Frodigt och nytt badrum med målade ytor

Frodigt och nytt badrum med målade ytor

Med målade ytor på badrummet kan man ändra kulörer utan en speciellt stor insats. Det ger dig möjligheten att skapa ett nytt uttryck till en billigare kostnad än exempelvis med kakel. LADY 12118 Hummus är en ljus, lugn gulton. Tillsammans med LADY 10961 Raw Canvas skapar de en gyllene och lugn bas. Vi vill uppmärksamma dig om att vi har använt en glasfiberväv (JOTUN Glasfiberväv för våtrum finstruktur (J-100V) ) på alla bilder.

Frodiga kulörer

Detta badrum är målat i dämpade och ljus gula toner i kombination med en djup, grön kontrast. Detta är en bra utgångspunkt för alla som önskar sig ett lugnt och diskret uttryck. LADY 12118 Hummus ger en ljus, lugn och gyllene bas. Detta är en kulör som är vänlig och varm att möta på badrummet varje dag. Kulören är diskret och modern. Det är en härlig blandning av gult och beige.Allt fler väljer att ha målade ytor istället för kakel på badrummet, vilket ger större möjligheter till förnyelse. 

Gyllene kulörpalett

För att förstärka de gyllene i paletten kan man ta in LADY 10961 Raw Canvas. Tillsammans med LADY 12118 Hummus kommer dessa gyllene toner att fungera fint till djupa grå, bruna och svartliknande toner som är trygga val till ex. kakel eller badrumsmöbler. Det frodiga inslaget i denna palett kommer i form av en djup grön konstrast, LADY 8422 Green Marble, som gör rummet unikt. Kanske har du en badrumshylla eller liknande som du vill klä i denna läckra ton och skapa en djup kontrast i rummet.

Ge badrummet en personlig prägel genom att välja kulörer som lugnar sinnena!

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Ingår i Jotuns godkända våtrumssystem
  • Fuktbeständig
  • Täckgaranti

Vackra silkesmatta väggar med LADY Aqua

Många våtrumsfärger har en hög glansgrad, men LADY Aqua har ett unikt utseende med sin vackra och silkesmatta finish. Den harmoniserar fint med väggar och övriga materialval i badrummet, så som matta och blanka kakel, blank och borstad metall, glas och unika trämaterial som ger ett vackert uttryck i rummet. Förstärk gärna det frodiga uttrycket med naturelement som plantor och detaljer i trä. Då blir badrummet en härlig oas att starta och avsluta dagen i. 

Godkänt våtrumssystem

LADY Aqua kan användas på väggar och tak i ditt badrum. Färgen innehåller filmkonservering som motverkar beväxning av mögel på ytan och som gör att resultatet håller sig fint i rum med mycket fukt. LADY Aqua ingår i Jotuns godkända våtrumssystem och är MVK-godkänd. Systemet är vattentätt och även godkänd för duschen.  

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Ingår i Jotuns godkända våtrumssystem
  • Fuktbeständig
  • Täckgaranti

Kulörer ändrar allt

Se så stor förändringen blir med en annan kulör på badrummet. Vi har målat samma badrum i olika kulörer – se så stor skillnaden blir. Läs mer här.

LADY Aqua 6378 Iconic _6352 Evening GreenVäggen är målad med LADY Aqua i 6378 Iconic som är en dämpad mintton – perfekt till badrummet. Hyllan ovanför badkaret är målat med LADY Aqua i 6352 Evening Green.

Vi vill uppmärksamma dig om att vi har använt en glasfiberväv (JOTUN Glasfiberväv för våtrum finstruktur (J-100V) ) på alla bilder.

Fotograf: ©Trine Hisdal/Tinagent | Styling: Kråkvik & D’Orazio

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Årets färger 2022 – här är färgtrenderna!

Vilka blir årets färgtrender 2022? Vi har frågat Jotuns skandinaviska kulörchef, Nina Klæboe Mørkve, om vilka trender hon ser för…

Välkomna till den färgstarka lägenheten

Välkomna hem till Sara Wright Polmar och hennes färgstarka hem. Kolla in hemmet här och få en rejäl dos av…

Hemma hos Elleonore Fust 

Välkomna hem till kreativa och inredningsintresserade Elleonore Fust. Elleonore studerar till grundskolelärare, men lägger stort engagemang på sitt stora intresse,…

Frodig och grön jul hemma hos Kaia

Härlig julstämning hemma hos Kaia! Väggarna är målade med LADY Pure Color i 7614 Northern Mystic. Grön jul Antikintresserade Kaia…

Harmoniska toner hemma hos Alfa

Alfa Krogh är en trädgårdsentusiast som sprider mycket inspiration och glädje via sina sociala medier. Nu har Alfa nyligen målat…

Skapa julstämning med blommor och varma färger

Det finns mycket som skapar julstämning. Doften av julgran, pepparkakor, glögg – ja listan är lång. Men, vi tycker att…