En festkväll i magiska färger

En festkväll i magiska färger

Julstämning med ett fint dukat bord – och den djupa, vackra LADY 20145 Wisdom på väggarna!

Magisk julstämning

Dekorationer på ett julbord sätter verkligen stämningen för en festkväll! Vi tillbringar ofta många timmar runt ett julbord för att njuta av god mat och dryck och umgås. Detaljerna i bordsdekorationen är ofta pricken över i:et. Skapa ett generöst julbord där alla sinnen stimuleras när du dukar till fest!

LADY-20145-Wisdom - JUL

Vi vill bjuda in våra gäster till ett elegant, varmt, omfamnade och magiskt julbord! De svarta stolarna kommer från: In Between från Hviit, den ljusgrå linneduken från Broste Copenhagen och de svarta ljusstakarna och den grå linneduken från Home & Cottage.

LADY-20145-Wisdom - JUL

Vägg målad med LADY Pure Color 20145 Wisdom.

Skapa ett generöst julbord – där alla sinnen stimuleras när du dukar till fest.

Sofistikerad plommonfärg

Färgen LADY 20145 Wisdom är en sofistikerad och djup plommonfärg som är utgångspunkten för vår julbordsdekoration. Färgens djupa karaktär verkar samlande och lugnande och ger rummet en atmosfär av förfinad maskulin elegans. Ute är det kallt och därför vill vi duka ett festbord som är inbjudande och fyllt av generositet och värme.

LADY 20145 Wisdom

En djup plommonfärg som är mörk med en lila underton. Färgen tillför både magi, elegans och djup. Tonmässigt är den rödare än många andra lila färger men det är först och främst djupet i denna färg som gör den unik. Den är närmast svartaktig i sin framtoning men med en varm underton i plommon.

LADY-20145-Wisdom - JUL

Väggen är målad med LADY Pure Color 20145 Wisdom. Julkulor i sammet och glas och svart julpynt i metall (Mille Moi)  – allt från Home & Cottage.

Tips! 20145 Wisdom är självklart en färg som även passar året runt! Läs mer om färgen och färgkombinationer här!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

Våra tips för att återskapa stilen!

  • Använd torkade blommor, bär och frukt som bordsdekorationer.
  • Lek med texturer! Vi har mixat lin i duken med olika julgranskulor i sammet och glas – allt fint kombinerat med den supermatta väggen i LADY Pure Color!
  • Våga dekorera med djupa skalor. Vi har använt en del svarta element som gör sig fint till färgen 20145 Wisdom. Välj stearinljus i en mörk färg för att skapa en magisk och elegant bordsdekoration. Vi använde här svarta ljus som fungerar som en förlängning av de mata svarta ljusstakarna.

LADY-20145-Wisdom - JUL

LADY-20145-Wisdom - JUL

Väggar målade med LADY Pure Color 20145 Wisdom. Glasskål, svart servis, rosé metallbestick, ljusgrå linneduk och vinröda linneservetter – allt från Broste Copenhagen. Stjärnlykta på väggen och grå linneduk från Home & Cottage. – Sekki terrakottaskålar, Ferm Living, Ripple glas och karaff – allt från Hviit.

Foto och styling: Annette Nordstrøm

Barbro
Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar hela tiden med projekt som ska inspirera dig till att förnya ditt hem. Hon fixar filmklipp, färgkartor, åker på mässor, stylar och ordnar vackra bilder för visa dig hur enkelt det är att få det perfekta resultatet.

Julstämning i en diskret miljö

Här får du receptet på årets juldrink som passar perfekt till färgen LADY 11173 Humble Yellow! Glaset är Ferm Living Ripples…

Grön jul med Local Green och Mocktails

Vi vill slå ett slag för att prova alkoholfria Mocktails i jul! Vår senaste gröna färg LADY 8546 Local Green är gyllene…

Jul i varma färger hos Vibeke

Med den dämpade vackra färgen LADY 20120 Organic Red, skapas en varm julstämning i ett nafs! Se det fina julrummet…

LADY Minerals Kalkfärg – nu i fler färger

Nya färger i LADY Minerals Kalkfärg! Den krökta väggen är målad med 11174 Curious Mind. – Livet är fullt av möjligheter – utforska…

Mjukt och harmoniskt med kontraster

Inredningsbutiken Asplund är målad i den vackra LADY Minerals i kulören LADY 10342 Kalkgrå och LADY Pure Color i S8010-G50Y. Färgerna skapar en…

Enhetlig och lugn känsla med kalk

Layereds showroom är målat i en enhetlig och monokrom färgskala som ger ett modernt och lugnt intryck. Väggar målade med…

Go to top