Möt Emma Johansson @whatdecoratesmyday

Möt Emma Johansson @whatdecoratesmyday

Välkomna hem till Emma Johansson som driver kontot @WhatDecoratesMyDay. Låt dig inspireras av hennes hem, stil och nymålade snickerier i läckra 125 Palmetto

Emma Johansson

Emma arbetar som inredningsinfluencer, fotograf och bloggar på inredningstidningen samt plattformen Sköna Hem. Via Emmas Instagramkonto @WhatDecoratesMyDay inspirerar hon tusentals människor. Här står mönster- och färgkombinationer i centrum, och dessa mixar är hennes signum.

– Min inredningsstil är en flirt mellan den engelska landsbygden, Karin Larsson och klassisk svensk inredning, som i Svenskt Tenn, förklarar Emma.Läckra kombinationer! Skåpet är målat med  LADY Supreme Finish Pure Matt0125 PalmettoLister, foder och skåpet är målat med  LADY Supreme Finish Pure Matt0125 Palmetto

Inspiration från Storbritannien

När Emma skulle måla om sällskapsrummet valde hon att måla snickerierna i en kontrasterande kulör. Denna inspiration har hon fått från Storbritannien.

– Jag har kikat och blivit inspirerad av hur proffsen, på ett lite mer vågat sätt, jobbar med kontrastfärger och inredning i Storbritannien. Mina stora inredningsidoler är Matilda Goad och Beata Heuman, berättar Emma.

Åh jag önskar verkligen att Sverige ska våga mer färg- för det gör verkligen något med en. Kan lyfta ett rum till en helt ny nivå!

Detta är helt klart ett trevligare sällskapsrum! Bokhyllan och paneltaket är målat med  LADY Supreme Finish Pure Matt0125 Palmetto

Inredningsintresse från sin mamma

Emma har alltid haft ett brinnande intresse för inredning och hittar inspiration i allt som hon ser och gör.

– Jag har absolut ärvt mitt intresse av min mamma. När jag var liten möblerade jag alltid om i mitt rum och när jag tröttnade på det så gjorde jag om i mina kompisars rum😅Läckra 0125 Palmetto gör sig väldigt vacker i detta rum. Lister, foder och skåpet är målat med LADY Supreme Finish Pure Matt.

0125 Palmetto

När Emma skulle måla om snickerierna i sitt sällskapsrum, ville hon ha en varm ton som passade till tapeten i rummet.

– Jag föll direkt för den djupa, varma men ändå pigga gröna färgen 0125 Palmetto. Jag målade med LADY Supreme Finish som är Jotuns bästa färg till trä och panel. Nyheten LADY Supreme Finish Pure Matt är en ännu mattare och vackrare snickerifärg med suverän och förstärkt slitstyrka – helt perfekt för snickerier, fönster etc. som slits på en del.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

  • Ännu vackrare finish – även på dörrar och lister
  • Extremt slitstark
  • Suverän utflytning
  • Pure matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

När naturen flyttar in… Lugnt och behagligt rum! Snickerierna är målade med  LADY Supreme Finish Pure Matt0125 Palmetto.

Tack för titten Emma!
Foto: Emma Johansson  

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Nordisk elegans hos Catrine och Per Ove

Det vackra hemmet tillhörande inredningsstylisten Catrine Svellingen kännetecknas av egendesignade lösningar, greige kulörval och nordisk design. Välkommen in! Catrines eleganta…

Inbjudande hall hos @houseofekman

Inspireras av Emma Ekmans nymålade hall och korridor! Att måla taket i en mörkare kulör än väggen ger en spännade…

Sophisticated Red – En stilsäker burgundyton

Nyheten Sophisticated Red är en djup och stilsäker burgundyröd ton. Denna nyans är varm, läcker – och lätt att bli…

Hemma hos Elisa Røtterud

Välkommen in till Elisa Røtteruds härliga Oslo-hem! I lägenheten på Grefsenkollen skapar dämpade färgkombinationer en behaglig och nästan meditativ atmosfär…

Modern minimalism hos Alexandra Hoang

När modeprofilen Alexandra Hoang och hennes man Thien köpte en lägenhet i Barcode slutade det med att de förnyade både…

Natural Green – rustik ton för jordnära hem

Nyheten 8575 Natural Green har blivit mycket populär sen lanseringen – och det av goda skäl! Vi älskar helt enkelt…