Ett vardagsrum i tre olika stilar

Ett vardagsrum i tre olika stilar

LADY Pure Color 20120 Organic Red är ett bra val för den som vill ha en jordnära väggfärg i en supermatt finish!

Drömmer du om ett varmt och mysigt hem? Se Ella på stells förslag på tre olika stilar i vardagsrummet.

Väggfärgen förändrar vardagsrummet

Under den mörkaste tiden på året är det viktigt för många av oss att skapa ett varmt och mysigt hem! Allt vi vill är att krypa upp i soffan med en varm kopp te. Vi nordmän är hemma mycket och det är viktigt att omge sig med behagliga miljöer. Skapa din personliga atmosfär och hitta en färgpalett som passar för precis dig. Här har vi skapat tre exempel på olika stilar i ett vardagsrum. Vi har använt samma soffa men ser hur rummets karaktär förändras med olika väggfärger. Var känner du dig mest hemma?

Neutral bas

Många är mest bekväma med en neutral bas och det finns många fina varianter, allt från de kyligare till de varmare nyanserna. Många faller för varmare grå färger som skapar en varm och mysig miljö.Ett vardagsrum - tre stilarVäggen är målad i färgen LADY Pure Color 12078 Comfort Grey. Med en neutral väggfärg är det enklare att ändra uttrycket i vardagsrummet. Här har vi valt starka kontrastfärger, grafisk mönstermix och svart, som bryter av.LADY 12078 Comfort Grey

En varm grå färg. 12078 Comfort Grey är en ljusare variant av den välkända 0394 Varmgrå. Den är varmare än 1269 Gryning, men kyligare än de greige 10679 Washed Linen och 10342 Kalk. 12078 Comfort Grey gör sig allra bäst till de renare vita färgerna 7236 Chi, 9918 Klassisk Vit eller 1624 Lätthet men kan fungera till 1001 Eggvit och 1453 Bomull.

Ett vardagsrum - tre stilarEtt vardagsrum - tre stilar

Grön oas

Vi söker oss gärna till naturen för att koppla av och ladda batterierna. Varför inte släppa in naturen i vardagsrummet och välja en grön bas? De senaste åren har många känt sig trygga med att välja lite dämpade mintfärger som en kontrast till det vita och grå. Men, det kan också vara spännande att dra sig ännu mer mot naturen och våga välja klarare gröna färger.

Ett vardagsrum - tre stilarVäggen är målad i LADY Pure Color 7629 Antique Green. Genom att tillföra gröna växter som inredningsdetaljer får man känslan av en härligt grön oas som både är bra för inomhusklimatet och för själen.LADY 7629 Antique Green

En dämpad grön färg. Den framstår som kyligare och blåare än de gyllene gröna 8252 Green Harmony eller 8469 Green Leaf som många känner igen. 7629 Antique Green gör sig allra bäst till de renare vita färgerna7236 Chi, 9918 Klassisk Vit eller 1624 Lätthet, men kan fungera till 1001 Eggvit och 1453 Bomull.

Ett vardagsrum - tre stilar

Jordnära och avslappnat

Vi får ofta frågor om vi kan hjälpa till att skapa ett varmt och mysigt hem. Genom att välja bland jordnära färgtoner blir det genast en behaglig och avslappnad atmosfär. Den varma färgpaletten är stor med allt från dämpade pudernyanser till djupa, brända terrakotta färger.Ett vardagsrum - tre stilarVäggen är målad med LADY Pure Color 20120 Organic Red. Här har vi mixat olika material som ull, velour, trä och sisal. Det etniska och rustika gör att man skapar en spännande stil och tillför värme till inredningen.LADY 20120 Organic Red

En dämpad rödrosa färg. Färgen är varm och bränd i tonen. Du hittar inslag av både rött, rosa och brunt i denna varma färg. Ihop med ljusare varianter som 2024 Senses eller 12086 Rustic Pink, kommer färgerna skapa ett varmt färgflöde. 20120 Organic Red fungerar till 9918 Klassisk Vit, 1624 Lätthet, 1001 Eggvit och 1453 Bomull.

Ett vardagsrum - tre stilar

Foto: Ella på stell.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti
ELLA på stell
ELLA på stell

ELLA på stell – ELLA på stell

ELLA på stell (@ellapastell) består av Laila och Anette. Två kreativa tjejer som brinner för att jobba med interiördesign och visual merchandising.

Lansering av nya LADY-färger för 2020

Äntligen får vi presentera den nya färgkartan! Även i år hölls lanseringen av den nya färgkartan från LADY – 2020…

En hyllning till färgerna! Ny färgkarta från LADY!

Ett nytt decennium markerar ofta en större förändring – och för många är det en tid att reflektera över framtiden….

Frodigt och naturligt med ny grön färg!

Med färgen LADY Pure Color 8546 Local Green kan du ta med dig en naturlig frodighet in i hemmet. Nära…

Diskret, gyllene och kalkaktig

Läcker i kalkfärg! LADY Minerals 11174 Curious Mind – och den släta väggen är målad supermatt med LADY Pure Color.   LADY…

Värmande och jordnära med Grounded Red

LADY 20144 Grounded Red skapar en varm och skyddande atmosfär. Trygg förankring hemma I en hektisk vardag är det lätt…

Härligt uppfriskande med blågrönt!

LADY 5489 Free Spirit – en optimistisk och harmonisk färg! Se hur fin den är i kombination med detaljer runt…

Go to top