DECO BLUE

Nya, eleganta kombinationer med DECO BLUE

Behöver du hjälp med nya och eleganta kombinationer till LADY 4477 Deco Blue? Se till exempel hur fantastiskt snygg kulören är ihop med LADY Pure Color Golden Bronze! Här får du fler tips från kulörchefen Nina. 

LADY Deco Blue är nyansen som fick landet att explodera i blått!

Deco Blue – en klassiker!

Vi vågar påstå att Deco Blue är kulören som fick många gråa hem att bli mer kulörta. Denna vackra och eleganta blåa färg pryder allt från vardagsrum, kök och sovrum, till badrum, barnrum och entréer.

Att många vill behålla en nyans som man gillar, förstår vi förstås. Därför har vi tagit fram en rad kulörer som höjer både atmosfären och 4477 Deco Blue, i ditt hem.

Här hittar du spännande kombinationer med årets nya kulörer, så väl som några gamla skatter.

Kulörförslag till Deco Blue

Alla våra kulörförslag har samma bas som utgångspunkt. I filmen ser vi att angränsande rum har favoritfärgen 4477 Deco Blue, medan takbjälkar är målade i LADY Supreme Finish, i bland annat, 1563 Mörk Strandsand, och taket i 1024 Tidlös. Genom att ge detaljerna en annan kulör än den traditionella vita nyansen skapar man mjukare övergångar mellan detaljer och väggar.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suverän finish – både på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Jämn och vacker yta
 • Matt, silkematt, halvblank, superblank

En färg med karaktär

Brunt och blått är en kombination som är extra aktuell under 2021, och gärna en brun nyans som är gyllene och har lite karaktär. LADY 10963 Golden Bronze är precis en sådan kulör och den kan skapa en härlig stämning ihop med de mest klassiska färgerna.

10963 Golden Bronze hittar du också i den nya färgkartan LADY REDISCOVER.

En återupptäckt skatt!

Detta är kombinationen för dig som gillar mjuka neutraler som diskret smyger sig in i inredningen. LADY 1288 Granskugga är en dämpad beigeaktig nyans som är ganska olik alla andra beige färger. Den är helt enkelt en återupptäckt skatt från våra arkiv som också har fått plats i vår nya färgkarta.

Nya, eleganta kombinationer med DECO BLUE

Kombinera vackra kulörer och olika strukturer! Här är supermatta LADY Pure Color målat i färgen 1288 Granskugga och LADY Deco Blue har fått en vacker struktur med LADY Minerals Revive väggförnyare.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • naturlig, mineralisk väggrenovering
 • levande yta med ett unikt färguttryck
 • tidsenlig renovering
 • kommer i utvalda LADY-kulörer

Frodigt med grönt

Genom att tillföra den gyllene gröna kulören 8546 Local Green, händer det saker i rummet. Det riktigt spirar och den gröna nyansen adderar en riklig dos med frodighet.

8546-Local-Green

LADY Wonderwall 8546 Local Green tillför en rejäl dos frodighet i inredningen!

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vacker, matt och robust
 • Extremt slitstark
 • Mycket smutsavvisande
 • Täckgaranti

Varm kombination med Warm Blush

Den rödrosa kulören 2856 Warm Blush är älskad av alla! Troligtvis på grund av sin förmåga att verka positiv, levande och lugn på en och samma gång. Värmen i kulören gör dig avkopplad medan den fina nyansen får dig glad. Blått och rosa alltså – en kombination som skapar ett unikt uttryck.

Här är paletten med denna kombination!

Klassisk och harmonisk

Om ord som svalhet, lugn och avkoppling står högt upp på din lista över vad du vill ha i ditt hem, så kan den nya blå färgen 4894 Ocean Air, vara ett bra val. Kombinationen skapar ett klassiskt och harmoniskt uttryck. Med detaljer i svagt beige och grått upplevs den som klassisk och lite maritim. LADY 4894 Ocean Air

LADY Pure Color 4894 Ocean Air, med detaljer i 9918 Klassisk Vit.

Se flera nya blå färger och kombinationer med LADY Ocean Air i den nya färgkartan.

Nina
Nina

Nina – Nina Klæbo Mørkve | Skandinavisk Kulörchef Jotun

Nina har alltid full koll på de senaste trenderna. Hon trollar fram de allra vackraste färgkombinationerna och hennes kulörråd är alltid träffsäkra. Tillsammans med LADY-teamet tar hon gång på gång fram de vackraste kulörerna och färgkartorna.

Kalkfärg hemma hos Emelie Sundberg

Fotografen och stylisten Emelie Sundberg ville skapa en levande känsla i vardagsrummet. Hon bestämde sig därför för att måla väggarna…

Nymålat vardagsrum i 1376 Froströk hos Elin Lannsjö

Stylisten och keramikern Elin Lannsjö tog inspiration från vår senaste färgkarta CANVAS och valde den vackra beige färgen 1376 Froströk…

Vi lanserar ny LADY Minerals-färgkarta!

Ge nytt liv till inredningen med vackra och unika kulörer från LADY Minerals kalkfärg – och bli förälskad i kalkfärgens…

Hemma hos Michaela Forni

Harmoniskt och sofistikerat är ledorden hemma hos Michaela Forni. Inspireras av vackra kulörval och lyxiga inredningsdetaljer och hör Michaelas tankar…

Här är årets färgtrender för 2024!

Dags att fräscha upp ditt hem med nya, moderna färger? Vi hjälper dig! Här listar vi årets 9 stora färgtrender…

7685 Subtle Green – en subtil, vacker grön färg

I färgkartan CANVAS presenterar vi hela fyra gröna kulörer för 2024. En av dessa är en dämpad, subtil och vacker…