Frodigt och nytt badrum med målade ytor

Frodigt och nytt badrum med målade ytor

Med målade ytor på badrummet kan man ändra kulörer utan en speciellt stor insats. Det ger dig möjligheten att skapa ett nytt uttryck till en billigare kostnad än exempelvis med kakel. LADY 12118 Hummus är en ljus, lugn gulton. Tillsammans med LADY 10961 Raw Canvas skapar de en gyllene och lugn bas. Vi vill uppmärksamma dig om att vi har använt en glasfiberväv (JOTUN Glasfiberväv för våtrum finstruktur (J-100V) ) på alla bilder.

Frodiga kulörer

Detta badrum är målat i dämpade och ljus gula toner i kombination med en djup, grön kontrast. Detta är en bra utgångspunkt för alla som önskar sig ett lugnt och diskret uttryck. LADY 12118 Hummus ger en ljus, lugn och gyllene bas. Detta är en kulör som är vänlig och varm att möta på badrummet varje dag. Kulören är diskret och modern. Det är en härlig blandning av gult och beige.Allt fler väljer att ha målade ytor istället för kakel på badrummet, vilket ger större möjligheter till förnyelse. 

Gyllene kulörpalett

För att förstärka de gyllene i paletten kan man ta in LADY 10961 Raw Canvas. Tillsammans med LADY 12118 Hummus kommer dessa gyllene toner att fungera fint till djupa grå, bruna och svartliknande toner som är trygga val till ex. kakel eller badrumsmöbler. Det frodiga inslaget i denna palett kommer i form av en djup grön konstrast, LADY 8422 Green Marble, som gör rummet unikt. Kanske har du en badrumshylla eller liknande som du vill klä i denna läckra ton och skapa en djup kontrast i rummet.

Ge badrummet en personlig prägel genom att välja kulörer som lugnar sinnena!

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Ingår i Jotuns godkända våtrumssystem
  • Fuktbeständig
  • Täckgaranti

Vackra silkesmatta väggar med LADY Aqua

Många våtrumsfärger har en hög glansgrad, men LADY Aqua har ett unikt utseende med sin vackra och silkesmatta finish. Den harmoniserar fint med väggar och övriga materialval i badrummet, så som matta och blanka kakel, blank och borstad metall, glas och unika trämaterial som ger ett vackert uttryck i rummet. Förstärk gärna det frodiga uttrycket med naturelement som plantor och detaljer i trä. Då blir badrummet en härlig oas att starta och avsluta dagen i. 

Godkänt våtrumssystem

LADY Aqua kan användas på väggar och tak i ditt badrum. Färgen innehåller filmkonservering som motverkar beväxning av mögel på ytan och som gör att resultatet håller sig fint i rum med mycket fukt. LADY Aqua ingår i Jotuns godkända våtrumssystem och är MVK-godkänd. Systemet är vattentätt och även godkänd för duschen.  

 LADY Aqua

LADY Aqua

  • Ingår i Jotuns godkända våtrumssystem
  • Fuktbeständig
  • Täckgaranti

Kulörer ändrar allt

Se så stor förändringen blir med en annan kulör på badrummet. Vi har målat samma badrum i olika kulörer – se så stor skillnaden blir. Läs mer här.

LADY Aqua 6378 Iconic _6352 Evening GreenVäggen är målad med LADY Aqua i 6378 Iconic som är en dämpad mintton – perfekt till badrummet. Hyllan ovanför badkaret är målat med LADY Aqua i 6352 Evening Green.

Vi vill uppmärksamma dig om att vi har använt en glasfiberväv (JOTUN Glasfiberväv för våtrum finstruktur (J-100V) ) på alla bilder.

Fotograf: ©Trine Hisdal/Tinagent | Styling: Kråkvik & D’Orazio

Olivia Larsson
Olivia Larsson

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Möt Emma Johansson @whatdecoratesmyday

Välkomna hem till Emma Johansson som driver kontot @WhatDecoratesMyDay. Låt dig inspireras av hennes hem, stil och nymålade snickerier i…

Hemma hos inredningsdesignern

Välkomna hem till inredningsdesignern Christina Pettersen Skjevik. Hemma hos Christina går kulörvalen i en behaglig skala som ger lugn och…

Hemma hos Ida Gran-Jansen

Välkomna hem till mat- och bakexperten Ida Gran-Jansen! Här kombineras dämpade toner i en läcker harmoni. Väggarna är målade med…

Så lyckas du med bredspackling av väggar

Nu kan alla få ett jämnt och vackert resultat betydligt enklare än tidigare! – Läs om våra nya, suveräna rullspackel…

Vårlika pasteller

Välkomna hem till Annette Nordstrøms personliga hem! Gör dig redo för en rejäl dos av vårkänslor och pasteller.  Ny energi…

Ett drömkök i dämpade nyanser

Ett drömkök i tidlös design. – Kristin och Borgar Lindhjem bygger nytt gårdshus på Lindhjem gård, och det vackra köket…