Förnyelse av vardagsrummet

Förnyelse av vardagsrummet

Nyligen har Emma Ekman, som driver Instagramkontot @HouseofEkman, målat om sitt vardagsrum från pudriga 2024 Senses till 0552 Tudor på väggarna och 10580 Soft Skin till taket. Kolla in förändringen här!

Emma Ekman

Emma har alltid haft en passion för inredning och design. Denna passion har hon även förmånen att få jobba med via sitt arbete i en färgbutik, samt genom sitt Instagramkonto @HouseofEkman. Utöver det utbildar sig Emma till inredare. Vi blir så inspirerade av Emmas goda smak och stil!

Läckra kombinationer! Väggen är målad med LADY Pure Color i 0552 Tudor och taket med LADY Perfection i 10580 Soft Skin.

Vill du se mer av Emmas hem? Läs mer här!

Kulörval

Tidigare var vardagsrummet målat i den pudriga rosatonen 2024 Senses, men Emma ville ha förändring! För Emma är det viktigt att färgsättningen harmonierar, samt att känslan i hemmet är personlig och mysig.

– Jag ville ha en varm och ljus ton till väggarna. Jag ville även måla taket i en spännande kulör och inte vitt. Det blev därför 10580 Soft Skin till taket som harmonierar perfekt med den vitpigmenterade fiskbensparketten och som även tillför en värme i rummet. Jag älskar verkligen att se hur kulörer påverkar känslan i rummet! förklarar Emma.

Mysigt och ombonat vardagsrum! Väggen är målad med LADY Pure Color i 0552 Tudor och taket med LADY Perfection i 10580 Soft Skin.

 LADY Pure Color

LADY Pure Color

  • Supermatt exklusivt utseende
  • Unik kulörupplevelse
  • Slitstark
  • Täckgaranti

 LADY Perfection

LADY Perfection

  • Enkel att påföra – utan dropp och spill
  • Vackert och jämnt resultat
  • Täckgaranti

Kunde inte vara mer nöjd! Blev tusen gånger bättre än vad jag hoppades!

Hemmakär

Emma är hemmakär och spenderar gärna tid hemma med vänner och familj. Och vi förstår helt klart varför. I detta varma och sociala hem kommer vi gärna på besök, och stannar länge.

Harmoniska toner! Väggen är målad med LADY Pure Color i 0552 Tudor

Nyfiken på hur det såg ut tidigare hos Emma? Kolla in här!

Här får du mer inspiration från Emma! 

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Möt Emma Johansson @whatdecoratesmyday

Välkomna hem till Emma Johansson som driver kontot @WhatDecoratesMyDay. Låt dig inspireras av hennes hem, stil och nymålade snickerier i…

Hemma hos inredningsdesignern

Välkomna hem till inredningsdesignern Christina Pettersen Skjevik. Hemma hos Christina går kulörvalen i en behaglig skala som ger lugn och…

Hemma hos Ida Gran-Jansen

Välkomna hem till mat- och bakexperten Ida Gran-Jansen! Här kombineras dämpade toner i en läcker harmoni. Väggarna är målade med…

Så lyckas du med bredspackling av väggar

Nu kan alla få ett jämnt och vackert resultat betydligt enklare än tidigare! – Läs om våra nya, suveräna rullspackel…

Vårlika pasteller

Välkomna hem till Annette Nordstrøms personliga hem! Gör dig redo för en rejäl dos av vårkänslor och pasteller.  Ny energi…

Ett drömkök i dämpade nyanser

Ett drömkök i tidlös design. – Kristin och Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, och det vackra köket…