Så får du det vackraste julbordet

Så får du det vackraste julbordet

Pynta julbordet med dova färger! Vi hjälper dig göra säsongens vackraste julbord med hjälp av naturens juveler. Läs mer nedan!

Bilen ovan: Bordet är laserat med en strykning av LADY Pure Nature Interiörlasyr 9044 Kolsvart.

Vacker dekoration till julbordet

För att få en vacker helhet är det extra fint när dekorationen kombineras och matchas med de andra kulörerna i hemmet. Här valde vi därför att dekorera med naturliga element och annat pynt i naturens färger, vilket kombineras vackert med rummets kulörer i 10385 Belgian Brown och 1563 Mörk Strandsand.

Se vilken fin kontrast det blir med matt väggfärg tillsammans med levande kalkfärg! Väggen till vänster är målad med LADY Pure Color i 10385 Belgian Brown och väggen till höger är målad med LADY Minerals kalkfärg i 1563 Mörk Strandsand.

Kortsidevägg: LADY Pure Color i 10385 Belgian Brown. Väggen med fönster: LADY Minerals kalkfärg i 1563 Mörk Strandsand

Dekoration från naturen

Vi tycker att julbordet blir väldigt fint om man dekorerar det rejält och inte begränsar sig med blommor och naturpynt. Tvärtom! Här hos oss är det blommor i vaser, på bordet och hängandes från taket vilket skapar ett stämningsfullt julfirande.

Detta är en borddukning som passar lika bra till alla hem, liksom till hela julhelgen. Dekorera bordet efter ditt tycke och smak.

Magisk julstämning

Ett vackert dekorerat bord skapar en magisk stämning och ger den perfekta ramen för en lång och trevlig kväll. Oavsett om ni firar med några få eller är ett stort sällskap, finns det ingen anledning till att begränsa dekorationerna.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Vår bästa färg – till trä och panel
  • Ännu vackrare finish – även på dörrar och lister
  • Extremt slitstark
  • Suverän utflytning
  • Pure matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Skapa levande ytor med kalkfärg. Väggen är målad med LADY Minerals 1563 Mörk Strandsand

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

Färgpalett

Den chokladbruna kortsideväggen är målad med LADY Pure Color 10385 Belgian Brown. Väggen med fönstrena har fått en levande och vacker yta med LADY Minerals kalkfärg i 1563 Mörk Strandsand. Paneltaket är målat med LADY Supreme Finish 9918 Klassisk Vit

 

Så gör du takhängd dekoration

  • Köp en standard rundstav som är ca. 2-3 cm i diametern. Fäst den i två krokar i taket.
  • Häng sedan upp metallringar i rundstaven, där blockljus fästs.
    • Använd gärna batteridrivna blockljus. Vid användning av levande ljus måste du vara uppmärksam på att det är tillräckligt med avstånd till allt som är brännbart.
  • Fäst kvistar, blommor och önskat pynt med blomstertråd på rundstaven.

 

Foto och styling: Annette Nordstrøm

Psst.. ni glömmer väl inte glöggen till julbordet? Så gör du julens godaste glögg. 

Julia Karlsson
Julia Karlsson

Julia Karlsson – Digital Content Manager

Julia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler samt influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Så målar du med LADY Minerals Revive

Väggförnyaren LADY Minerals Revive förvandlar ojämna underlag, som till exempel strukturtapet, glasfiberväv, puts och tegel till ett kalkmatt, mineraliskt utseende….

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…

Så målar du med LADY Minerals kalkfärg

Ge väggarna en framträdande roll och skapa mineralisk magi i rummet med LADY Minerals kalkfärg. I denna artikel visar vi…

Ljust och fräscht hemma hos Kristin Rödin

Kreatören Kristin Rödin älskar vita, ljusa färger i sitt hem och föll för vår vackra gräddiga kulör 0486 Silke som…