VÅRT SAMARBETE MED PLAZA INTERIÖR

VÅRT SAMARBETE MED PLAZA INTERIÖR

 

I månadens nummer av Plaza Interiör kan ni läsa om vårt samarbete där redaktionen har valt ut höstens hetaste kulör – LADY 4477 Deco Blue.

 

Plaza19616

Plaza Interiörs stylist Elin Hermansson har målat med Deco Blue och tagit fram dessa fantastiska bilder.

 

Plaza19656

”Att blått var årets trendfärg märktes redan på trendspaningarna i januari. Blå nyanser är dessutom mycket tacksamma att kombinera med andra kulörer och material. Vi har velat välja ut just den bredden i vår styling. Dessutom är vi extra förtjusta i Jotuns färger eftersom de ligger extremt långt fram i sitt miljö och allergiarbete.” säger Louisa Hammarbäck, Chefredaktör på Plaza Interiör.

 

Plaza19703

”Blå är en tidlös och användbar kulör vilket är en av anledningarna till varför vi älskar färgen så mycket. Den är lämplig till både elegant och sofistikerad inredning, men också lantlig. En utmärkt kulör för nordisk interiör. Den passar lika bra som väggfärg som effektfull accentfärg på hemmets möbler och detaljer.” säger Lisbeth Larsen, Global Kulörchef på Jotun.

 

Plaza19672

Deco Blue ingår i paletten Reflections of Time med inspiration från äldre tider där en unik atmosfär präglad av nostalgi och sinnlighet uppstår när olika stilinriktningar möter varandra. Kulören är en underbar djupblå nyans som tar för sig. Deco Blue är en färg att älska nu och under lång tid framöver.

Avatar
Avatar

Jotun SE

7685 Subtle Green – en subtil, vacker grön färg

I färgkartan CANVAS presenterar vi hela fyra gröna kulörer för 2024. En av dessa är en dämpad, subtil och vacker…

Julens bästa cheesecake

En härlig cheesecake, med salted caramelpopcorn och torkade apelsinskivor, blir garanterat en favorit till julfirandet! Se det utsökta receptet här….

7686 Mindful Green – en balanserad grön färg

Vår senaste LADY-färgkarta CANVAS bjuder på flera gröna färgnyheter – till exempel den mörkgröna, djupa kulören 7686 Mindful Green! Inspireras…

20217 Muted Coral – en vacker korallröd nyhet

Jord och sand, snäckor och stenar. Naturen bjuder på betydligt fler färger än grönt. Lugna jordfärger, dämpade gultoner och varma…

12291 Soft Brown – en djup och elegant brun färg

Vill du måla om i en brun färg? I den senaste färgkartan från LADY, CANVAS, hittar du vår kanske vackraste…

2224 Indi Pink – en dämpad och allsidig rosa ton

Rosa kan betyda många saker för olika personer, men i de flesta fall går det att hitta en rosa färg…