En festkväll i magiska färger

En festkväll i magiska färger

Julstämning med ett fint dukat bord – och den djupa, vackra LADY 20145 Wisdom på väggarna!

Magisk julstämning

Dekorationer på ett julbord sätter verkligen stämningen för en festkväll! Vi tillbringar ofta många timmar runt ett julbord för att njuta av god mat och dryck och umgås. Detaljerna i bordsdekorationen är ofta pricken över i:et. Skapa ett generöst julbord där alla sinnen stimuleras när du dukar till fest!

LADY-20145-Wisdom - JUL

Vi vill bjuda in våra gäster till ett elegant, varmt, omfamnade och magiskt julbord! De svarta stolarna kommer från: In Between från Hviit, den ljusgrå linneduken från Broste Copenhagen och de svarta ljusstakarna och den grå linneduken från Home & Cottage.

LADY-20145-Wisdom - JUL

Vägg målad med LADY Pure Color 20145 Wisdom.

Skapa ett generöst julbord – där alla sinnen stimuleras när du dukar till fest.

Sofistikerad plommonfärg

Färgen LADY 20145 Wisdom är en sofistikerad och djup plommonfärg som är utgångspunkten för vår julbordsdekoration. Färgens djupa karaktär verkar samlande och lugnande och ger rummet en atmosfär av förfinad maskulin elegans. Ute är det kallt och därför vill vi duka ett festbord som är inbjudande och fyllt av generositet och värme.

LADY 20145 Wisdom

En djup plommonfärg som är mörk med en lila underton. Färgen tillför både magi, elegans och djup. Tonmässigt är den rödare än många andra lila färger men det är först och främst djupet i denna färg som gör den unik. Den är närmast svartaktig i sin framtoning men med en varm underton i plommon.

LADY-20145-Wisdom - JUL

Väggen är målad med LADY Pure Color 20145 Wisdom. Julkulor i sammet och glas och svart julpynt i metall (Mille Moi)  – allt från Home & Cottage.

Tips! 20145 Wisdom är självklart en färg som även passar året runt! Läs mer om färgen och färgkombinationer här!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

Våra tips för att återskapa stilen!

  • Använd torkade blommor, bär och frukt som bordsdekorationer.
  • Lek med texturer! Vi har mixat lin i duken med olika julgranskulor i sammet och glas – allt fint kombinerat med den supermatta väggen i LADY Pure Color!
  • Våga dekorera med djupa skalor. Vi har använt en del svarta element som gör sig fint till färgen 20145 Wisdom. Välj stearinljus i en mörk färg för att skapa en magisk och elegant bordsdekoration. Vi använde här svarta ljus som fungerar som en förlängning av de mata svarta ljusstakarna.

LADY-20145-Wisdom - JUL

LADY-20145-Wisdom - JUL

Väggar målade med LADY Pure Color 20145 Wisdom. Glasskål, svart servis, rosé metallbestick, ljusgrå linneduk och vinröda linneservetter – allt från Broste Copenhagen. Stjärnlykta på väggen och grå linneduk från Home & Cottage. – Sekki terrakottaskålar, Ferm Living, Ripple glas och karaff – allt från Hviit.

Foto och styling: Annette Nordstrøm

Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar med utveckling av Jotuns alla färgkartor. Genom olika designsamarbeten, mässor och renoveringstips skapar hon inspiration för förnyelse av ditt hem.

Varma färger i funkishuset

Välkomna hem till Henriette Wolden som är eventplanerare och influencer. Hon provmålade flera färger innan hon hittade den rätta värmen…

Varmt och elegant i sovrummet

Marlene Zeiner Borthen, inredare och stylist, hittade den perfekta varma färgen till sitt sovrum i den nya LADY Wonderwall 11175…

Vitt är inte bara vitt

Vitt är inte vitt! LADY 7236 Chi är en kritvit nyans Vita nyanser Vitt. Kulören som aldrig blir inaktuell. Men…

Drömstuga i sommarparadiset!

Panelväggarna i stugan på Hvaler, Norge, målades med LADY Supreme Finish Matt 0394 Varmgrå. Stuga för en aktiv familj När…

Marianne Haga Kinder – en hängiven estet!

Marianne Haga Kinder, för många känd genom Instagram-profilen @inspirasjonsguidennorge, bor i ett vackert funkishus på Ullern, Norge. Följ med och…

Ett barnrum växer med barnet

Med LADY Wonderwall får väggarna en hållbar yta. Få tips på hur du kan uppdatera barnrummet med enkla grepp! Måla…

Go to top