Arijanas sekelskiftesdröm

Arijanas sekelskiftesdröm

Inredaren, entreprenören och influencern Arijana Heinrici har nyligen flyttat in i vacker våning i Uppsala. Kolla in hennes fantastiska hem.  

Välkomna till Arijana Heinricis nya hem. Hon bor tillsammans med maken Fredrik, dottern Maja och deras lurviga hund Morris i en vacker sekelskiftesdröm i Uppsala. Arijana är entreprenör och driver tre bolag tillsammans med sin man. Hon jobbar bland annat som inredare och projektledare inom renoveringar, men även som influencer. Via Arijanas sociala medier bjuds vi in till hennes vackra universum, där inspirationen flödar och där vi konstant hittar nya ”villhöver” detaljer.

Arijana Heinrici njuter i sitt nya vardagsrum. Väggen är målad i 10580 Soft Skin med LADY Pure Color

Personlig stil

Arijana är en riktig inspiratör som får inspiration av allt hon ser, hör och lär sig av andra. Däremot är det viktigt för Arijana att hitta sig egen stil som verkligen kännetecknas av henne.

Mitt hem ska spegla mig och inte vara en kopia av någon annans hem, förklarar Arijana.

Utöver det får hon alltid inspiration från hotell, restauranger, resor och Pinterest.

Vackra rum i fil. Det första rummet är målat med LADY Pure Color 10580 Soft Skin och det bakre sovrummet i  5490 Serene Blue med LADY Pure Color. Vackert och ombonat sovrum. Se så läckra de vita detaljerna är mot kulören 5490 Serene Blue.

Ordning och reda

Arijanas uppväxt var tuff, men trots det minns hon att hennes mamma alltid gjorde det ombonat för henne och hennes syskon. Mamman möblerade om och skapade magi av i princip ingenting. Så Arijanas öga för inredning och detaljer har alltid funnits med, och mycket är tack vare hennes mamma.

När jag blev lite äldre ville jag alltid fixa hemma och blev arg på mina syskon om de förstörde min ordning och reda, berättar Arijana.

Väggen är målad med supermatta LADY Pure Color 10580 Soft Skin.  Hallen är målad i kulören 7637 Exhale med LADY Pure Color som kombineras vackert mot det fina trägolvet och de vita detaljerna. Se även så läckert kulören matchas till 5490 Serene Blue i sovrummet. 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

Våningen i Uppsala

För ett tag sedan bestämde sig familjen att de skulle flytta tillbaka till Uppsala, så de kontaktade några mäklare och berättade vad de sökte. Kort därpå dök deras blivande hem upp och ett snabbt beslut behövdes tas för att säkra våningen. Och så blev det. Redan under visningen skrev de på papperna och lägenheten blev deras.

Dottern Majas vackra barnrum är målat med LADY Pure Color12075 Soothing Beige

Att Arijana ser potentialen i olika hem förstår man väl, men även denna gång såg hennes man Fredrik de stora möjligheterna. Allt föll på plats för båda. Vilka möbler de skulle ha och var de skulle stå, vilka kulörer de skulle ha och hur deras liv skulle se ut här. Men det viktigaste av allt – den värme som fanns i hemmet.

Vackra originaldetaljer i denna sekelskiftesdröm.

Harmoniska kulörval i hemmet

Köket och matsalen

Arijanas familj älskar att umgås och laga mat tillsammans. Därför är det inte konstigt att hennes favoritrum är köket och matsalen.

För att jag ska få egen tid måste jag gå upp tidigt. Vi pratar jämt och ständigt med varandra i familjen, berättar Arijana.

Köket och matsalen är målade med LADY Pure Color 12078 Comfort Grey.

Hösten ger nystart

I höst kommer vi att få se mer av Arijana som ska starta upp ett nytt spännande projekt som vi kommer kunna följa på hennes sociala medier. Hon kommer även att plocka upp bloggandet, och givetvis ta hand om några renoveringar.

Möblerna verkligen poppar mot de kulörta väggarna. Vardagsrummet är målat med LADY Pure Color 10580 Soft Skin och sovrummet i  5490 Serene Blue med LADY Pure Color

Blev du också tokinspirerad av Arijanas hem?
Följ henne på @janaheinrici

Sovrummet är målat med supermatta LADY Pure Color i 5490 Serene Blue. Tack för besöket Arijana!

Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Ditte Svanfeldts varma och ombonade sovrum

Välkomna hem till Ditte Svanfeldt. En inspiratör och entreprenör som bor tillsammans sin familj på landet. Hon är en livsnjutare…

Supermatta väggar gör hela skillnaden

Supermatta och vackra väggar. Detta fina sovrum är målat i den gyllenbruna nyansen 10963 Golden Bronze med LADY Pure Color….

Ett hem att leva i hemma hos Emilia

En bit utanför Helsingborg bor Emilia Olsson i ett vackert hus tillsammans med sin familj. Här pryder dämpade harmoniska kulörer…

Nya vackra kulörer i LADY kalkfärg

 – Vi har lanserat nya kulörer i LADY Minerals kalkfärg och LADY Minerals Revive. Färgen på bilden är LADY Minerals…

Kolla in lanseringen av LADY REDISCOVER

I år lanserades den nya färgkartan REDISCOVER genom en stor digital lansering.  Vi har återupptäckt kulörer och hittat nya sätt…

Neutral bas med varma kulörinslag

Många trivs bra med en neutral färgbas i hemmet, men vill ändå ha några kulörta inslag. Här får du kulörchefens…

Go to top