VI GÖR OM BABYRUMMET

VI GÖR OM BABYRUMMET

 

Du vet när du hittar den där perfekta kulören – den som den grå sänghimmeln du gömt i skåpet väntat på ända sedan du köpte den. Jag har hittat den! LADY 10580 Soft Skin i färgkartan LADY Balance. Äntligen kom barnrumsprojektet igång. Det var verkligen på tiden att uppdatera det söta bebisrummet med lite färg. Nu syns det tydligt att där bor en härlig unge med egen vilja och skinn på näsan.

Jotun-Lady-Everyday-Beauty-Elisabeth-Heier

LADY 10580 Soft Skin hittar du längst till höger i paletten Everyday Beauty i färgkartan LADY Balance. De 8 kulörerna harmonierar perfekt med varandra.

 

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom_2

LADY 10580 Soft Skin skiftar från varmt rosa till en ljusare, mer nedtonad nyans som påminner om en mulen himmel. Den värmer det i övrigt vitmålade rummet, och är otroligt vacker ihop med de övriga färgerna jag har valt härinne. Ihop med olika nyanser av vinrött och lila, grått och senapsgult, blir uttrycket varmt och inbjudande.

 

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom_3

Att tillsätta någon svart detalj i interiören är ofta precis vad som behövs för att strama upp intrycket. Här tycker jag att banditplanschen passar perfekt, och den lilla barnstolen fick en svart sits för att fånga upp det svarta i bilden ovanför. Olika planscher och affischer är ett bra knep för att göra inredningen mer personlig, och även ganska små barn kommer att bli överlyckliga över att få vara med och välja sin egen väggdekor.

 

Jotun-Lady-Elisabeth-Heier-jenterom_1

Väggfärgen LADY Balance är snäll mot inomhusklimatet och dessutom lätt att måla med. Ytan blir matt och vacker, och jag blev överraskad över hur snabbt färgen flöt ut och torkade. Toppen för otåliga själar som jag som helst vill göra andra strykningen så fort det bara går. Min andra favorit från färgkartan LADY Balance, LADY 7163 Minty Breeze, har jag valt att måla med i vårt andra barnrum, som ni kan läsa om här!

Avatar
Avatar

Elisabeth – Inredningsdesigner och stylist

Elisabeth Heier-Werner är gästbloggare hos oss. Hon arbetar som inredningsdesigner och stylist och är alltid på jakt efter smarta lösningar och något vackert att vila ögonen på. Hennes blogg är en av Norges största inspirationsbloggar inom inredning.

Färgglatt och stilfullt hos Amelia Widell

Välkommen hem till inredningsprofilen och MELIMELI-grundaren Amelia Widell! Flytten från takvåning till sekelskiftesvåning fick Amelia att vilja satsa på färg…

Nymålat sovrum hos @bisse

Få in vårkänslorna i sovrummet! Fastighetsmäklaren och kreatören Jannike Nordström, mer känd som @bisse_ på Instagram, gjorde en total makeover…

Elaines och Dennis rosa kök

Många av dagens kök tenderar att gå i ljusa, neutrala pastellfärger. Men varför inte satsa på en mer kulört ton?…

Inspireras av vårens kulörer

Släpp in våren och kickstarta denna härliga årstid med att måla om i ljusa, fräscha nyanser från Jotun LADY! Med…

Hemma hos Sara Biderman

Välkommen hem till stylisten Sara Biderman! Denna eleganta lägenhet i Norrmalm i Stockholm präglas av lugna, dämpade kulörer – en…

Dova, beige färger hos Emma Melin

Har du också inspirerats av Emma Melin och hennes fina hem på Instagram? Vi fick chansen att hälsa på och…