Hemma hos Kirsten Visdal

Hemma hos Kirsten Visdal

Kirsten Visdal är inredningsdesigner och stylist, samt ett stort fan av LADY-kulören 10678 Space. Detta blev bastonen i familjens nymålade allrum. Kolla in hemmet här. Väggarna är målade med LADY Pure Color i 10678 Space, och taket är laserat med LADY Pure Nature White.

Kirsten Visdal

Kirsten Visdal är inredningsdesigner och stylist. Hon blev känd genom sina designuppdrag i det norska Tv-programmet Tid for Hjem, samt genom sina otaliga reportage i inredningstidningar.

Kirsten har stor kärlek till naturmaterial, såsom trä och sten, som är hållbara och långvariga material. Detta är viktigt för Kirsten som alltid tillför dessa element i sina projekt, liksom i sitt hem.

LADY 10678 Space - hos Kirsten Visdal

– De stora fönsterpartierna tillför mycket ljus och bjuder in naturen i hemmet. Här är det därför viktigt att skapa en mjuk och enhetlig övergång, förklarar Kirsten. Väggarna är målade med LADY Pure Color i 10678 Space, och taket är laserat med LADY Pure Nature White.

Renovering av hemmet

När Kirsten skulle renovera sitt allrum föll kulörvalet på 10678 Space.

– Jag älskar kulören 10678 Space. Det är en fantastisk ton som jag har använt i flera interiörprojekt. Denna beigeton ser likadan ut oavsett tid på dygnet – den är inte för röd eller gul, och inte heller för grön. För mig är det den perfekta gyllene beigetonen som inte påverkas av ljusinsläppet, eller de gröna tonerna utanför fönsterna, förklarar Kirsten.

LADY 10678 Space - hos Kirsten VisdalVäggen är målad med supermatta LADY Pure Color i 10678 Space.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

Från lantlig stil till modern minimalism

Allrummet på hela 65m² hade tidigare panel som var lackad med panellack, som med åren hade ändrat kulör. När det var dags att renovera rummet, så gjordes panelen om till släta väggar med hjälp av gipsväggar. Rummet gick från att ha en lantlig känsla till modern minimalism.

LADY 10678 Space - hos Kirsten VisdalBetongspisen målades med LADY Wonderwall0394 Varmgrå

 LADY Wonderwall

LADY Wonderwall

 • Vacker, matt och robust
 • Extremt slitstark
 • Mycket smutsavvisande
 • Täckgaranti

Naturlig bas

Kirsten är som nämnt svag för naturelement och därför har paneltaket bevarats och moderniserats. Stilen i huset har gradvis blivit mer minimalistisk och Kirsten har tillfört nya och moderna inslag, vilket ger en härlig känsla när det äldre möter det nya.
LADY 10678 Space - hos Kirsten VisdalTaket är laserat med en strykning av LADY Pure Nature White och köksluckorna är målade med LADY Supreme Finish Silkesmatt i 10678 Space.

 LADY Pure Nature White

LADY Pure Nature White

 • Enkel att påföra, droppar inte – perfekt till tak
 • Ger ljust och vackert trä
 • Bevarar utseendet över tid
 • Till obehandlat trä

portrett Kirsten-Visdal_foto_Einar-Aslaksen

Få mer inspiration av Kristin här.
Porträttbild: Einar Aslaksen.
Foto: Per Olav Sølvberg 

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Möt Emma Johansson @whatdecoratesmyday

Välkomna hem till Emma Johansson som driver kontot @WhatDecoratesMyDay. Låt dig inspireras av hennes hem, stil och nymålade snickerier i…

Hemma hos inredningsdesignern

Välkomna hem till inredningsdesignern Christina Pettersen Skjevik. Hemma hos Christina går kulörvalen i en behaglig skala som ger lugn och…

Hemma hos Ida Gran-Jansen

Välkomna hem till mat- och bakexperten Ida Gran-Jansen! Här kombineras dämpade toner i en läcker harmoni. Väggarna är målade med…

Så lyckas du med bredspackling av väggar

Nu kan alla få ett jämnt och vackert resultat betydligt enklare än tidigare! – Läs om våra nya, suveräna rullspackel…

Vårlika pasteller

Välkomna hem till Annette Nordstrøms personliga hem! Gör dig redo för en rejäl dos av vårkänslor och pasteller.  Ny energi…

Ett drömkök i dämpade nyanser

Ett drömkök i tidlös design. – Kristin och Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, och det vackra köket…