VI GÖR OM BABYRUMMET

VI GÖR OM BABYRUMMET

 

Du vet när du hittar den där perfekta kulören – den som den grå sänghimmeln du gömt i skåpet väntat på ända sedan du köpte den. Jag har hittat den! LADY 10580 Soft Skin i färgkartan LADY Balance. Äntligen kom barnrumsprojektet igång. Det var verkligen på tiden att uppdatera det söta bebisrummet med lite färg. Nu syns det tydligt att där bor en härlig unge med egen vilja och skinn på näsan.

Jotun-Lady-Everyday-Beauty-Elisabeth-Heier

LADY 10580 Soft Skin hittar du längst till höger i paletten Everyday Beauty i färgkartan LADY Balance. De 8 kulörerna harmonierar perfekt med varandra.

 

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom_2

LADY 10580 Soft Skin skiftar från varmt rosa till en ljusare, mer nedtonad nyans som påminner om en mulen himmel. Den värmer det i övrigt vitmålade rummet, och är otroligt vacker ihop med de övriga färgerna jag har valt härinne. Ihop med olika nyanser av vinrött och lila, grått och senapsgult, blir uttrycket varmt och inbjudande.

 

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom_3

Att tillsätta någon svart detalj i interiören är ofta precis vad som behövs för att strama upp intrycket. Här tycker jag att banditplanschen passar perfekt, och den lilla barnstolen fick en svart sits för att fånga upp det svarta i bilden ovanför. Olika planscher och affischer är ett bra knep för att göra inredningen mer personlig, och även ganska små barn kommer att bli överlyckliga över att få vara med och välja sin egen väggdekor.

 

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom_1

Väggfärgen LADY Balance är snäll mot inomhusklimatet och dessutom lätt att måla med. Ytan blir matt och vacker, och jag blev överraskad över hur snabbt färgen flöt ut och torkade. Toppen för otåliga själar som jag som helst vill göra andra strykningen så fort det bara går. Min andra favorit från färgkartan LADY Balance, LADY 7163 Minty Breeze, har jag valt att måla med i vårt andra barnrum, som ni kan läsa om här!

Avatar
Avatar

Elisabeth – Inredningsdesigner och stylist

Elisabeth Heier-Werner är gästbloggare hos oss. Hon arbetar som inredningsdesigner och stylist och är alltid på jakt efter smarta lösningar och något vackert att vila ögonen på. Hennes blogg är en av Norges största inspirationsbloggar inom inredning.

12291 Soft Brown – en djup och elegant brun färg

Vill du måla om i en brun färg? I den senaste färgkartan från LADY, CANVAS, hittar du vår kanske vackraste…

2224 Indi Pink – en dämpad och allsidig rosa ton

Rosa kan betyda många saker för olika personer, men i de flesta fall går det att hitta en rosa färg…

12290 Antwerp Beige – en omedelbar klassiker

Mmm, beige. Den ljusa, gråbruna färgen som passar till allt och som vi aldrig riktigt tröttnar på. Men det finns…

4947 True Blue – en elegant kick till din interiör

Kulörnyheten Jotun LADY 4947 True Blue från vår nya färgkarta CANVAS är en frisk och ren blåton med omedelbara associationer…

Industriell stil hos Johanna

Välkommen hem till Johanna Ericsson med familj! Vi fick chansen att hälsa på i det egenritade, nybyggda ladhuset med industriell…

Bonnies barnrum i 1775 Fresh Pasta

Gör som Sara Biderman och färgsätt ett barnrum med den optimistiska och härliga gultonen 1775 Fresh Pasta från vår senaste…