En kreativ fristad i Bergen

En kreativ fristad i Bergen

Vackra LADY Minerals kalkfärg i färgen 10679 Washed Linen, skapar en rustik och rå atmosfär i studion!

Samarbete med Studio Each

Studio Each är först och främst en kreativ inredningsstudio. – Det ska också vara en arbetsplats som regelmässigt kan förvandlas till en unik mötesplats mellan människor – och vackra föremål, berättar Per Olav Sølvberg, en av de som driver Studio Each. I den nya studion som han har startat med kompanjonen Adrian Pedersen, osar det av estetik och kreativitet!

Det är också en butik som kommer att sälja konst och designprodukter från olika konsthantverkare och designers, säger Per Olav vidare. – Det handlar i stor grad om up-and-coming konstnärer och designers, och studion säljer deras saker på kommission. – Det är givande att hjälpa nya namn, uppåt och framåt!

Studio Each

I butiken kommer det också att finnas en fast kollektion från Frama cph och Aure studio (bilden ovan), och Studio each kommer vara de enda i Bergen som har delar av dessa kollektioner. Vägg målad med LADY Minerals kalkfärg i färgen 10679 Washed Linen.

Rå finish på väggarna

När de skulle göra klart studion tog de kontakt med Jotun för att få tips på hur de skulle få bort den grova fiskbensmönstrade vävtapeten på väggarna. De ville ha en finish på väggarna som var rå och tuff – och betongaktig. Valet föll därför på att använda väggförnyaren LADY Minerals Revive. Den var väldigt bra att använda, berättar Adrian. Den grova och fula väven försvann helt!

Läs mer om hur du jämnar ut väv-väggar med LADY Minerals Revive här.

Eftersom delar av rummet redan hade släta väggar av träplattor valde de att grunda dessa med Jotun Kvist- och Spärrgrundning – och måla över med LADY Minerals Kalkfärg. Tillslut målade de över väggarna som de jämnat ut med LADY Minerals Revive också, eftersom de vill ha samma färg i hela rummet.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levande kalkmatt yta
 • Unikt uttryck
 • Enkelt att lyckas
 • Täckgaranti

 JOTUN Kvist- och spärrgrundning

JOTUN Kvist- och spärrgrundning

 • Kvistlack och grundning i ett
 • Isolerar kvistar och missfärgat underlag
 • Spärrar nikotin, sot och kvistar

Studio Each

LADY Minerals kalkfärg i färgen 10679 Washed Linen

Studio Each

Kalkfärgen gick bra att måla på hyllorna också, säger Adrian. Det är självklart tillåtet att vara kreativ och använda kalkfärgen på detta sätt – även om inte Jotun rekommenderar denna lösning! För en mer varaktig finish, rekommenderar vi LADY Supreme Finish på hyllor och andra möbler. Vägg målad med LADY Minerals kalkfärg i färgen 10679 Washed Linen

Studio Each Studio Each

LADY Minerals kalkfärg i färgen 10679 Washed Linen.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levande kalkmatt yta
 • Unikt uttryck
 • Enkelt att lyckas
 • Täckgaranti

LADY 10679 Washed Linen

En varm gråbeige färg som är mjuk och behaglig på väggen. Färgen kan påminna lite om Kalk men den är något mindre rödaktig. Det betyder att den passar långt bättre till Eggvit och Bomull.

Kreativ duo

Adrian Pedersen och Per Olav Sølvberg driver som regel egna projekt men arbetar också ihop när det passar – och inte minst ihop med Studio Each-projektet. För mer information om öppettider, produkter och inreningstjänsterna som de erbjuder, ta gärna kontakt via Instagram.

Studio Each

Vi gratulerar till en läcker studio och ser fram emot att komma på besök!

Foto: @perolavsolvberg,/ @adrianpedersen

Barbro
Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar hela tiden med projekt som ska inspirera dig till att förnya ditt hem. Hon fixar filmklipp, färgkartor, åker på mässor, stylar och ordnar vackra bilder för visa dig hur enkelt det är att få det perfekta resultatet.

Våra bästa tips på förnyelse med färg!

Skapa magi i inredningen genom att använda färger! LADY Pure Color 5489 Free Spirit är en optimistisk färg som är vacker i…

TED SPACE – Vår framtida bostad?

I utställningen Ted Space, under Stockholm design week, visade Hanna Nova hur hon tror att vi kommer leva och bo…

Naturligt vackert i stugan

Ta in naturen i inredningen och skapa den härliga stämning du vill ha i stugan. Familjestuga i fina omgivningar Denna…

Modern stuga i vackra färger!

De stora fönsterdörrarna kan skjutas helt åt sidan och skillnaden mellan ute och inne suddas ut. Inte konstigt att familjen…

Vårigt hem i grönt och blått!

Hemma hos Henriette Aaberg-Hansen lyser vintersolen in och kastar skuggor på de nymålade väggarna, ett litet hopp om att våren inte…

Nya stugpaletter från LADY!

Vi glädjer oss åt att inspirera dig med tre nya, vackra färgpaletter till din stuga, från LADY. Bilden ovan är…

Go to top