Höstens nyanser

Höstens nyanser

Med fokus på skandinavisk design i kombination med vackra höstfärger. Nyanser som skapar ett lugn i rummen. Detta inlägg är i samarbete med inredningsstylisterna Kirsten Visdal, Susanne Swegen och fotografen Inger Marie Grini. Väggarna i sovrummet är målade med supermatta LADY Pure Color 11175 Adventure.  

Den brända orangetonen på väggen är exotiskt, men samtidigt ger de gyllene tonerna en känsla av trygghet och närvaro.

Sov gott och dröm vackert

Visst är det underbart med en renbäddad säng? Doften, de krispiga sängkläderna och lugnet som infinner sig i kroppen. Kulören LADY 11175 Adventure gör sovrummet till en lugn plats och som även lägger grund till en god nattsömn. Det vita bäddsettet från Høie of Scandinavia skapar en vacker kontrast till kulören, och som dessutom ger dig desto godare sömn. Visst ser rummet inbjudande ut?

Väggen är målad med LADY Pure Color 11175 Adventure.

Garderobshjältar

Bara de finaste plaggen får hänga framme. De brända tonerna framhäver ljusa nyanser och får detaljerna att poppa.

Ett vackert stilleben med favoritplaggen skapar en vacker kulörkombination. Stolen är designad av designern Ali Gallefoss. Väggen är målad med LADY Pure Color 11175 Adventure.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

I ett modernt stylat rum upplevs de mörkröda kulörerna som eleganta och kontinentala mot de räta linjerna och material mixen.

Få en bra start på dagen

Att ge sig själv tid är en god investering. Unna dig själv extra lång tid om morgonen med välgörande produkter för kropp och själ. Badrum behöver inte nödvändigtvis ha ljusa kulörer på väggarna. Varma rustika toner låter oss koppla av med dess omfamnande effekt.

Tandborstmugg och glas från HAY, keramik-kula från Laurie Poast Atelier, stearinljus från COS, tvål från Binu Binu/Kollekted by, påse från Granit.

Kulören på väggen är LADY Aqua 20143 Lively Red. De krispiga vita tonerna gör sig friska och fräscha mot den röda kulören, den gråa betongen och det varma trähantverket. Här får du helt klart en bättre start på dagen!

Läs mer om Jotuns godkända våtrumssystem här

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Ingår i Jotuns godkända våtrumssystem
  • Fuktbeständig
  • Täckgaranti

 

Bord från Krafted, spegel från Skagerak/ ASK, tvålar från Binu Binu/Kollekted by, handduk från Comfort.
Färgen på väggen är LADY Aqua 20143 Lively Red.

I hörnet

Det poetiska ljuset och den fina kulörupplevelsen som uppstår när två ytor möts i ett hörn. Har ni tänkt på det, och visst är det fint? Det blir desto vackrare när det nordiska dagsljuset strömmar in genom fönstret och möter de ljusa trähantverket. Vilka kulörupplevelser.

Väggen är målad med LADY Pure Color 11173 Humble Yellow. Hyllan kommer från Bolina.

Strå mot strå

Den anrika stråtapet gör sig vacker och harmoniserar fint med supermatta LADY Pure Color 11173 Humble Yellow.

Foto: Inger Marie Grini
S
tyling och koncept: Kirsten Visdal, Susanne Swegen

Produkter från: ASKComfort SkøyenHøie of ScandinaviaCOSGranitKollekted byNorway DesignsLaurie Poast AtelierTeppeforumNorthernHouzKraftedBiri TapetKristina Dam  

Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Ditte Svanfeldts varma och ombonade sovrum

Välkomna hem till Ditte Svanfeldt. En inspiratör och entreprenör som bor tillsammans sin familj på landet. Hon är en livsnjutare…

Supermatta väggar gör hela skillnaden

Supermatta och vackra väggar. Detta fina sovrum är målat i den gyllenbruna nyansen 10963 Golden Bronze med LADY Pure Color….

Ett hem att leva i hemma hos Emilia

En bit utanför Helsingborg bor Emilia Olsson i ett vackert hus tillsammans med sin familj. Här pryder dämpade harmoniska kulörer…

Nya vackra kulörer i LADY kalkfärg

 – Vi har lanserat nya kulörer i LADY Minerals kalkfärg och LADY Minerals Revive. Färgen på bilden är LADY Minerals…

Kolla in lanseringen av LADY REDISCOVER

I år lanserades den nya färgkartan REDISCOVER genom en stor digital lansering.  Vi har återupptäckt kulörer och hittat nya sätt…

Neutral bas med varma kulörinslag

Många trivs bra med en neutral färgbas i hemmet, men vill ändå ha några kulörta inslag. Här får du kulörchefens…

Go to top