Populärt med interiörlasyr i stugan

Populärt med interiörlasyr i stugan

LADY Pure Nature 9041 Drivved är en fin lasyrfärg som passar suveränt till stuginteriörer! Här är det laserat med två strykningar.

Vackert och naturligt med interiörlasyr

I stugan vill vi gärna ha en interiör som är extra varm och mysig. Vi tar in naturens egna material och färger för att skapa den rätta stämningen.

Genom att använda material i trä som färgsätts varsamt med transparenta färger, tar vi vara på det äkta och ”ärliga” uttrycket. LADY Pure Nature Interiörlasyr färgsätter och bevarar det naturliga och vackra i träet. Resultatet är en vacker, matt och transparent finish som väldigt många tycker mycket om.LADY Pure Nature

Varm och fin stämning! 90016 Cognac är en av de senaste färgerna i LADY Pure Nature.

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

 • Gör trä vackrare
 • Motverkar gulning
 • Enkelt att få ett vackert och jämnt resultat
 • Till obehandlat trä

Fördelarna med interiörlasyr

LADY Pure Nature Interiörlasyr ger en naturlig och matt yta som framhäver den vackra strukturen i träet. Interiörlasyren innehåller ingredienser som motverkar träets gulning. Det betyder att panelen kommer hålla sig fin över tid!

När inspirationen hämtas från naturens egna färger och material, framstår interiören som unik och harmonisk. LADY Pure Nature är enkel att använda och kommer i många olika färger som låter dig ta fram din personliga stil. LADY Pure Nature White

LADY Pure Nature White – en perfekt vit färg för dig som vill ha ett vitlaserat trä! Här har vi laserat med två strykningar.

Nytt för den som vill ha vitt

LADY Pure Nature White är en ny, vit interiörlasyr som ger ett ljust och vackert trä. Denna variant är extra bra till att lasera paneltak! Konsistensen på lasyren är lite tjockare, något som gör att den inte droppar när du ska lasera taket! Stryk en eller två gånger beroende av hur vitt du vill ha det.

 LADY Pure Nature White

LADY Pure Nature White

 • Enkel att påföra, droppar inte – perfekt till tak
 • Ger ljust och vackert trä
 • Bevarar utseendet över tid
 • Till obehandlat trä

Fem tips till dig som ska lasera!

 1. Vi rekommenderar att man gör en provstrykning på ett liknande underlag innan man börjar. Testa hur färgen blir med en och två strykningar. En strykning ger ett mer transparent utseende och två strykningar ger en djupare färg, ett mer täckande utseende och mindre trästsruktur.
 2. Vi rekommenderar också att man använder en kvalitetspensel. En bra pensel gör det lättare att få ett fint resultat!
 3. Temperaturen i rummet bör, idealiskt, vara 23°C. Om det är varmare kan lasyren torka fort på väggen, något som gör att det är lättare att få märken efter penseln och svårare att få ett jämnt utseende.
 4. Lasera i hela längder för att inte få skarvar. Arbeta systematiskt och ta inte för många brädor åt gången. Gör färdigt hela väggen innan du pausar. För att säkra ett enhetligt uttryck är det också smart att en och samma person laserar hela väggen.
 5. Underlaget måste ha ett enhetligt färgutseende innan du startar. Annars kan lasyren se olika ut på vissa ställen. Vi rekommenderar därför att tvätta med Jotun Special Målartvätt innan. För gulnad panel används Jotun Special Rengöring gulnat trä.

Läs mer om interiörlasyr här

Barbro
Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar med utveckling av Jotuns alla färgkartor. Genom olika designsamarbeten, mässor och renoveringstips skapar hon inspiration för förnyelse av ditt hem.

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…

Ljust och fräscht hemma hos Kristin Rödin

Kreatören Kristin Rödin älskar vita, ljusa färger i sitt hem och föll för vår vackra gräddiga kulör 0486 Silke som…