Sophisticated Red – En stilsäker burgundyton

Sophisticated Red – En stilsäker burgundyton

Nyheten Sophisticated Red är en djup och stilsäker burgundyröd ton. Denna nyans är varm, läcker – och lätt att bli fängslad av!

Bilden ovan: Väggen är målad med LADY Pure Color 2951 Sophisticated Red

Sophisticated Red – En burgundyröd kulörfavorit

Det är de djupa, lyxiga och sofistikerade rödtonerna som står i fokus i paletten Curated Living från den nya, globala LADY-färgkartan STORIES. Den röda favoriten 2951 Sophisticated Red är en glamourös burgundyton, som är tydligt inspirerad av mjuk sammet och bordeaux. Så mjuk, vacker och fängslande!

Visste du att röda färger har en bra effekt på oss människor?

Färgerna vi omger oss av har en stor effekt på oss. De röda tonerna är kända för att påverka vårt humör och göra oss glada, alerta och kreativa. Djupa rödtoner bidrar också till att göra oss mer sociala, energiska och passionerade.

Med 2951 Sophisticated Red får du en boost av ny, frisk energi i hemmet. Den är varm, läcker och färgstark, och fungerar utmärkt i kombination med mer dämpade nyanser.

Nærbilde av seng og soverom malt i 2951 Sophisticated Red

Vi förknippar de vinröda tonerna, som Sophisticated Red, med kärlek och intimitet. Så varför inte välja en lyxig och intim atmosfär med LADY Pure Color i 2951 Sophisticated Red i sovrummet? 

Sophisticated Red för med sig en läcker glimt av nostalgi!

Välj LADY Pure Color för ett matt, vackert uttryck

Djupa, kulörstarka rödtoner är extra fina när de är helt matta. Med LADY Pure Color blir de mattare och vackrare än någonsin. Med sin supermatta finish, helt fri från reflektion, får klara och djupa färger ett mer exklusivt och behagligt uttryck.

Bord malt i LADY 2951 SOPHISTICATED RED

Skapa en exklusiv och inbjudande atmosfär i matsalen med den eleganta burgundytonen 2951 Sophisticated Red.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vackraste väggfärg någonsin – supermatt
 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

Stilfulla kulörkombinationer skapar trevliga bakgrunder i rum som upplevs tidsriktiga och tidlösa på samma gång.

 

Fina kulörkombinationer med 2951 Sophisticated Red

Tillsammans med noggrant utvalda neutraler, som den gyllenbruna 10430 Savann, skapar Sophisticated Red ett intressant och kreativt uttryck som bidrar till unika, eleganta atmosfärer.

Soverom i 2951 Sophisticated Red med listverk i 10430 Dempet SavanneDämpade neutraler bidrar till att skapa en elegant atmosfär i samspel med djupare nyanser, t ex röda toner. Sovrumsväggen är målad med den supermatta färgen LADY Pure Color 2951 Sophisticated Red, dörrar och lister är målade med LADY Supreme Finish 10430 Savann.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

Vår vackraste väggfärg någonsin – supermatt
 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

Vår bästa färg – till trä och panel
 • Ännu vackrare finish – även på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Suverän utflytning
 • Pure matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Lugna, neutrala kombinationer

Sophisticated Red är läcker till en mängd beige, greige och grå neutraler. Vi rekommenderar tidlösa kombinationer med 12077 Sheer Grey, 12078 Comfort Grey och 0394 Varmgrå.

Vackra, rosatonade kombinationer

Många ser på kombinationen av rött och rosa som ett ”no-no”, men glöm inte att rosa också är ett barn av den röda färgen! Se hur fint vinrött kan vara i ett hem med härligt rosa toner som 2168 Doft, 2169 Aroma, 20054 Silky Pink och 20055 Dusty Rose.

Jotuns kulörtrygghet

Alla våra LADY-kulörer utvecklas med unika recept speciellt anpassade för Jotuns produkter.

Jotun garanterar därför en korrekt kulöråtergivning och kvalitet endast vid användning av Jotuns produkter blandade i Jotun Multicolor System. Du kan därfor vara trygg med att kulören du har valt också blir den kulören du sen får, när du väljer Jotuns kulörer och produkter. Läs mer om vår kulörtrygghet här.

Julia Karlsson
Julia Karlsson

Julia Karlsson – Digital Content Manager

Julia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler samt influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

DIY-projekt med Linn Eklund

Välkommen hem till Linn Eklund och hennes hemliga lilla vrå! Bakom köksluckorna finns ett dolt utrymme som Linn och hennes…

Vårig färginspiration från LADY

Våren är en bra tid att passa på att renovera och måla. Äntligen kan vi lämna det mörka vinterhalvåret bakom…

Hemma hos Claudia Galli Concha

Nyinflyttat och nymålat! Välkommen hem till skådespelaren och entreprenören Claudia Galli Concha med familj. I deras nya hem blev alla…

Tips och inspiration till påsk!

Nu längtar vi efter lite härlig påskledighet! Här får du tips och inspiration på en riktigt fin påskdukning och vackra,…

Hemma hos inredaren Erik Josefsson

Grundaren till inredningsbyrån JosefssonLjung, Erik Josefsson, har målat om hela matsalen i vackra LADY-kulörer. Se det fina resultatet och spana…

Ljust och fräscht hemma hos Kristin Rödin

Kreatören Kristin Rödin älskar vita, ljusa färger i sitt hem och föll för vår vackra gräddiga kulör 0486 Silke som…