Hemma hos Angelica Svanström

Hemma hos Angelica Svanström

Fotografen och influencern Angelica Svanström har nyligen byggt ett nytt hus. Välkomna till ett personligt hem som andas perfektion, lugn och bli inspirerad av vackra kulörval samt läcker inredning. Sovrummet är målat med LADY Minerals Kalkfärg i 1140 Sand.

Angelica Svanström bor på landet tillsammans med sin kärlek Tom, dotter Lova och är gravid med en son som ska komma i början av sommaren. Angelica arbetar som influencer och frilansar som fotograf – hennes bilder och flöde på sociala medier är otroligt vackra och vi blir ständigt inspirerade av Angelica. Hennes stora kreativitet och svaghet för det vackra är verkligen tydlig.

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteAngelica i sitt läckra kök! Köket är målat i 8470 Smooth White med LADY Minerals Kalkfärg. Använd LADY Minerals SealerLADY Minerals Kalkfärg på mindre ytor där det finns risk för vattenstänk. Köksluckorna är målade i 1973 Antikgrå med LADY Supreme Finish Matt

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteLäckra detaljer i det vackra köket. Väggen är målad med LADY Minerals Kalkfärg i 8470 Smooth White och köksluckorna i 1973 Antikgrå med LADY Supreme Finish Matt

Känslodriven inspiration

Min inspiration kommer inifrån. Mycket av min konst och mitt skapande grundar sig i mina känslor. Oftast är det just en känsla som jag vill förmedla i min bildkonst. Jag vill att det jag gör ska ha en betydelse på riktigt.

När det kommer till inredning vill jag skapa ett hem där jag känner mig avslappnad och tillfreds. Jag älskar känslan av Grekland, Spanien, Italien och Frankrike i kombination med det svenska minimalistiska. Mötet mellan det rustika och det nya är verkligen inspirerande, förklarar Angelica.

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteHemma hos Angelica har naturen flyttat in. Det läckra ljusinsläppet, den vackra naturen och trädetaljerna skapar en otroligt rofylld plats. Här vill man vara. Väggarna i mat- och vardagsrummet är målade med LADY Minerals Kalkfärg i 8470 Smooth White.

Nytt hus

Nyligen har Angelica och Tom byggt ett nytt hus som de flyttade in i strax innan jul. Angelica har haft en stark vision med huset, men har låtit detaljvalen få växa fram och inte dra några förhastade slutsatser.

Varje del i vårt hem har fått mycket kärlek och omtanke för att det skulle bli perfekt. Tur att bygglovet tog sin tid! För oss var ljusinsläppet a och o i alla rum. Vart går solen upp, hur hamnar naturen i förhållande till fönsterpartierna, o.s.v. Allt är genomtänkt in i minsta detalj, förklarar Angelica.

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteSmakfulla detaljer. De kalkade väggarna är så läckra mot linnetyget och furugolvet. 

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteAngelica är en kreatör utav rang. Hennes otroliga sinne och öga för detaljer är tydlig. Inspirationen kommer inifrån, samt från saker och ting som får hennes hjärta att gör volter för. 

Favoritrum

Angelicas favoritrum i huset är köket. Med dess höga takhöjd och öppna planlösning skapas en otroligt rofylld plats. Här vill Angelica samla sina vänner och sin familj.

Angelica Swanström 8470 Smooth WhiteKöket – husets hjärta! Och visst är det magiskt fint!? Väggarna är målade med LADY Minerals Kalkfärg i 8470 Smooth White och köksluckorna i 1973 Antikgrå med LADY Supreme Finish Matt

Kulörval

När Angelica skulle välja kulörer ville hon ha dämpade, ljusa toner med inspiration av kalk som skulle passa till det mesta i hemmet – men framförallt till trä. Samtidigt skulle kulörerna passa lika bra på väggarna som i taket, då de använde samma ton.Dörrarna i sovrummet laserades med LADY Pure Nature i 90015 Höstbrun. 

Angelica Swanström 1140 SandSå vackert med de laserade dörrarna mot de kalkade väggarna i sovrummet. Väggarna är målade med LADY Minerals Kalkfärg i 1140 Sand

Snacka om god natts sömn! Väggarna är målade med LADY Minerals Kalkfärg i 1140 Sand.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

 LADY Pure Nature

LADY Pure Nature

  • Gör trä vackrare
  • Motverkar gulning
  • Enkelt att få ett vackert och jämnt resultat

Angelica Swanström 1140 SandVackra rustika detaljer. Detta är ett hem att trivas i.

– Vi är så nöjda med slutresultatet – det känns fortfarande overkligt. Jag hade aldrig kunnat drömma om något så rofyllt som detta. Vi känner oss så tacksamma och stolta, berättar Angelica.

Drömmar och förväntningar på 2021

– Jag vill först och främst ta en dag i sänder, inte stressa och lyssna på min kropp. Föda vår son och få huset klart. Jag drömmer även om en fin sommar tillsammans med mina vänner och min familj. Och en vacker trädgård skulle inte sitta helt fel. Men som sagt, det är drömmar och drömmar får ta sin tid, förklarar Angelica.

Angelica Swanström 1392 Gul AntikDrömlikt barnrum. Här trivs Angelica och Toms dotter Lova! Sovrummet är målat med LADY Minerals kalkfärg i 1392 Gul Antik

Angelica Swanström 1392 Gul AntikLovas vackra rum i 1392 Gul Antik

Angelica Swanström 8470 Smooth White

Få mer inspiration och utforska Angelicas vackra värld här.

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Lugnande kulörer i ett vackert samspel

Behagliga, lugnande kulörer och mjuka ytor bjuder in till samtal och reflektion. Kulörpaletten ”CHERISH” inspirerar till mjuka kombinationer. Väggen är…

Kulörer som ger energi och glädje

Energiska kulörer! I LADYs färgkarta TOGETHER presenterar vi kulörpaletten PLAYFUL som är glad, självsäker och energisk. Väggen är målad med…

Hemma hos Kirsten Visdal

Kirsten Visdal är inredningsdesigner och stylist, samt ett stort fan av LADY-kulören 10678 Space. Detta blev bastonen i familjens nymålade…

Skapa en sensommarstämning hemma med Desert Pink

Välkomna till detta ljusa och behagliga vardagsrum som är målat i kulören LADY 12120 Desert Pink. Detta är en dämpad,…

Hemma hos Emma Ekman

Välkomna hem till Emma Ekman och hennes villa från 1956. Bli inspirerad av hennes öga för detaljer, kulörer och känsla…

Fräscha upp hemmakontoret med ett nytt skrivbord

Få en bra start efter semestern med hjälp av en uppfräschning av hemmakontoret och med ett nytt skrivbord. Så här…