Hemma hos Elleonore Fust 

Hemma hos Elleonore Fust 

Välkomna hem till kreativa och inredningsintresserade Elleonore Fust. Elleonore studerar till grundskolelärare, men lägger stort engagemang på sitt stora intresse, inredning. Kolla in Elleonores nymålade kontor här!

Elleonore Fust

31 år gamla Elleonore bor tillsammans med sin sambo och sina två barn i ett egenritat hus i Västerås. Elleonore har ett stort kreativt intresse och fick en stor dos av det i husbygget, färgsättningen och inredningen till hemmet. Vid sidan av husbygget utbildade Elleonore sig till inredare, då intresset och drömmen om att jobba med sin passion växte starkare.

– Jag vill vara kreativ och att mitt intresse kan ge andra inspiration och vägledning. Framöver vill jag fortsätta skapa vårt hem och drömmer om att en dag få bygga ännu ett hus, förklarar Elleonore.

Läckert och ombonat kontor. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i vår nya kulör 12180 Present.  

Naturen i fokus

– Jag blir inspirerad av allt omkring mig, men allra mest av naturen. Både när det gäller färgsättning och materialval, förklarar Elleonore.

Greigetonen 12180 Present tillför värme och mjukhet i rummet. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg. 

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

När Elleonore färgsatte sitt hus, utgick hon ifrån en färgskala som liknar naturen och som hon hittar ett lugn i.

Jag vill att alla kulörer ska harmonisera med varandra och att det känns tidlöst, men ändå varmt. Vi har ett stenhus och jag har velat jobba med färger som framhäver den känslan mer. Jag har exempelvis målat med kalkfärg för att komma åt detta, och jag är så nöjd med resultatet och känslan. 

Kontoret är ett med naturen! Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 12180 Present.  

Kalkfärg

När det var dags att måla om det senaste rummet i hemmet, så var det ingen tvekan om saken att Elleonore skulle måla väggarna med LADY Minerals kalkfärg.

– När jag valde färgen till vårt senaste rum, som är kontoret, så visste jag redan från början att jag ville ha en kalkfärg på väggarna. Jag ville att den skulle gå åt det lite mörkare tonerna, men att den ändå skulle harmonisera med husets andra nyanser. Jag ville att naturens färgskala skulle bli grunden. Innan jag börjar måla, så testmålar jag gärna på väggen för att se hur kulören blir i just det rummet, förklarar Elleonore.

Vi har målat mycket med Jotuns fina färger. Jag är så nöjd med alla resultat och alla kulörer vi lyckats välja till vårt hus. Varje ton ger en känsla, även om skalan går i grått.

Få mer inspiration av Elleonore här!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Vacker greige palett hemma hos Ask och Eng

Kine Ask Stenersen och Kristoffer Eng startade köks- och möbeldesignföretaget Ask og Eng 2016 efter att ha byggt hållbara kök…

Cheerful Peach – en fräsch persikofärg

Ett ljust och behagligt uttryck skapas med LADY Pure Color i den fräscha nyansen 1520 Cheerful Peach. Detta är en…

Naturligt och lyxigt i Trädtoppen

Inredningen i Trädtoppen är enkel och asketisk. Gästen ska känna att det är kvalitet i alla led, från gott hantverk…

Inspireras av kärlekens färg

Den 14 februari är det alla hjärtans dag och då vill vi uppvakta någon vi tycker om! Det kan man…

Naturlig färginspiration till fjällstugan

Vem älskar inte den naturliga fjällstugan med varma och rustika inslag? Jag vill bara till stugan på en gång! Och,…

Jasmine älskar beige tonen Sand

Gillar du beige toner? Då kommer du garanterat att älska Jasmines hem! I denna lugna och fridfulla Malmö-lägenhet är varje…