LADY Minerals Kalkfärg – nu i fler färger

LADY Minerals Kalkfärg – nu i fler färger

Nya färger i LADY Minerals Kalkfärg! Den krökta väggen är målad med 11174 Curious Mind. – Livet är fullt av möjligheter – utforska dem med nyfikenhet!

Trendfärger från LADY

Nu finns LADY Minerals också tillgänglig i färger från vår senaste färgkarta 2020 och vi är glada över att få introducera dem för dig! Kom ihåg att det som är speciellt fint med den här produkten är att du har möjlighet att sätta din personliga prägel på väggarna eftersom du påför färgen med pensel.

Väcker din nyfikenhet

111174 Curious Mind är en blandning av gult, beige och grått. Resultatet är en spännande grågul färg som väcker din nyfikenhet. Färgen är i sig själv kalkaktig och kan användas som en neutral färg men den blir även en modern accentfärg i kombination med andra färger. Genom att använda samma kulör i både kalkfärg och färg för släta väggar, får du en spännande och samtidigt lugn inredning.

LADY-Minerals_11174_Curious Mind

Här är den krökta väggen målad med LADY Minerals Kalkfärg 11174 Curious Mind och den släta med LADY Wonderwall 11174 Curious Mind.

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levande kalkmatt yta
 • Unikt uttryck
 • Enkelt att lyckas
 • Täckgaranti

Harmonisk och vacker blå

Full av självtillit skapar LADY Minerals 5490 Serene Blue stämning i inredningen samtidigt som den enkelt kan kombineras med andra färger. Blått har alltid varit lugnets färg och med den här färgen kan du därför skapa en fridfull och balanserad atmosfär i ditt hem. Se hur elegant kulören blir i LADY Minerals som ger en ruff edge åt färgen.

Jotun_LADY-Minerals-5490-Serene-Blue

Vägg målad med LADY Minerals 5490 Serene Blue. – Den nya, dämpade blågröna färgen har redan blivit en klassiker!

LADY Minerals kalkfärg tar naturen på allvar och resultatet blir matt, mjukt och varmt.

Ödmjuk och elegant

Om du vill ha en färg som är diskret och sofistikerad men som ändå ger utrymme för andra accenter utan att själv försvinna kan LADY Minerals 11173 Humble Yellow vara färgen du är ute efter! Den dämpade och ljust gula färgen har ett stråk av grått över sig och matchar fint till LADY 5490 Serene Blue, beskriven ovan, eftersom gult och blått är komplementärfärger.

Lätt och subtil mintfärg

LADY 7637 Exhale är en färg som inbjuder till stillhet och ro. Denna dämpade mintgröna nyans, som har en blågrön ton med ett gråaktigt stråk över sig, är en färg som är bra att omge sig med när man vill ha lugn. Med LADY Minerals 7637 Exhale skapar du en diskret och vacker vägg med en fin och mjuk struktur.

Jotun_LADY-7637-Exhale

Andas ut med LADY 7367 Exhale. Lägg märke till att det här är målat med LADY Pure Color.

En ny och vacker mineralisk färgpalett

Utforska effekten av färgerna och även hur du kan kombinera olika nyanser för en personlig färgpalett. De utvalda färgerna i LADY Minerals harmonierar fint med andra väggfärger från LADY.

Det är enkelt att måla med LADY Minerals, men eftersom det är det personliga uttrycket som är i fokus rekommenderar vi att målningstekniken provas ut på en liten testyta innan du sätter igång. Då är du säker på att hitta precis det uttryck som du vill ha på din vägg. Om du målar med långa strykningar får du en lugn effekt och med kortare penselstråk får du ett mer intensivt uttryck. Lär dig mer om hur du målar med LADY Minerals

 LADY Minerals

LADY Minerals

 • Levande kalkmatt yta
 • Unikt uttryck
 • Enkelt att lyckas
 • Täckgaranti

Våra tips på vackra färgkombinationer

I den nya färgkartan från Jotun LADY har vi förslag på en rad matchande färgkombinationer, både med nya färger och med klassiska, tidlösa nyanser! Rekommenderade kombinationer är trygga val som gör att du kan känna dig säker på att få en vacker inredning. LADY 1352 Form är en av våra klassiska färger som harmonierar fint med LADY 11174 Curious Mind, LADY 11173 Humble Yellow och LADY 5490 Serene Blue.

Jotun_LADY-Minerals-1352-Form

En tidlös färg på väggen som matchar flera av de nya färgerna, LADY Minerals 1352 Form. Bordet är målat i samma kulör, LADY Supreme Finish silkematt 1352 Form.

Här är de andra tidlösa färgerna från vår senaste färgkarta som finns tillgängliga i LADY Minerals Kalkfärg:

Är du mer nyfiken på vårt färgurval? Nu kan du få LADY Minerals kalkfärg i över 80 olika färger!

Ojämna underlag?

LADY Minerals Revive förvandlar ojämna underlag till vackra betongaktiga väggar. Detta är lösningen när du vill ha en tidsenlig förnyelse av ett rum som verkligen behöver det. Resultatet är vackra mineraliska väggar.

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • naturlig, mineralisk väggrenovering
 • levande yta med ett unikt färguttryck
 • tidsenlig renovering
 • kommer i utvalda LADY-kulörer

Läs gärna mer om denna unika väggförnyare. 

Vi hoppas att du fick lust att utforska LADY Minerals universum närmare! – Det är enkelt att lyckas med ditt egna exklusiva och personliga uttryck! Lycka till!!!
Camilla Skjelberg
Camilla Skjelberg

Camilla Skjelberg – Regional Digital Manager

Camilla har lång erfarenhet av varumärkesbyggande och kommunikation. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners, delar hon med sig av nyheter, trender och inspirerande tips.

Rustika, råa och ärliga kulörer

Rustika kulörer och ytor omfamnar oss i kulörtemat ”EMBRACE”.  En kulörpalett i en perfekt balans. Den är dämpad och jordnära,…

Ny färgkarta från LADY – TOGETHER

LADY lanserar en ny färgkarta för 2022! Färgkartan TOGETHER innehåller tre unika kulörpaletter som skapar rum, där det är extra…

Lugnande kulörer i ett vackert samspel

Behagliga, lugnande kulörer och mjuka ytor bjuder in till samtal och reflektion. Kulörpaletten ”CHERISH” inspirerar till mjuka kombinationer. Väggen är…

Kulörer som ger energi och glädje

Energiska kulörer! I LADYs färgkarta TOGETHER presenterar vi kulörpaletten PLAYFUL som är glad, självsäker och energisk. Väggen är målad med…

Hemma hos Kirsten Visdal

Kirsten Visdal är inredningsdesigner och stylist, samt ett stort fan av LADY-kulören 10678 Space. Detta blev bastonen i familjens nymålade…

Skapa en sensommarstämning hemma med Desert Pink

Välkomna till detta ljusa och behagliga vardagsrum som är målat i kulören LADY 12120 Desert Pink. Detta är en dämpad,…