Hemma hos Pella Hedeby

Hemma hos Pella Hedeby

Pella Hedeby arbetar som inredare, stylist och delar sin inredningsinspiration på sitt Instagramkonto @pellahedeby. Välkomna till ett ljust och helt stilsäkert hem!

Pella Hedeby

Inredaren och stylisten Pella Hedeby bor i Östertälje med sina två barn Leo och Viggo, samt sina två italienska vinthundar Gypsy och Yoda. Pella har nyligen flyttat in i ett nytt hem – en ljus och läcker lägenhet om 96 kvm.

Välkomna hem till inredaren Pella! Här är väggarna målade med LADY Minerals kalkfärg i 10341 Kalk.

Pella är en inspiratör av rang som får mycket av sin inspiration från naturen.

– Jag älskar det enkla och landar stilmässigt i en mjuk minimalism med inslag av naturliga material och texturer, förklarar Pella.

En bättre arbetsplats! Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 10341 Kalk.

Inredningsintresse från tidig ålder

Pellas intresse för inredning startade tidigt. Ända sedan Pella var barn har hon möblerat om sitt flickrum. Titt som tätt bytte även Pella rum för att få möjlighet att inreda nya hörn och skapa rumsligheter.

Som tur är så hade jag en väldigt förstående mor, förklarar Pella.

Likadant började Pella i tidig ålder att fynda på loppisar, lutade av möbler och hittade på nya funktioner för containerfynd.

Vackert sovrum med läckra detaljer i linne, skinn och trä. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 10341 Kalk.

Mjuka kombinationer. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 10341 Kalk.

Värme och karaktär med kalkfärg

Nyligen har Pella flyttat in i ett nytt hem och till en lägenhet om 96kvm med genomgående planlösning.

Jag älskar ljuset här och ville skapa ett ljust hem, där kalkfärgen LADY Minerals får ge väggarna struktur och karaktär. Då lägenheten är relativt nybyggd så önskade jag ta bort lite av nyproduktionskänslan och ge den lite mer ”patina”. Även om LADY Minerals kalkfärger får en relativt diskret karaktär i ljusa nyanser, så får man ett djup och en värme som grund. Mitt val av kulör föll på nyansen 10341 Kalk, en av mina favoriter från Jotun som jag använt i många projekt. I barnens rum har vi målat med 1928 Sommarsnö och 10679 Washed Linen. Jag älskar 10679 Washed Linen och den ombonade känslan som kulören ger, förklarar Pella.

 LADY Minerals

LADY Minerals

  • Levande kalkmatt yta
  • Unikt uttryck
  • Enkelt att lyckas
  • Täckgaranti

Den äldsta sonens sovrum är målad med LADY Minerals kalkfärg i 10679 Washed Linen.

Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 10679 Washed Linen.

Socklar och foder är målade med LADY Supreme Finish Silkematt i samma nyans som väggarna, vilket ger ett lugnt och stillsamt uttryck. Dessutom skapar det en fin bas till för övrig inredning.

Jag fullkomligt älskar mitt nya hem och har funnit mig väl tillrätta

Tunna linnegardiner, grova sisalmattorna och tvättat linne på soffan ger en naturnära och avslappnad känsla. Väggarna är målade med LADY Minerals kalkfärg i 10341 Kalk.

Vad är dina drömmar och förväntningar på 2021?

– 2021 har varit ett ganska turbulent år för mig personligen, med separation, flytt och en rejäl nystart. Jag längtar efter att landa efter allt och hitta en struktur i mitt nya. Många roliga jobb och inredningar ligger framför mig och jag drömmer om att jobba vidare med mitt bokprojekt och plattformen Slow Emotions Project. 

Den yngsta sonens sovrum är målad med supermatta LADY Pure Color i 1928 Sommarsnö. Pellas son föredrar vita väggar och 1928 Sommarsnö blev det perfekta alternativet som gav en fin brytning mot de vita snickerierna och taket. 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

Väggarna är målad med LADY Pure Color i 1928 Sommarsnö.

Få mer inspiration av Pella här!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…

Ljust och fräscht hemma hos Kristin Rödin

Kreatören Kristin Rödin älskar vita, ljusa färger i sitt hem och föll för vår vackra gräddiga kulör 0486 Silke som…