Arijana Heinricis sekelskiftesdröm

Arijana Heinricis sekelskiftesdröm

Inredaren, entreprenören och influencern Arijana Heinrici har nyligen flyttat in i en vacker våning i Uppsala. Kolla in hennes fantastiska hem.  

Arijana Heinrici

Välkomna till Arijana Heinricis nya hem. Hon bor tillsammans med maken Fredrik, dottern Maja och deras lurviga hund Morris i en vacker sekelskiftesdröm i Uppsala. Arijana är entreprenör och driver tre bolag tillsammans med sin man. Hon jobbar bland annat som inredare och projektledare inom renoveringar, men även som influencer. Via Arijanas sociala medier bjuds vi in till hennes vackra universum, där inspirationen flödar och där vi konstant hittar nya ”villhöver” detaljer.

Arijana Heinrici njuter i sitt nya vardagsrum. Väggen är målad i 10580 Soft Skin med LADY Pure Color

Personlig stil

Arijana är en riktig inspiratör som får inspiration av allt hon ser, hör och lär sig av andra. Däremot är det viktigt för Arijana att hitta sig egen stil som verkligen kännetecknas av henne.

Mitt hem ska spegla mig och inte vara en kopia av någon annans hem, förklarar Arijana.

Utöver det får hon alltid inspiration från hotell, restauranger, resor och Pinterest.

Vackra rum i fil. Det första rummet är målat med LADY Pure Color 10580 Soft Skin och det bakre sovrummet i  5490 Serene Blue med LADY Pure Color. Vackert och ombonat sovrum. Se så läckra de vita detaljerna är mot kulören 5490 Serene Blue.

Ordning och reda

Arijanas uppväxt var tuff, men trots det minns hon att hennes mamma alltid gjorde det ombonat för henne och hennes syskon. Mamman möblerade om och skapade magi av i princip ingenting. Så Arijanas öga för inredning och detaljer har alltid funnits med, och mycket är tack vare hennes mamma.

När jag blev lite äldre ville jag alltid fixa hemma och blev arg på mina syskon om de förstörde min ordning och reda, berättar Arijana.

Väggen är målad med supermatta LADY Pure Color 10580 Soft Skin.  Hallen är målad i kulören 7637 Exhale med LADY Pure Color som kombineras vackert mot det fina trägolvet och de vita detaljerna. Se även så läckert kulören matchas till 5490 Serene Blue i sovrummet. 

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

Våningen i Uppsala

För ett tag sedan bestämde sig familjen att de skulle flytta tillbaka till Uppsala, så de kontaktade några mäklare och berättade vad de sökte. Kort därpå dök deras blivande hem upp och ett snabbt beslut behövdes tas för att säkra våningen. Och så blev det. Redan under visningen skrev de på papperna och lägenheten blev deras.

Dottern Majas vackra barnrum är målat med LADY Pure Color12075 Soothing Beige

Att Arijana ser potentialen i olika hem förstår man väl, men även denna gång såg hennes man Fredrik de stora möjligheterna. Allt föll på plats för båda. Vilka möbler de skulle ha och var de skulle stå, vilka kulörer de skulle ha och hur deras liv skulle se ut här. Men det viktigaste av allt – den värme som fanns i hemmet.

Vackra originaldetaljer i denna sekelskiftesdröm.

Harmoniska kulörval i hemmet

Köket och matsalen

Arijanas familj älskar att umgås och laga mat tillsammans. Därför är det inte konstigt att hennes favoritrum är köket och matsalen.

För att jag ska få egen tid måste jag gå upp tidigt. Vi pratar jämt och ständigt med varandra i familjen, berättar Arijana.

Köket och matsalen är målade med LADY Pure Color 12078 Comfort Grey.

Hösten ger nystart

I höst kommer vi att få se mer av Arijana som ska starta upp ett nytt spännande projekt som vi kommer kunna följa på hennes sociala medier. Hon kommer även att plocka upp bloggandet, och givetvis ta hand om några renoveringar.

Möblerna verkligen poppar mot de kulörta väggarna. Vardagsrummet är målat med LADY Pure Color 10580 Soft Skin och sovrummet i  5490 Serene Blue med LADY Pure Color

Blev du också tokinspirerad av Arijanas hem?
Följ henne på @janaheinrici

Sovrummet är målat med supermatta LADY Pure Color i 5490 Serene Blue. Tack för besöket Arijana!

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Förvandlingen av den 100 år gamla drömvilla

Kolla in när den 100 år gamla villan total förvandlades av Nina Holst och Marcus Mars. Väggen är målad med…

Frodigt och nytt badrum med målade ytor

Med målade ytor på badrummet kan man ändra kulörer utan en speciellt stor insats. Det ger dig möjligheten att skapa…

Så gör du ditt egna soffbord

Gör ditt alldeles egna soffbord med några enkla steg.  Busenkelt soffbord Det är inte alltid lätt att hitta det perfekta…

Social sommarstuga i nordiska toner

Välkomna till den renoverade sommarstugan som har blivit till ett social familjehem. Detta varma och ombonade hem har en välgenomtänkt…

Lägenheten på Grünerløkka

Välkomna till den mysiga och ljusa lägenheten i Grünerløkka i Oslo. Här bor en familj på fyra personer och i…

Lär känna Miranda Rebecca

Miranda Rebecca är mångsysslaren som arbetar som kreatör, driver livsstilsvarumärket For Good Luck, samt driver en foodtruck under somrarna i…