Sugen på ett trendigt badrum till ett rimligt pris?

Sugen på ett trendigt badrum till ett rimligt pris?

Vi frestas av läckra, moderna badrum och kan utan problem föreställa oss hur det skulle se ut hemma hos oss själva. Tyvärr slutar det ofta med det. Att renovera badrummet är dyrt, och inte något som vi unnar oss så ofta som vi skulle vilja.

Är du sugen på ett trendigt badrum till ett överkomligt pris? Då bör du fortsätta läsa det här!

Badrum i fokus som aldrig förr

Vi tillbringar allt mer tid i badrummet, och hela 490 000 badrum renoveras varje år*. Badrummet är inte längre bara ett praktiskt rum – det är i allt större grad ett rum för avslappning och välbehag. Ändå är badrummet ett av de rum som vi renoverar mest sällan – just på grund av att det kostar en hel del.

*källa: Sverige har 3.260.504 småhus (2015), 15% angav i Vi i Villas undersökning (2014) att de avsåg att renovera badrummet.

 

Måla badrummet med LADY Aqua

Allt fler väljer att måla badrummet hellre än att kakla. Det finns flera orsaker till detta: för det första är det en mycket mer överkomlig lösning, och för det andra ger det en mycket större flexibilitet för förändringar. Badrummet ovan är målat med LADY Aqua Våtrumsfärg i kulören 6325 Balans.

Måla badrummet med LADY Aqua

Piffa upp badrummet med en ny kulör och lite snygga inredningsdetaljer.  Här har vi målat med LADY Aqua Våtrumsfärg i kulören LADY 9938 Naturligt Svart.

Få inspiration: 5 vackra målade badrum!

Trendiga badrum – när som helst!

Badrumstrenden håller på att vända. Till skillnad mot tidigare, när folk renoverade i neutrala och dämpade toner för att skapa ett neutralt rum med lång livstid, har färgerna nu intagit badrummen. Genom att måla väggarna i badrummet kan man snabbt och enkelt byta kulör, uttryck och atmosfär, och följa trenderna på ett helt annat sätt. Om barnen har ett eget badrum så kan man till exempel låta det växa tillsammans med dem och måla i de färger som de gillar just nu. Låt behoven styra kulörvalet och välj färger som följer stilen i resten av huset. Badrummet behöver inte längre släpa efter i stil, såsom det ofta har fått göra tidigare.

Matta väggar i badrummet med LADY Aqua

LADY 8302 Lagerträd är en kulör i tiden, och väldigt fin i badrummet.

Vi älskar matt!

Matta väggar har länge varit en trend, och nu har trenden spridit sig från vardagsrum och kök till badrummet – där både komfort, kvalitet och design är viktigt. Många väggar är idag målade med den supermatta LADY Pure Color. För att kunna tillmötesgå behovet av matta väggar även i badrummet, har Jotun nu lanserat nyheten LADY Aqua.

Matta badrumsväggar med LADY Aqua

Mörka kulörer blir renare och vackrare när de målas med en silkematt färg. Här har vi valt den vackra blåtonen LADY 4477 Deco Blue, en favorit hos många.

LADY Aqua ger badrummet vackra, silkematta väggar, och är i dagsläget den enda våtrumsfärgen på marknaden med en silkematt glans – oavsett vinkel. Färgen kan blandas i alla kulörer så att du kan skapa just den stil och atmosfär som du önskar i ditt badrum.

Våtrum = våtrumsfärg

Innan du går lös med pensel och roller måste du tänka på att våtutrymmen kräver färgsystem med anpassade egenskaper. LADY Aqua ingår som en del i Jotuns godkända våtrumssystem.

LADY Aqua kan användas på väggar och i tak, den är fuktbeständig och förhindrar att fukt tränger in i underlaget. Färgen har täckgaranti, innehåller antimögelmedel och är lätt att underhålla och tvätta. Systemet är så vattentätt att det även är godkänt att använda i duschen. Jotuns våtrumssystem är enkelt att använda, men det är viktigt att följa alla steg i systemet för att färgen ska bli fuktbeständig. Klicka här så får du en grundlig genomgång i hur du ska göra steg för steg.

Målade badrumsväggar med LADY Aqua

Ett badrum är till för att användas. En plats för hektiska mornar, en plats för välmående och avslappning, en plats där stora och små familjemedlemmar ska trivas och vilja vara. En plats i tiden.

Se fler vackra badrum här.

Avatar

Tanja – Digital inspiratör Jotun

Tanja ger LADY en helhetlig närvaro på webben, och ser till att trender, tips och aktuella nyheter hittar vägen från vår interiöravdelning och ut till er som följer oss i den digitala sfären. Hittar hon något som kan vara till inspiration eller nytta är det er hon först delar sina tips med.

Familjens drömhus med fokus på hållbara material

Välkomna hem till Shelly och Erlings nya drömhus. Hemma hos paret är det fokus på dämpade kulörer och hållbara materialval….

Vårstämning i badrummet

Som vi längtar efter vårljuset! Låt vårens toner få en naturlig plats i badrummet genom att måla det i vårlika…

Sommarinspirerat kök

I detta läckra kök får man en bra start på dagen! Här bor Rikke Bye-Andersen som rekommenderar alla att ha…

Hemma hos Angelica Svanström

Fotografen och influencern Angelica Svanström har nyligen byggt ett nytt hus. Välkomna till ett personligt hem som andas perfektion, lugn…

LADY Aqua lanserar ny badrumspalett

Vi startar och avslutar dagen i badrummet. Skapa ett rum som ger dig energi och samtidigt ett lugn. Genom att…

Elegant och gyllene sovrum

Vi spenderar en hel del tid i sovrummet. I år kanske det är dags att förnya ditt sovrum? Detta läckra…

Go to top