Elegant och stiligt mitt i stan

Elegant och stiligt mitt i stan

Ljusa färgtoner är elegant och stiligt. Se hur inredningsspecialisten Katerina Dima har kombinerat ljusgrå och vita färgtoner med bruna och karamelliga nyanser i hemmet där hon bor, stylat för försäljning, i Oslo.

Följ med in i den stilrena lägenheten på Olaf Ryes Plass. Här är det ljusa och läckra ytor och noga utvald inredning i ljus ek, svart och metall som gäller. Det är lätt att förälska sig i den kamelbruna väggen i LADY 10961 Raw Canvas.

Kolla in köket bara!

Köket hos Onlydecolove, målat med LADY Raw Canvas

Supermatta LADY Pure Color i 10961 Raw Canvas, skapar både atmosfär och en stram stil i köket hos Katerina, som också är den kända bloggaren bakom Only deco love.

LADY Raw Canvas

Tuffa material och dristigt färgval ger karaktär, som här med väggen i  LADY 10961 Raw Canvas mot tegelsten i hallen.

Skapar stil med kontraster

Man har gjort flera spännande färgval i den lilla lägenheten i Oslo. De små rummen osar av atmosfär. Ljusa och delikata ytor går över i dämpade färgnyanser, i skön kombination med det helt vita och ljusa. I vardagsrummet är den råa panelväggen, som är målad i LADY Supreme Finish i färgen 5455 Industrial Blue, en tuff kontrast till vit murstock och putsat tegel. Vill du se fler av rummen, kan du följa Katerina på Instagram på Only Deco Love, eller läsa hennes blogg.

Vägg målad med LADY 5455 Industrial Blue

Bakre väggen är ett moment med den fina blåfärgen LADY 5455 Industrial Blue, ett coolt färgval! De ljusa väggarna är målade med  LADY Pure Color 9918 Klassisk Vit.

Vardagsrum

Här är det fixat och stylat för att säljas. De fina detaljerna och klassiska möblerna skapar stilen mot de ljusa ytorna.

Uppsnyggat sovrum i beigetoner

Eftersom Katerina ville göra en enkel uppgradering av sovrummet, behöll hon de ljusa och fina väggarna men valde att ändra detaljerna. Det blev extra breda lister, i en kontrastfärg som skapade djup och herrskapsstil i sovrummet. Hon föll pladask för LADY’s nya beiga palett, och så fort planen var klar för renoveringen tog det ungefär en vecka att få det precis så hon önskade!

Sätt färg på fönsterlisterna

Lägg speciellt märke till de extra breda listerna, målade i färgen LADY 10678 Space, målat med LADY Supreme Finish Matt. Väggen är målad med LADY Pure Color 1928 Sommarsnö. – Är det inte fint?

Läs mer om hur Katerina renoverade sitt sovrum här.

Färgnyanser som klär detaljer - och tvärtom!

Färgnyanser som klär detaljerna – och tvärtom. Här är det ett genomtänkt färgval och stil, en atmosfär vi gärna vaknar till!

Foto: Katerina Dima / Onlydecolove

Barbro
Barbro

Barbro – Projektledare

Barbro har lång erfarenhet av inredning och färgsättning. Hon jobbar hela tiden med projekt som ska inspirera dig till att förnya ditt hem. Hon fixar filmklipp, färgkartor, åker på mässor, stylar och ordnar vackra bilder för visa dig hur enkelt det är att få det perfekta resultatet.

Små grepp ger stora förändringar!

Återupptäck någonting av det fina du redan har genom att sätta samman det på ett annat sätt! Väggen har färgen LADY…

Idas färgval i ny lägenhet

Ida Gran-Jansen vann realityserien Hela Norge bakar för några år sedan och blev känd i hela Norge som deltagare i…

Våra vackraste röda färger

Rött ökar aptiten! Detta härliga kök har fått den smakfulla rödrosa färgen LADY 20120 Organic Red. Rött är passion Rött…

Äkta och naturligt med kalkfärg

LADY Minerals 0394 Varmgrå – kalkfärgen är perfekt till den industriella stilen! Nu kan du få LADY Minerals kalkfärg i hela…

Våra vackraste gröna färger

LADY 8302 Lagerträd är en utmärkt grön färg att omge sig med i sovrummet. Sofistikerat och läckert med panel målad i…

Litet sovrum blir blått och mysigt

Karina valde LADY 4618 Kvällshimmel till sovrummet. Världens minsta sovrum? Inredaren Karina Lilleeng Holmen har kanske världens minsta sovrum, så när…

Go to top