Hemma hos Elleonore Fust 

Hemma hos Elleonore Fust 

Välkomna hem till kreativa och inredningsintresserade Elleonore Fust. Elleonore studerar till grundskolelärare, men lägger stort engagemang på sitt stora intresse, inredning. Kolla in Elleonores nymålade kontor här!

Elleonore Fust

31 år gamla Elleonore bor tillsammans med sin sambo och sina två barn i ett egenritat hus i Västerås. Elleonore har ett stort kreativt intresse och fick en stor dos av det i husbygget, färgsättningen och inredningen till hemmet. Vid sidan av husbygget utbildade Elleonore sig till inredare, då intresset och drömmen om att jobba med sin passion växte starkare.

– Jag vill vara kreativ och att mitt intresse kan ge andra inspiration och vägledning. Framöver vill jag fortsätta skapa vårt hem och drömmer om att en dag få bygga ännu ett hus, förklarar Elleonore.

Läckert och ombonat kontor. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i vår nya kulör 12180 Present.  

Naturen i fokus

– Jag blir inspirerad av allt omkring mig, men allra mest av naturen. Både när det gäller färgsättning och materialval, förklarar Elleonore.

Greigetonen 12180 Present tillför värme och mjukhet i rummet. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg. 

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

När Elleonore färgsatte sitt hus, utgick hon ifrån en färgskala som liknar naturen och som hon hittar ett lugn i.

Jag vill att alla kulörer ska harmonisera med varandra och att det känns tidlöst, men ändå varmt. Vi har ett stenhus och jag har velat jobba med färger som framhäver den känslan mer. Jag har exempelvis målat med kalkfärg för att komma åt detta, och jag är så nöjd med resultatet och känslan. 

Kontoret är ett med naturen! Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 12180 Present.  

Kalkfärg

När det var dags att måla om det senaste rummet i hemmet, så var det ingen tvekan om saken att Elleonore skulle måla väggarna med LADY Minerals kalkfärg.

– När jag valde färgen till vårt senaste rum, som är kontoret, så visste jag redan från början att jag ville ha en kalkfärg på väggarna. Jag ville att den skulle gå åt det lite mörkare tonerna, men att den ändå skulle harmonisera med husets andra nyanser. Jag ville att naturens färgskala skulle bli grunden. Innan jag börjar måla, så testmålar jag gärna på väggen för att se hur kulören blir i just det rummet, förklarar Elleonore.

Vi har målat mycket med Jotuns fina färger. Jag är så nöjd med alla resultat och alla kulörer vi lyckats välja till vårt hus. Varje ton ger en känsla, även om skalan går i grått.

Få mer inspiration av Elleonore här!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Sovrum i kalkfärg hos Emelie Sundberg

Hemma hos fotografen och stylisten Emelie Sundberg är det inte bara vardagsrummet som målats om med kalkfärg – nu även…

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…