Supermatta väggar gör hela skillnaden

Supermatta väggar gör hela skillnaden

Supermatta och vackra väggar. Detta fina sovrum är målat i den gyllenbruna nyansen 10963 Golden Bronze med LADY Pure Color. Taket är målat med LADY Perfection 1024 Tidlös

Ny färgkarta betyder nya kulörkombinationer

LADY REDISCOVER presenterar helt nya kulörer i kombination med speciellt utvalda nyanser från vårt innehållsrika arkiv. Färgkartan är uppbyggd på fyra kulörberättelser där kulörer från alla världens kulturer, mjuka neutraler och dämpade, drömlika pasteller, samt de ständigt aktuella dämpade blåa nyanserna presenteras.

LADY 5503 Natural Blue_LADY Perfection 1024 TidløsVäggen är målad med LADY Pure Color 5503 Natural Blue. Taket är målat med LADY Perfection 1024 Tidlös.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

Unik kulörupplevelse

När du har gjort ditt kulörval är det dags för färgvalet. När du väljer färg ska du välja en med goda påföringsegenskaper, då detta är avgörande för att få ett snyggt resultat. LADY Pure Color ger ett supermatt resultat och där kulörerna verkligen kommer till sin rätt. Färgen skapar en exklusiv upplevelse!

Det är även viktigt att färgen håller sig vacker över en lång tid. LADY Pure Color är en slitstark färg, och i kombination med dess goda påföringsegenskaper samt det vackra utseendet är det en unik väggfärg.

Din interiör kommer att få ett exklusivt utseende och en speciell atmosfär

LADY 8469 Green LeafVäggen är målad med LADY Pure Color 8469 Green Leaf. 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

Ingen reflektion

När man väljer färgstarka kulörer är det ännu vackrare om man målar med en supermatt färg. Då skapas nämligen inga reflektioner på väggen från ljuset. Färgen passar därför bra till rum med stora fönster och med mycket ljusinsläpp. Resultatet blir att väggarna blir helt matta i alla vinklar och kulörupplevelsen blir lika vacker på morgonen, som på kvällen.

LADY 12124 Natural ClaySkapa en lugn atmosfär med jordnära toner. Väggen är målad med LADY Pure Color 12124 Natural Clay

Om man gillar djupa, färgstarka kulörer kommer LADY Pure Colors vackra yta att tillföra ett lugn och behagligt uttryck i rummet.

Detta rum är målat i den dämpade gultonen 10246 Velvet med LADY Pure Color

Väggen är målad med LADY Pure Color 12120 Desert Pink. Listerna är målade med LADY Supreme Finish matt 12120 Desert Pink. Bänken är målad med LADY Supreme Finish halvblank 20167 Welcoming Red. Taket är målat med LADY Perfection 12120 Desert Pink.

 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Arijanas sekelskiftesdröm

Inredaren, entreprenören och influencern Arijana Heinrici har nyligen flyttat in i vacker våning i Uppsala. Kolla in hennes fantastiska hem….

Ditte Svanfeldts varma och ombonade sovrum

Välkomna hem till Ditte Svanfeldt. En inspiratör och entreprenör som bor tillsammans sin familj på landet. Hon är en livsnjutare…

Ett hem att leva i hemma hos Emilia

En bit utanför Helsingborg bor Emilia Olsson i ett vackert hus tillsammans med sin familj. Här pryder dämpade harmoniska kulörer…

Nya vackra kulörer i LADY kalkfärg

 – Vi har lanserat nya kulörer i LADY Minerals kalkfärg och LADY Minerals Revive. Färgen på bilden är LADY Minerals…

Kolla in lanseringen av LADY REDISCOVER

I år lanserades den nya färgkartan REDISCOVER genom en stor digital lansering.  Vi har återupptäckt kulörer och hittat nya sätt…

Neutral bas med varma kulörinslag

Många trivs bra med en neutral färgbas i hemmet, men vill ändå ha några kulörta inslag. Här får du kulörchefens…

Go to top