Hemma hos Elin Skoglund

Hemma hos Elin Skoglund

Välkomna hem till kreatören och influencern Elin Skoglund och hennes sekelskiftesdröm! Låt dig bli inspirerad av hennes läckra hem och härliga stil. Här är taket målat i 7163 Minty Breeze med LADY Perfection. Panelväggen är målad med LADY Supreme Finish Matt i 1931 Kokos och bröstpanelen med LADY Supreme Finish Halvblank i 1876 Vitt Te.

Elin Skoglund

Elin är 26 år gammal och ser sig själv som en mångsysslare. Inte bara är hon egenföretagare, kreatör och influencer som dagligen inspirerar tusentals människor via hennes kanaler. Här får hennes följare insikt i hennes händelserika liv och där inredning, men framförallt renoveringar har en stor roll. Utöver det är hon delägare i företaget Poppy Posters som säljer högkvalitativ konst i poster-format. Likadant hjälper Elin privatpersoner att inreda deras hem. Att Elin är driven och driftig är extremt tydligt.

Läckert och soligt kök! Väggarna i köket är målade med LADY Wonderwall, köksluckorna med LADY Supreme Finish Superblank och taket med LADY Perfection i 1931 Kokos. Snickerierna är målade LADY Supreme Finish Halvblank i 1876 Vitt Te.

Mjuka kombinationer när den vackra naturstenen möter den dämpade beigetonen 1931 Kokos

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vacker, matt och robust
 • Extremt slitstark
 • Mycket smutsavvisande
 • Täckgaranti

Inredningsintresse

Elins intresse för inredning startade redan som barn.

Jag minns när jag var liten och att jag konstant möblerade om mitt rum… Haha, mina föräldrar blev vana med repor i golvet då jag ständigt drog möblerna fram och tillbaka. Intresset har vuxit fram ännu mer under de senaste åren, då vi har renoverat två lägenheter och ett hus, förklarar Elin.

Elin får mycket inspiration från Instagram, Pinterest och tidningar. Och en av de största inspirationskällorna är att bolla idéer med sin sambo. Detta par skapar helt klart magi.
Snacka om läckert kök! Den vackra naturstenen Calacatta är ljuvlig intill 1931 Kokos som pryder både väggar, köksluckor och taket. Väggarna är målade med LADY Wonderwall, köksluckorna med LADY Supreme Finish Superblank och taket med LADY Perfection.

Vackra kombinationer med 1876 Vitt Te på snickerierna och 1931 Kokos på väggen samt köksluckorna. Snickerierna är målade med LADY Supreme Finish Halvblank och väggen med LADY Wonderwall.

Drömlägenheten

Jag har under hela mitt vuxna liv drömt om att bo i en sekelskifteslägenhet med högt i tak och vackra kakelugnar. När min sambo och jag klev in i denna lägenhet på visningen, så visste jag direkt att den var helt rätt. Men lägenheten behövde få tillbaka sin gamla charm igen. Snabbt fick vi en klar bild på hur vi ville att den skulle se ut, berättar Elin.

Måste man välja ett favoritrum? Är just nu nykär i varenda centimeter i lägenheten. Men jag måste välja köket – jag fick min köksö som jag alltid drömt om och mina spegelluckor, förklarar Elin. 

Kulörvalen

När det var dags för de viktiga kulörvalen tog Elin hjälp av sin vän och arkitekten Cecilie Holmboe. Cecilies uppgift var att lugna ner Elins galna, turkosa kakelugn och harmonisera den med övrig inredning.Den underbara och färgstarka kakelugnen fick Elin och Cecilie ha i åtanke vid kulörvalen. Och visst blev det harmoniskt med 1876 Vitt Te på snickerierna och 1931 Kokos på väggen?

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Suverän finish – både på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Jämn och vacker yta
 • Matt, silkematt, halvblank, superblank

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

Cecilie och jag tog hem 20 kulörprover från Jotun och började testmåla. Cecilie lärde mig att man ska tänka i tre olika färger – snickerier, vägg och tak. Jag ville gärna ha en kulör i taket och tillsammans hittade vi 7163 Minty Breeze som blev fantastisk.

Jag går runt och är mallig konstant. Speciellt över alla färgval. Allt blev SÅ bra.

Så läckert det är med det kulörta taket, som ger rummet en härlig känsla. Taket är målat i 7163 Minty Breeze med LADY Perfection. Panelväggen är målad med LADY Supreme Finish Matt i 1931 Kokos och bröstpanel med LADY Supreme Finish Halvblank i 1876 Vitt Te.

2021

Elins mål för 2021 är att renovera klart sitt hem och att bo in sig. Sedan längtar hon efter att få laga mycket middagar i hennes läckra kök och fokusera lite mer på jobbet.

Ljuvligt vardagsrum med läckra kulörkombinationer! Taket är målat i 7163 Minty Breeze med LADY Perfection. Panelväggen är målad med LADY Supreme Finish Matt i 1931 Kokos och bröstpanelen med LADY Supreme Finish Halvblank i 1876 Vitt Te.

Få mer inspiration av Elins värld här.

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Färgglatt och stilfullt hos Amelia Widell

Välkommen hem till inredningsprofilen och MELIMELI-grundaren Amelia Widell! Flytten från takvåning till sekelskiftesvåning fick Amelia att vilja satsa på färg…

Nymålat sovrum hos @bisse

Få in vårkänslorna i sovrummet! Fastighetsmäklaren och kreatören Jannike Nordström, mer känd som @bisse_ på Instagram, gjorde en total makeover…

Elaines och Dennis rosa kök

Många av dagens kök tenderar att gå i ljusa, neutrala pastellfärger. Men varför inte satsa på en mer kulört ton?…

Inspireras av vårens kulörer

Släpp in våren och kickstarta denna härliga årstid med att måla om i ljusa, fräscha nyanser från Jotun LADY! Med…

Hemma hos Sara Biderman

Välkommen hem till stylisten Sara Biderman! Denna eleganta lägenhet i Norrmalm i Stockholm präglas av lugna, dämpade kulörer – en…

Så målar du påskäggen!

Påskägg i alla varianter är något vi förknippar med traditionellt påskfirande. Vi pyntar gärna hemmet med påskägg eller fyller påskäggen…