Lär känna Anna-Karin, @NyttHem

Lär känna Anna-Karin, @NyttHem

Välkomna hem till Anna-Karin som inspirerar tusentals människor dagligen via sitt Instagramkonto @NyttHem. Vi blir ständigt inspirerade av Anna-Karin, och av hennes otroliga smak och stil. Välkomna in och förbered er på en rejäl dos inspiration. Väggen är målad med LADY Pure Color i 10678 Space

NyttHem

Anna-Karin bor på Kinnekulle i närheten av Vänern. Kinnekulle är känt för alla sina naturreservat och för sin skönhet – en plats som inspirerar Anna-Karin med sin känsla och sina kulörer. Att inspirera jobbar Anna-Karin aktivt med genom sitt Instagramkontot @NyttHem. Här inspirerar hon sina följare med inredning och trädgård. Utöver att arbeta med sina sociala medier, så jobbar Anna-Karin som gymnasielärare i språk.Hemma hos Anna-Karin kombineras läckra detaljer i en vacker harmoni. Väggen är målad med LADY Pure Color i 10678 Space.

Vi önskade en helt matt finish och med LADY Pure Color får man verkligen en supermatt färg som ändå är tålig. Vi är mer än nöjda med vårt val!

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

Läckert värre… Väggen är målad med LADY Pure Color i 10678 Space.

Inspireras av omgivningen och upplevelser

– Jag inspireras av allt ifrån resor, hotell och restauranger, till inredningsbutiker och -magasin, samt av Pinterest och Instagram. Men inspirationen kan lika gärna komma ifrån naturen och omgivningarna där vi bor. Vi bor på vackra Kinnekulle, ett område vid Vänern som är bekant för sin skönhet. Här finns både färger och en känsla som inspirerar mig och som gärna får ge avtryck på både insidan och utsidan av vårt hus, förklarar Anna-Karin.

Med ett öga för detaljer.. Anna-Karin har målat köket med LADY Pure Color i 1024 Tidlös

Hallen är målad i 10678 Space med LADY Pure Color.

Jag har alltid varit intresserad av inredning, i alla fall så länge jag kan minnas. För mig är inredning ett sätt att få utlopp för min kreativitet – att få skapa en miljö där jag och min familj trivs, men där andra även känner sig välkomna. Jag är nog väldigt hemmakär!

Vackert badrum! Väggarna är målade med LADY Aqua våtrumsfärg i 1024 Tidlös.

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Ingår i Jotuns godkända våtrumssystem
  • Fuktbeständig
  • Täckgaranti

Kulörvalen

Egenritat hus

I 2018 byggdes Anna-Karins hus efter egenritade skisser, och samma år flyttade familjen in.

– Min man och jag har själva ritat huset och vår tanke var att bygga ett hus som smälter in med naturen på Kinnekulle. Vi ville att framsidan skulle var ett mer traditionellt ladhus, medan baksidan skulle ha utsikt över Vänern med ett mer modernt uttryck och med stora fönster mot sjön. För mig är det viktigt att kulörerna harmoniserar med varandra i de angränsande rummen, men även med de material som finns i huset och de naturnära färger vi har i vårt hem. Jag gillar varma nyanser så det har vi valt genomgående i vårt hem, förklarar Anna-Karin.

Ombonat och detaljrikt! Kontoret är målat i 10679 Washed Linen med LADY Pure Color.  

Rummet är målat med LADY Pure Color i 10679 Washed Linen.  

Vill du se mer av Anna-Karin? Följ henne och få mer inspiration här!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Naturlig färginspiration till fjällstugan

Vem älskar inte den naturliga fjällstugan med varma och rustika inslag? Jag vill bara till stugan på en gång! Och,…

Jasmine älskar beige tonen Sand

Gillar du beige toner? Då kommer du garanterat att älska Jasmines hem! I denna lugna och fridfulla Malmö-lägenhet är varje…

Dusk Green – en härlig grönton för frodiga rum

Vi bara älskar frodiga rum i mjuka gröntoner – och speciellt denna lite djupa, men ändå fräscha 7038 Dusk Green! …

Greige och blått hos Tone Kroken

Norska inredningsarkitekten Tone Kroken lever på att skapa god stämning. Det framkommer i hennes vackra Oslo-lägenhet. Välkommen in! Bilden ovan:…

Så här bor vår kulörexpert Annika!

Våga satsa på mörka kulörer! Så här fint blir det med den mörkblå nyansen 4744 Sophisticated Blue i Annikas stora…

Detta är kulörerna för 2023

Härligt sovrum med nymålade väggar i kulören 1520 Cheerful Peach! Drömmer du om att måla om i år och är…