Hemma hos Elleonore Fust 

Hemma hos Elleonore Fust 

Välkomna hem till kreativa och inredningsintresserade Elleonore Fust. Elleonore studerar till grundskolelärare, men lägger stort engagemang på sitt stora intresse, inredning. Kolla in Elleonores nymålade kontor här!

Elleonore Fust

31 år gamla Elleonore bor tillsammans med sin sambo och sina två barn i ett egenritat hus i Västerås. Elleonore har ett stort kreativt intresse och fick en stor dos av det i husbygget, färgsättningen och inredningen till hemmet. Vid sidan av husbygget utbildade Elleonore sig till inredare, då intresset och drömmen om att jobba med sin passion växte starkare.

– Jag vill vara kreativ och att mitt intresse kan ge andra inspiration och vägledning. Framöver vill jag fortsätta skapa vårt hem och drömmer om att en dag få bygga ännu ett hus, förklarar Elleonore.

Läckert och ombonat kontor. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i vår nya kulör 12180 Present.  

Naturen i fokus

– Jag blir inspirerad av allt omkring mig, men allra mest av naturen. Både när det gäller färgsättning och materialval, förklarar Elleonore.

Greigetonen 12180 Present tillför värme och mjukhet i rummet. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg. 

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

När Elleonore färgsatte sitt hus, utgick hon ifrån en färgskala som liknar naturen och som hon hittar ett lugn i.

Jag vill att alla kulörer ska harmonisera med varandra och att det känns tidlöst, men ändå varmt. Vi har ett stenhus och jag har velat jobba med färger som framhäver den känslan mer. Jag har exempelvis målat med kalkfärg för att komma åt detta, och jag är så nöjd med resultatet och känslan. 

Kontoret är ett med naturen! Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 12180 Present.  

Kalkfärg

När det var dags att måla om det senaste rummet i hemmet, så var det ingen tvekan om saken att Elleonore skulle måla väggarna med LADY Minerals kalkfärg.

– När jag valde färgen till vårt senaste rum, som är kontoret, så visste jag redan från början att jag ville ha en kalkfärg på väggarna. Jag ville att den skulle gå åt det lite mörkare tonerna, men att den ändå skulle harmonisera med husets andra nyanser. Jag ville att naturens färgskala skulle bli grunden. Innan jag börjar måla, så testmålar jag gärna på väggen för att se hur kulören blir i just det rummet, förklarar Elleonore.

Vi har målat mycket med Jotuns fina färger. Jag är så nöjd med alla resultat och alla kulörer vi lyckats välja till vårt hus. Varje ton ger en känsla, även om skalan går i grått.

Få mer inspiration av Elleonore här!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

7686 Mindful Green – en balanserad grön färg

Vår senaste LADY-färgkarta CANVAS bjuder på flera gröna färgnyheter – till exempel den mörkgröna, djupa kulören 7686 Mindful Green! Inspireras…

20217 Muted Coral – en vacker korallröd nyhet

Jord och sand, snäckor och stenar. Naturen bjuder på betydligt fler färger än grönt. Lugna jordfärger, dämpade gultoner och varma…

12291 Soft Brown – en djup och elegant brun färg

Vill du måla om i en brun färg? I den senaste färgkartan från LADY, CANVAS, hittar du vår kanske vackraste…

2224 Indi Pink – en dämpad och allsidig rosa ton

Rosa kan betyda många saker för olika personer, men i de flesta fall går det att hitta en rosa färg…

12290 Antwerp Beige – en omedelbar klassiker

Mmm, beige. Den ljusa, gråbruna färgen som passar till allt och som vi aldrig riktigt tröttnar på. Men det finns…

4947 True Blue – en elegant kick till din interiör

Kulörnyheten Jotun LADY 4947 True Blue från vår nya färgkarta CANVAS är en frisk och ren blåton med omedelbara associationer…