Vårlika pasteller

Vårlika pasteller

Välkomna hem till Annette Nordstrøms personliga hem! Gör dig redo för en rejäl dos av vårkänslor och pasteller. 

Ny energi med vårlika pasteller

Välkomna hem till fotografen och inredningsdesignern Annette Nordstrøm. Annettes hus är ett gårdshus från 1800-talet med mycket historia och själ. Huset har genomgått flera renoveringar och ombyggnationer, och denna gång kläddes väggarna i vårlika pasteller.

Jotun LADY 8281 Pale LindenEn matsal med karaktär och historia. Mycket av Annettes inredning kommer från resor och tidigare boenden. Här kombineras gammalt med nytt. Väggarna är målade med LADY Minerals Revive väggförnyare i 8281 Pale Linden

Bortsett från att färgsätta väggarna i en ny kulör, så ville Annette göra något med den gamla glasfiberväven i matsalen och vardagsrummet. Här använde hon LADY Minerals Revive väggförnyare för att jämna ut väggarna och få släta, vackra väggar. Annette tyckte att det var enkelt att påföra produkten och kunde genomföra renoveringen själv. LADY Minerals Revive väggförnyare finns i en mängd olika LADY-kulörer, som gör det enkelt för dig att hitta dina favoriter. Här kan du läsa mer om LADY Minerals Revive väggförnyare.

LADY 8281 Pale Linden

 LADY Minerals Revive

LADY Minerals Revive

 • naturlig, mineralisk väggrenovering
 • levande yta med ett unikt färguttryck
 • tidsenlig renovering
 • kommer i utvalda LADY-kulörer

Annette Nordstrøm påfører LADY Minerals ReviveVackert med vårlika pasteller! Annette har använt LADY Minerals Revive väggförnyare i kulören LADY 8281 Pale Linden. Den gamla bröstpanelen sparades och målades med LADY Supreme Finish silkematt i LADY 9918 Klassisk Vit.

 LADY Supreme Finish

LADY Supreme Finish

 • Ännu vackrare finish – även på dörrar och lister
 • Extremt slitstark
 • Suverän utflytning
 • Pure matt, Silkematt, Halvblank, Superblank

Innan ommålningen med LADY Minerals Revive väggförnyare, så var väggarna mönstrade av glasfiberväv. Nu är väggarna vackra, släta och moderna! 

Lekfullt ingångsparti

Redan när du öppnar dörren till gårdshuset och går in i entrén, så möts du av en mönster- och färgfest. Här är både golv, tak och lister målade i vita toner, medan övrigt är kulört! I hallen finns en platsbyggd garderob som är målad med LADY Supreme Finish i LADY 7163 Minty Breeze. Från detta rum skymtar du vardagsrummet som är målat med LADY 10961 Raw Canvas. Den mintiga kulören LADY 7163 Minty Breeze och den kamelfärgade tonen LADY 10961 Raw Canvas är väldigt vackra intill varandra.

Läckra kontraster! Hallinredningen är målad med LADY Supreme Finish i LADY 7163 Minty Breeze, medan väggarna i vardagsrummet är målade med LADY Minerals Revive väggförnyare i LADY 10961 Raw Canvas. Alla vita detaljer är målade med LADY Supreme Finish i LADY 9918 Klassisk Vit.

Entrén är introduktionen till ditt hem, och för mig är det viktigt att skapa ett bra första intryck. Här sänker jag skuldrorna och när jag öppnar dörren känner jag mig glad, förklara Annette.

Kulörharmoni

För Annette är det viktigt att kulörer, textilier och mönster är i harmoni – det ger henne energi och välbefinnande. I Annettes hem har varje rum en unik kulör, och inte nog med det – de är vackert kombinerade med noga utvalda mönster och textilier, vilket skapar ett unikt uttryck.

I anslutning till matsalen ligger vardagsrummet som är målad med LADY Minerals Revive väggförnyare i LADY 10961 Raw Canvas.

LADY 10961 Raw CanvasEftersom att det är öppet mellan vardagsrummet och matsalen, så har det varit viktigt att kulörerna harmonierar med varandra. Den gyllene undertonen i LADY 8281 Pale Linden förstärker LADY 10961 Raw Canvas, och gör sig väldigt vacker intill!

Läckra kombinationer med LADY 8281 Pale Linden och LADY 10961 Raw Canvas.

Sovrum för vila och ro

Även sovrummet är nymålat med LADY Pure Color i 12182 Gentle Whisper. Den ljusa greigetonen är något lugnare än resterande toner i huset, vilket passar perfekt i zonen som ska främja god sömn och ro.
LADY 12182 Gentle WhisperVäggen är målad med LADY Pure Color i 12182 Gentle Whisper.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

 • Supermatt exklusivt utseende
 • Unik kulörupplevelse
 • Slitstark
 • Täckgaranti

LADY 12182 Gentle WhisperI sovrummet har Annette inrett med personliga och unika möbler. Väggen är målad med LADY Pure Color i 12182 Gentle Whisper – en vacker, ljus greigeton. 

Jag älskar jakten på gamla skatter och möbler. En mix av nytt, vintage, antik och arv är hemligheten bakom min stil. Även konst är viktigt för mig och finns i varje rum. Jag gillar konst som bryter av stilen, men som samtidigt plockar upp kulörerna i rummen intill. Ibland målar jag faktiskt om efter inspiration från konstverk, berättar Annette.

Fem tips till Annettes inredningsstil

 • Skapa en kulörpalett som harmonierar, så att alla rum är i olika toner och är vackra ihop. När du har kulörpaletten klar kan du använda den som utgångspunkt i val av textilier.
 • Mixa gammalt och nytt, arvegods och nyinköpt. Ett hem med unika möbler, konst och inredning är personligt!
 • Var inte rädd för att mixa saker och mönster. Det skapar ett överraskande uttryck och ett lekfullt hem som ger energi.
 • Experimentera genom att göra saker själv – allt kan göras om! Om det inte blir helt som du har tänkt dig kan du enkelt måla om.
 • Dekorera med färska snittblommor i läckra färger. Det ger en känsla av lyx!

Läs mer om hur du påför LADY Minerals Revive här!

Annette kaffepause

Foto & styling: Annette Nordstrøm

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Nordisk elegans hos Catrine och Per Ove

Det vackra hemmet tillhörande inredningsstylisten Catrine Svellingen kännetecknas av egendesignade lösningar, greige kulörval och nordisk design. Välkommen in! Catrines eleganta…

Inbjudande hall hos @houseofekman

Inspireras av Emma Ekmans nymålade hall och korridor! Att måla taket i en mörkare kulör än väggen ger en spännade…

Sophisticated Red – En stilsäker burgundyton

Nyheten Sophisticated Red är en djup och stilsäker burgundyröd ton. Denna nyans är varm, läcker – och lätt att bli…

Hemma hos Elisa Røtterud

Välkommen in till Elisa Røtteruds härliga Oslo-hem! I lägenheten på Grefsenkollen skapar dämpade färgkombinationer en behaglig och nästan meditativ atmosfär…

Modern minimalism hos Alexandra Hoang

När modeprofilen Alexandra Hoang och hennes man Thien köpte en lägenhet i Barcode slutade det med att de förnyade både…

Natural Green – rustik ton för jordnära hem

Nyheten 8575 Natural Green har blivit mycket populär sen lanseringen – och det av goda skäl! Vi älskar helt enkelt…