Hemma hos Angelica Svanström

Hemma hos Angelica Svanström

Fotografen och influencern Angelica Svanström har nyligen byggt ett nytt hus. Välkomna till ett personligt hem som andas perfektion, lugn och bli inspirerad av vackra kulörval samt läcker inredning. Sovrummet är målat med LADY Minerals Kalkfärg i 1140 Sand.

Angelica Svanström bor på landet tillsammans med sin kärlek Tom, dotter Lova och är gravid med en son som ska komma i början av sommaren. Angelica arbetar som influencer och frilansar som fotograf – hennes bilder och flöde på sociala medier är otroligt vackra och vi blir ständigt inspirerade av Angelica. Hennes stora kreativitet och svaghet för det vackra är verkligen tydlig.

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteAngelica i sitt läckra kök! Köket är målat i 8470 Smooth White med LADY Minerals Kalkfärg. Använd LADY Minerals SealerLADY Minerals Kalkfärg på mindre ytor där det finns risk för vattenstänk. Köksluckorna är målade i 1973 Antikgrå med LADY Supreme Finish Matt

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteLäckra detaljer i det vackra köket. Väggen är målad med LADY Minerals Kalkfärg i 8470 Smooth White och köksluckorna i 1973 Antikgrå med LADY Supreme Finish Matt

Känslodriven inspiration

Min inspiration kommer inifrån. Mycket av min konst och mitt skapande grundar sig i mina känslor. Oftast är det just en känsla som jag vill förmedla i min bildkonst. Jag vill att det jag gör ska ha en betydelse på riktigt.

När det kommer till inredning vill jag skapa ett hem där jag känner mig avslappnad och tillfreds. Jag älskar känslan av Grekland, Spanien, Italien och Frankrike i kombination med det svenska minimalistiska. Mötet mellan det rustika och det nya är verkligen inspirerande, förklarar Angelica.

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteHemma hos Angelica har naturen flyttat in. Det läckra ljusinsläppet, den vackra naturen och trädetaljerna skapar en otroligt rofylld plats. Här vill man vara. Väggarna i mat- och vardagsrummet är målade med LADY Minerals Kalkfärg i 8470 Smooth White.

Nytt hus

Nyligen har Angelica och Tom byggt ett nytt hus som de flyttade in i strax innan jul. Angelica har haft en stark vision med huset, men har låtit detaljvalen få växa fram och inte dra några förhastade slutsatser.

Varje del i vårt hem har fått mycket kärlek och omtanke för att det skulle bli perfekt. Tur att bygglovet tog sin tid! För oss var ljusinsläppet a och o i alla rum. Vart går solen upp, hur hamnar naturen i förhållande till fönsterpartierna, o.s.v. Allt är genomtänkt in i minsta detalj, förklarar Angelica.

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteSmakfulla detaljer. De kalkade väggarna är så läckra mot linnetyget och furugolvet. 

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteAngelica är en kreatör utav rang. Hennes otroliga sinne och öga för detaljer är tydlig. Inspirationen kommer inifrån, samt från saker och ting som får hennes hjärta att gör volter för. 

Favoritrum

Angelicas favoritrum i huset är köket. Med dess höga takhöjd och öppna planlösning skapas en otroligt rofylld plats. Här vill Angelica samla sina vänner och sin familj.

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteKöket – husets hjärta! Och visst är det magiskt fint!? Väggarna är målade med LADY Minerals Kalkfärg i 8470 Smooth White och köksluckorna i 1973 Antikgrå med LADY Supreme Finish Matt

Kulörval

När Angelica skulle välja kulörer ville hon ha dämpade, ljusa toner med inspiration av kalk som skulle passa till det mesta i hemmet – men framförallt till trä. Samtidigt skulle kulörerna passa lika bra på väggarna som i taket, då de använde samma ton.Dörrarna i sovrummet laserades med LADY Pure Nature i 90015 Höstbrun. 

Angelica Swanström 1140 SandSå vackert med de laserade dörrarna mot de kalkade väggarna i sovrummet. Väggarna är målade med LADY Minerals Kalkfärg i 1140 Sand

Snacka om god natts sömn! Väggarna är målade med LADY Minerals Kalkfärg i 1140 Sand.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

  • Gör trä vackrare
  • Motverkar gulning
  • Enkelt att få ett vackert och jämnt resultat

Angelica Swanström 1140 SandVackra rustika detaljer. Detta är ett hem att trivas i.

– Vi är så nöjda med slutresultatet – det känns fortfarande overkligt. Jag hade aldrig kunnat drömma om något så rofyllt som detta. Vi känner oss så tacksamma och stolta, berättar Angelica.

Drömmar och förväntningar på 2021

– Jag vill först och främst ta en dag i sänder, inte stressa och lyssna på min kropp. Föda vår son och få huset klart. Jag drömmer även om en fin sommar tillsammans med mina vänner och min familj. Och en vacker trädgård skulle inte sitta helt fel. Men som sagt, det är drömmar och drömmar får ta sin tid, förklarar Angelica.

Angelica Swanström 1392 Gul AntikDrömlikt barnrum. Här trivs Angelica och Toms dotter Lova! Sovrummet är målat med LADY Minerals kalkfärg i 1392 Gul Antik

Angelica Swanström 1392 Gul AntikLovas vackra rum i 1392 Gul Antik

Angelica Swanström 8470 Smooth White

Få mer inspiration och utforska Angelicas vackra värld här.

Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Familjens drömhus med fokus på hållbara material

Välkomna hem till Shelly och Erlings nya drömhus. Hemma hos paret är det fokus på dämpade kulörer och hållbara materialval….

Vårstämning i badrummet

Som vi längtar efter vårljuset! Låt vårens toner få en naturlig plats i badrummet genom att måla det i vårlika…

Sommarinspirerat kök

I detta läckra kök får man en bra start på dagen! Här bor Rikke Bye-Andersen som rekommenderar alla att ha…

LADY Aqua lanserar ny badrumspalett

Vi startar och avslutar dagen i badrummet. Skapa ett rum som ger dig energi och samtidigt ett lugn. Genom att…

Elegant och gyllene sovrum

Vi spenderar en hel del tid i sovrummet. I år kanske det är dags att förnya ditt sovrum? Detta läckra…

Somrigt och svalt i gästrummet

Med en ny färg blev gästrummet ett fräscht och somrigt rum. De gamla vävväggarna fick nytt liv med väggförnyaren LADY…

Go to top